A legjobb Ethereum DeFi platformok, amik 3 hónapon belül gazdaggá tehetnek

Az Ethereum hálózat az elmúlt évtizedben a piac innovációs központjává vált. A legjobb projektek közül néhány Ethereum DeFi alkalmazásként indult, köztük az Uniswap (UNI) és a Chainlink (LINK) is.

Mindkét token igyekszik legyőzni a medvés hangulatot, és most egy újabb Ethereum DeFi projekt csatlakozhat hozzájuk.

Az RCO Finance (RCOF) kiemelkedő választás lehet az új projektek között.  Az RCOF platform a mesterséges intelligencia előnyeit kívánja elhozni a kereskedési szektorba. De ennél még nagyobb tervekkel rendelkezik, amelyek sikeres megvalósítása a projektet akár az 1000-szeresére is növelheti.

A mostani szezon hatalmas növekedést hozhat az Ethereum ETH Price ETH Price tokenek számára.

Hamarosan vége az Uniswap medvés hangulatának?

Az Ethereumból kiemelkedő DeFi projektek közül az Uniswap az egyik, amellyel számolni kell. Az UNI ökoszisztéma a decentralizált tőzsdék élén áll, de néhány CEX-szel versenyez a hitelesség és a funkciók tekintetében.

Most van egy jó és egy rossz hír a token számára. A jó hír? A technikai mutatók szerint úgy tűnik, hogy az UNI készen áll az emelkedésre. A rossz hír azonban az, hogy a kereskedők aggódnak a bikás trend hossza miatt.

Az UNI árfolyama egy támaszszinten ül, miközben a bálnák aktívak, azonban a visszafordulás gyorsan bekövetkezhet. Sokan nyereségesek az Uniswapon, de ha a profit termelése mellett döntenek, a bikafutás gyorsan véget érhet. Az érme grafikonjain látható dupla fenék bikás trendre utal, így a jelenlegi széria folytatódhat.

A Chainlink vegyes jeleket küld

A piac az elmúlt hónapban rendkívül instabil volt, ezért sok token nehéz helyzetben van. A Chainlink sem kivétel, mivel a bálnák aktivitását ellensúlyozta néhány nagyszabású kiáramlás.

A blokklánc adatok azt mutatják, hogy körülbelül 18 millió LINK tokent küldtek a tőzsdékre a múlt hét során, mivel több befektetőnek elege van a hálózat medvés kilátásaiból. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy történt egy feloldás a nem forgalomban lévő Chainlink ellátási szerződésekből, ami körülbelül 21 millió tokent szabadított fel egy többszignós számlára.

Ezek medvés jelekre utalnak, de a legutóbbi feloldás összezavarta a leendő vásárlókat. Mindkét eseményből következhet egy megnövekedett piaci volatilitás, és az Uniswaphoz hasonlóan a befektetők még mindig egyértelmű jelekre várnak a Chainlink-től.

Az Ethereum DeFi projektek lehet, hogy vezető szerepet játszanak a fejlesztésben, de nem a legjobbak a megtérülés tekintetében.

Az RCO Finance egyensúlyt teremt a kereskedési hasznosság és a nyereség között, egyszerűen csak a részese kell lenni.

RCO Finance: Kereskedési jellemzők a maximális hozamért

Az RCO Finance egy sor kereskedési funkciók tesz lehetővé. A legmodernebb Robo Advisor AI-től kezdve a 120 ezer különböző digitális eszközig az RCO Finance a legjobb kereskedési élményt nyújtja.

A decentralizált platformnak köszönhetően számos eszközzel kereskedhetünk. Nem csak kriptovalutával, bár abból is van bőven, hanem részvényekkel, Forex devizapárokkal és még ETF-ekkel is.

A diverzifikáció a kulcs a profithoz, és az RCO Finance ezt túlságosan megkönnyíti. A kereskedési eszközök széles skálájának használata az RCOF-el gyerekjáték.

Amikor befejezted a portfólió beállítását, a Robo Advisor, az RCO Finance egyik egyedülálló funkciója személyre szabott kereskedési tippeket kínál. Nincs programozási kód, emberi beavatkozás, csak gépi tanuló algoritmusok, amelyek segítenek a kereskedési stratégiád optimalizálásában.

előértékesítés, rcof, finance, defi, platform

Az RCOF előértékesítésben rejlik a valódi nyereség

Az RCOF esetében itt a lehetőség a nyereség elérésére, mivel a token még csak az első előértékesítési szakaszban van. Az ár 0,0127 dollárnál van meghatározva. Így rövid és hosszú távon lehetőséged van nagyobb összegre szert tenni.

Először is, az előértékesítés 3000%-os potenciális nyereséget kínál, de ez még nem minden. Az RCO Finance növekedési potenciálja óriási lehet, és a szakértők szerint akár az 1000-szeres növekedés sem kizárt.

Képzeljük el, hogy egy 1000 dolláros befektetés mennyit hozhat. Az előértékesítések során befektetett 30 ezer dollár akár 300 ezer dollárrá is válhat az esemény végére, vagy akkor, amikor az RCOF sikeresen bevezetésre kerül a kriptotőzsdékre.

Emellett a határok nélküli kereskedési stílus a világ minden tájáról vonzza a befektetőket és kereskedőket, így az RCO Finance globális platformmá válhat.

Az idő fogy, szerezd be a tokenjeidet, mielőtt az értékük megugrik.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Ismerd meg az RCO Finance előértékesítését
Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***