A korai befektetők hatalmas kaszálhatnak ezzel az altcoinnal

Az elmúlt időszakban az altcoinok piacán nem sok pozitívum történt. Egészen tavaly novembertől mostanáig számos negatív hír követte egymást, aminek köszönhetően a legnagyobb érmék is jelentős árfolyamcsökkenést tudhatnak maguk mögött. Ez azonban egy kicsit sem jelenti azt, hogy ne lehetne olyan új és innovatív projekteket találni, amivel jelentős bevételre lehet szert tenni.

Ilyen a Dash 2 Trade és a natív érméje, a D2T. Hála a lépcsőzetesen emelkedő előértékesítési szakaszok árainak, a korai befektetők jelentős hozamra tehetnek szert, viszonylag alacsony kockázat vállalása mellett. Ezen túl, ami igazán izgalmassá teszi a Dash 2 Trade-et az az, hogy egy sor izgalmas eszközt bocsát a felhasználók rendelkezésére.

Mit tud a Dash 2 Trade?

A Dash 2 Trade egy kriptopénz-elemzéssel és közösségi kereskedéssel foglalkozó, előértékesítési szakaszban lévő platform. Az oldal natív, ERC-20 tokenjével, a D2T-vel a felhasználóknak lehetőségük nyílik különböző eszközöket igénybe venni annak érdekében, hogy a kereskedések sikerességét és a bevételek arányát növelni tudják.

Nem vitás, hogy a Dash 2 Trade 2022. egyik legjobb projektje. Az érmék ára az előértékesítés során alacsony, a teljes tokenkészlet 1 milliárdnál korlátozva van, ráadásul a D2T birtokosok számos módon fel tudják használni az érméiket. Egyáltalán nem lennék meglepve, ha a Dash 2 Trade az elkövetkezendő években szerves részévé válna kezdő, és profi kereskedők eszköztárának egyaránt.

A platform felhasználói számos izgalmas eszköz közül válogathatnak annak érdekében, hogy finomíthassák és tökéletesíthessék a kereskedési stratégiájukat. A fejlesztők kifejezetten erre a célra hozták létre a stratégiatesztelő és az utólagos tesztelés eszközeit. Szintén a kereskedések sikerének arányát hivatott javítani az oldal figyelmeztetési rendszere. Bármilyen hirtelen árváltozással és kriptopénz listázással kapcsolatban, azonnal értesítést és elemzést kaphatunk a platformon keresztül.

dash 2 trade kripto listázási értékesítések

Szintén csábító lehet a potenciális befektetők számára, hogy a Dash 2 Trade, mint szignál platform is meg fogja tudni állni a helyét a konkurenciával szemben. A szignálok olyan rövid szöveges üzenetek, amik általában napi kereskedésekre vonatkoznak. Olyan információkat tartalmaznak, mint egy érme neve, milyen áron érdemes megvenni, milyen irányú árváltozás várható, és hol érdemes eladni. Ezeket mesterséges intelligencia fogja generálni, így biztosak lehetünk benne, hogy a szignálok magas pontosság mellett fognak működni. Követve egy-egy szignálban lévő utasítást, sokszor pillanatok alatt tetemes haszonra lehet szert tenni.

A projekt hivatalos oldalán található whitepaperből kiderül, hogy elérhető lesz egy automatikus kereskedő robot, kockázatelemző indikátor és lehetőség lesz előértékesítési szakaszban lévő érméket is vásárolni. Továbbá mesterséges intelligencia segítségével az új projekteket a platform automatikusan átvilágítja helyettünk, amivel nagyban megkönnyíthetjük saját munkákat. Ezeknek az eszközöknek a nagy része 2023 első negyedétől lesznek majd elérhetőek.

Dash 2 Trade előfizetési csomagok

Akik ki szeretnék próbálni a felsorolt eszközöket, könnyű dolguk van. A fejlesztők három különböző havi előfizetési díjjal rendelkező csomagot is kínálnak a felhasználók számára, így egészen biztosan mindenki meg fogja találni azt a kategóriát, ami ideális számára.

Az alábbi bekezdésben ismertetjük, melyik csomag milyen előnyökkel és díjakkal rendelkezik.

Ingyenes csomag – Nem szükséges semmilyen befizetést elvégezni, bárki számára anyagi elköteleződés nélkül választható. A csomaggal hozzáférhetünk a Dash 2 Trade adattermináljához és korlátozott mértékben, bizonyos kriptoérmék indikátoraihoz és közösségi mérőszámaihoz.

Kezdő csomag – Akik ezt a csomagot választják, hozzáférést kapnak on-chain elemzésekhez és adatokhoz, piaci és társadalmi mutatókhoz. Továbbá a csomag előfizetői számára lehetőség nyílik az utólagos stratégiatesztelésre és az előértékesítési elemzésekhez is hozzá fognak tudni férni. A kezdő csomag díja jelenleg 400 D2T havonta.

Prémium csomag – Ez a csomag a platform teljes fegyverarzenálját magába foglalja. Mélyelemzések, értesítések és automatikus kereskedő robot, csak hogy néhányat említsünk. Az eddig felsorolt eszközökön kívül a csomag előfizetői számára a platform fejlesztői negyedévente kereskedési versenyeket hirdetnek majd meg, amikkel D2T érmékhez lehet majd hozzájutni. A csomag díja 1000 D2T lesz, azonban amennyiben a felhasználók éves előfizetést kötnek, abban az esetben 20 %-kal olcsóbban juthatnak hozzá a csomaghoz.

D2T token vásárlása

Csatlakozz még most

Szeretnél te is jobb kereskedővé válni, vagy csak egyszerűen egy jó befektetést keresel? A D2T tokenek mind a két esetben megoldást kínálnak.

A megújult honlapra ellátogatva azonnal láthatjuk, hogy számtalan kereskedő tette le a voksát a platform mellett. A teljes befolyt összeg már most meghaladja a 7 millió dollárt. A jelenlegi, harmadik szakasznak már a 84 %-kal teljesült, így aki csatlakozni szeretne, érdemes sietnie.

A harmadik szakaszban az érmék ára 0.0513 USDT, azonban ez az ár az utolsó, negyedik szakaszra már 0.0533 USDT lesz. Összehasonlítva más, hasonlóan sikeres projektekkel, biztosak lehetünk benne, hogy a jegyzést követően hatalmas árfolyamnövekedésre lehet majd számítani.

További érv a befektetés mellett, hogy a fejlesztők az utolsó előértékesítési szakasz lezárását követően kisorsolnak a befektetők között 150 ezer dollárnyi D2T érmét. Ehhez nem kell mást tenni, csupán érméket vásárolni, és követni/megosztani a projekt hivatalos közösségi média oldalát.

Más, kevésbé transzparens projektekhez képest a Dash 2 Trade esetében biztosak lehetünk benne, hogy egy megbízható kezdeményezéssel van dolgunk. A fejlesztők már bizonyítottak a múltban, hiszen az ő nevükhöz köthető a népszerű, forex kereskedéssel foglalkozó Learn 2 Trade platform is.

Több tőzsde is jegyezni fogja a D2T-t

A fejlesztők már most, az előértékesítés viszonylag korai szakaszában leszerződtek két különböző kriptotőzsdével.

Először az LBank, majd a BitMart tőzsdékkel sikerült a fejlesztőknek szerződni az érme jegyzéséről. A hasonló eseményeknek hatalmas jelentősége van az érme jövőjével kapcsolatban. Minél több tőzsde jegyez egy érmét, annál több kereskedőnek lesz lehetősége vásárolni belőlük. Ez a jelenség pedig minden esetben pozitív befolyással bír az érme árfolyamára nézve.

Tudj meg többet, és csatlakozz a Dash 2 Trade hivatalos weboldalán keresztül.

D2T token vásárlása