A következő 10x mém érme, a Dogeverse elindult a DEX-eken

Június 5-én, szerdán délben elindult a többláncú mém érme, a Dogeverse a decentralizált tőzsdéken. Az indulás sikeres volt, és a kezdeti visszaesés után szépen visszapattant az érme, sőt, meg is haladta a listázási árat. Az előértékesítésben vásárlók már igényelhetik a tokenjeiket.

A $DOGEVERSE pont a legjobbkor lépett a piacra, a kripto piacokon ugyanis úgy látszik, vége a konszolidációs időszaknak és az oldalazásnak.

Mind a hat blokklánc, amelyen a $DOGEVERSE elérhető, pozitívban van.

A BNB, a Solana, az Avalanche, az Ethereum, a Base és a Polygon is zöldben forog a cikk írásakor.

A large cap mém érméknél tapasztalhatunk némi visszaesést, még a következő szakasz robbanása előtt. Ez az olyan érméket, mint a Dogeverse jó pozícióba helyezi, ahogy a vásárlók próbálják kikaparni a gesztenyét és maximalizálni a megtérülést.

Fontos figyelembe venni azt is, hogy a BTC ára ismét 70 000 dollár fölé kúszott, ami támogató háttér a listázáshoz.

https://twitter.com/The_DogeVerse/status/1798293746594750973

A Dogeverse ára akár tízszeresére is nőhet, a kereskedők ugyanis továbbra is vonzódnak a mém érmékhez

Az igénylés már éles, így a következő napokban óriási robbanásra van esély.

A népszerű YouTuber, ClayBro, aki 129 000 feliratkozóval rendelkezik, azt gondolja, hogy a Dogeverse könnyedén tízszerezhet. A Shiba Inu ihlette érme ugyanis továbbra is élvezi a kripto rajongók és befektetők figyelmét.

Így igényelheted $DOGEVERSE tokenjeidet

Az előértékesítésben megvásárolt tokenek igényléséhez egy egyszerű, négy lépéses folyamatot kell követned.

Először látogass el a Dogeverse hivatalos weboldalára, a thedogeverse.com-ra, és csatlakoztasd azt a tárcát, amit a tokenek megvásárlásához használtál az előértékesítésben.

Ezután kattints az „Igénylés/Claim” gombra, és erősítsd meg a tranzakciót.

Miután ezt megtetted, a $DOGEVERSE tokenek bekerülnek a pénztárcádba.

Ne feledd, hogy gondoskodnod kell arról, hogy a pénztárcádban elegendő mennyiségű token legyen a gázdíjak fedezésére.

A támogatott láncok és azok kriptovalutái a következők:

Ethereum – $ETH

BNB lánc – $BNB

Polygon – $MATIC

Solana – $SOL

Avalanche – $AVAX

Base – $ETH

A több láncon elérhető igénylés mellett a letétek feloldásáról is döntened kell.

Azoknak, akik letétbe helyezték érméiket, meg kell várniuk a hét napos időszak leteltét, mielőtt igényelhetik a tokeneket. A hét napos időszak június 5-én, szerda 12 órától veszi kezdetét.

Az érméiket letétbe helyező befektetők 37%-ot keresnek, valamint a tokenek 40%-át ideiglenesen kivonják a piacról, ezzel csökkentve az eladási nyomást

Ha $DOGEVERSE tokenjeidet letétbe helyezted az előértékesítés alatt, hét napot várnod kell az igényléssel. A stakerek természetesen úgy is dönthetnek, hogy nem igénylik érméiket, és újra letétbe helyezik őket további bevételekért.

A letétek csak az Ethereumon vásárolt $DOGEVERSE tokenek esetén érhetők el. A letétek felszabadításáért és a letéti jutalmak igényléséért gázdíjat kell fizetni, tehát fontos, hogy legyen elegendő ETH a tárcádban, hogy fedezni tudd ezeket.

A letéti jutalmakat az alábbi linken igényelheted: https://thedogeverse.com/en/staking

Sokan döntenek úgy, hogy továbbra is letétben hagyják az érméiket, a jelenlegi éves hozam ugyanis igencsak kecsegtető.

A hét napos időszaknak köszönhetően a tőzsdei jegyzéskor az eladási nyomás lényegesen kisebb.

Nagyjából a teljes token készlet 40%-a van letétben. A jutalmakat két év alatt, 6088 $DOGEVERSE összegben osztják ki minden egyes kibányászott ETH blokk után.

A csapat arra kérte az igénylőket, hogy kérdéseikkel bátran forduljanak a Telegram csatorna moderátoraihoz.

Tartsd szemmel a weboldalt és a közösségi média csatornákat a token szerződések részleteiért, hogy biztos a megfelelő eszközzel kereskedj a DEX-eken.

Ne búslakodj akkor sem, ha lemaradtál a $DOGEVERSE előértékesítésről. A piac tele van jobbnál jobb lehetőségekkel, az egyik ilyen a frissen debütált PlayDoge. Az ikonikus Doge mémet és a Tamagotchit egyesítő projekt előértékesítése még csak most indult, de máris 2 millió dollár felett jár. Csatlakozz te is!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**