A Huobi most már saját rendszerén kínál bankkártyás fizetési lehetőséget

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Huobi kriptotőzsde közleménye

A Huobi kriptotőzsde nemrégiben sajtóközleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy még egyszerűbben tudunk majd fizetni kriptovalutáért. A vásárlók most már használhatnak normál (debit) bankkártyákat és hitelkártyákat is, azaz többségünk egy sima Visa-kártyával is vehet kriptót. Ez technikailag azt fogja jelenteni, hogy a tőzsde platformján a fizetésnél már nem fognak átirányítani minket egy külsős szolgáltató oldalára. Az integrált szolgáltatást a tőzsdét is üzemeltető Huobi Global alvállalata, a Huobi Technology fogja biztosítani, gibraltári székhellyel.

A sajtóközleményben szerepelt Ciara Sun, a Huobi Group egyik globális vezetőjének nyilatkozata is. Ebben arról beszélt, hogy az új extra lépés eltávolításával a vásárlók felhasználói élménye még jobb lehet, a tranzakciók még gyorsabbá válnak. Tehát mostantól a legtöbb európai és ausztrál felhasználó fizethet Visa vagy éppen Mastercard kártyákkal is, ami azért hatalmas lépés előre. Főleg, hogy a legtöbb potenciális vásárló ezeket a fizetési módokat preferálja.

A Huobira mindig érdemes figyelni

A Huobi mostanában azért elég sokszor tűnik fel a hírekben, legutóbb például az OKEx kínai kriptotőzsde egyik lépése okán. Ahogy itt írtunk is róla anno, az OKEx október 16-án felfüggesztette a kriptovaluta lehívásokat, mert egy ügyfelüknél állítólag rendőrségi vizsgálat zajlott. De éppen az ideiglenes felfüggesztés előtt valaki a Huobiról 1995 BTC-t mozgatott az OKExre közel 23 millió dollár értékben. Bár ez állítólag csak időbeni csúszás miatt alakult így, de az egész felfüggesztéssel kapcsolatban voltak fura dolgok.

Kriptotőzsde
Forrás: asiabalockchainreview.com

A Huobival kapcsolatos hírekre mindig érdemes odafigyelnünk, hiszen a kriptovaluta tőzsdék egyik legnagyobb szereplőjéről van szó, amely tud komolyakat húzni. Egy ideig még azt is lehetett mondani, hogy a legnagyobb tőzsdének számított, de pont szeptemberben történt változás. Ez azt jelentette, hogy szeptemberben a Binance tőzsdéjén 164.8 milliárd dollár értékben kereskedtek, míg a Huobin “csak” 156.3 milliárd dollár értékben. Emögött nem sokkal lemaradva pedig jött az OKEx a maga 155.7 milliárdos forgalmával. Bár a Huobi Twittere szerint ez már megint változott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.