A kripto befektetők ebben az AI mémérmében hisznek

A mesterséges intelligencia kripto őrület lassulásnak semmi jelét sem mutatja – a mém érmék pedig szintén akarnak egy szeletet ebből a tortából.

Remek példa erre a trendre a WienerAI (WAI), egy mesterséges intelligenciával kombinált mém érme előértékesítése, amely csupán két hét leforgása alatt 1,8 millió dollárnyi befektetést gyűjtött.

A WienerAI megmutatja, mekkora erő rejlik az AI vezérelt kripto kereskedésben

Lehet, hogy a WienerAI neve vicces, a projekt mögött lévő technológia azonban halál komoly.

A WienerAI közérthető módon egy olyan kereskedési robot, amely mesterséges intelligencia segítségével térképezi fel a kripto kereskedők előtt álló vásárlási lehetőségeket.

Képzeld el, hogy van egy MI asszisztensed, aki folyamatosan a piacot vizsgálja, összegyűjti az így szerzett adatokat, és prediktív elemzést hajt végre a legígéretesebb ügyleteken.

A WienerAI lényegében ezt kínálja – hatékony felületet, amely azonnali információval szolgál a felhasználók számára.

Mindezek mellett a WienerAI a DEX-ek közötti problémamentes, díjmentes token cserére is lehetőséget kínál.

WAI bot

Nem kell többé aggódnod az elszalasztott lehetőségek miatt, vagy azért, mert a botok megelőznek.

Példaként tételezzük fel, hogy egy kereskedő BTC-t figyel, és profitálni kíván az árfolyam ingadozásából.

A trader utasíthatja a WienerAI-t a Bitcoin elemzésére, amely meghatározza a kulcsfontosságú támaszokat/ellenállásokat és az optimális be- illetve kilépési pontokat.

Ezek alapján a kereskedő könnyedén végrehajthatja a vételi/eladási megbízást a roboton keresztül – ráadásul mindezt néhány másodperc alatt.

Kombináld a kereskedési robot funkciót a WienerAI letéti mechanizmusával, és máris beláthatod, hogy miért generált ekkora felhajtást a projekt.

Megnézem a Wiener AI-t

A tokenomika és a közösség-fókuszú megközelítés kiemelten fontos a WAI számára

A WienerAI csapat vonzó tokenomikai tervvel állt elő.

Az előértékesítésre allokált érmék a teljes, 69 milliárdos token készlet 30%-át teszik ki.

További 20% a hosszú távú tartást elősegítő letéti jutalmakra, szintén 20% az airdropokra és nyereményjátékokra van fenntartva.

A fennmaradó 30% a marketing célok elérésére és a likviditás biztosítására szolgál.

Ha már szóba került a marketing, érdemes megemlíteni, hogy a “kolbász hadsereg” szépen gyarapodik a Telegramon és a Twitteren is. A csatornákon már több ezer mém rajongó gyűlt össze, hogy támogassa a WienerAI-t.

wienerai tokenomika hu

A WienerAI fejlesztői ambiciózus terveket szövögetnek a jövőre nézve.

Az ütemterv szerint az 1. lépés az előértékesítés beindítása, az intelligens szerződés audit teljesítése és a globális marketing kampányra való felkészülés.

A 2. lépésben a Kolbász hadsereg bővítése és az Ethereum hálózaton való terjeszkedés a cél.

A legnagyobb mérföldkő a 3. lépésben jön – a WAI token listázása a főbb tőzsdéken, valamint az AI kereskedési robot hivatalos elindítása.

Amennyiben a csapat sikeresen megvalósítja ezeket a terveket, a WienerAI előtt minden bizonnyal izgalmas hónapok állnak.

A WienerAI előértékesítés 1,8 millió dollárt gyűjt a hype-nak köszönhetően

A WienerAI előértékesítés körül az elmúlt napokban szemmel látható a hype.

A projekt az előértékesítés alatt több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött össze, ahogy egyre több befektető igyekszik bekapcsolódni.

A cikk írásának idején a befektetők 0,000707 dollárért vásárolhatják meg a WAI tokeneket.

A felhajtás pedig az influencerek figyelmét is felkeltette.

A népszerű YouTuberek, mint például Matthew Perry vagy a 99Bitcoins is bemutatták a WAI-t, kiemelve annak MI kínálta lehetőségeit és a humoros brandingjét.

Ráadásul még az ICOBench.com elemzőinek radajára is felkerült, és a 3. helyre sorolták a legfontosabb folyamatban lévő előértékesítések listáján.

Minden nehezítő körülmény ellenére úgy látszik, hogy ez a vadiúj mém érme rohamos tempóban legitimmé vált.

Attól függetlenül, hogy a kereskedési robot kínálta vonzerő vagy a nagy letéti jutalmak miatt, a WAI kétségtelenül igazi kedvenccé vált a kripto befektetők berkeiben.

Ahogy az előértékesítés sorra éri el a mérföldköveket, minden szem azt figyeli, hogy vajon ez a kutyás tematikájú érme továbbra is ilyen lendülettel tud-e növekedni a jövőben.

Megnézem a Wiener AI-t

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**