A legmenőbb tiktoker lesz a Binance új márkanagykövete

Khaby Lame végre mindenki számára érthetően magyarázza majd el a kriptók és a blokkláncok működését, valamint a web3 decentralizált világát.

Egyszerűen nagyszerű

A Binance új arca a járvány alatt vált ismertté rövid TikTok videóinak köszönhetően. A szenegáli származású Khaby Lame a csináld-magad videókat figurázta ki azzal, hogy sokkal egyszerűbben megoldotta ugyanazokat a (mű)problémákat. A tiktoker tökéletes választás a Binance részéről. A kriptotőzsde is az egyszerűen nagyszerű anyagok révén szeretné minél nagyobb tömegekkel megismertetni a kriptók világát és magát a web3 decentralizált ökoszisztémáját. Khaby-nak köszönhetően az induláskor a látogatókból biztosan nem lesz hiány. Kérdés viszont, hogy mennyire lehet majd egyszerűen bemutatni ilyen komplex témákat.

Mítoszrombolók

A kriptotőzsde miközben nagy léptékű terjeszkedésbe kezdett, egyre gyakrabban szembesült a kriptovilággal és a hozzá kapcsolódó technikákkal kapcsolatos mítoszokkal. Ezek az alaptalan tévhitek sokakat eltérítenek a digitális valuták használatától, illetve a web3 decentralizált rendszeréhez való csatlakozástól. A Binance-nek erre a problémára is megoldást kellett találnia, hiszem már többször is bebizonyosodott, hogy az oktatásnak milyen átütő hatása lehet.

James Rothwell, a Binance egyik vezetője szerint:

Az emberekben nagyon sok fenntartás él a web3 kapcsán és rengeteg hamis információ kering világszerte, ezért Khaby az ideális partner abban, hogy ezeket a tévhiteket eloszlassuk.

Maga Khaby is egyetért ezzel, hiszen mint mondta, tiktokerként a bonyolult dolgok leegyszerűsítése tette őt híressé. Ha pedig még egy kis humort is sikerül majd belecsempészni az oktatási anyagokba, akkor garantált lesz a siker.

Az elmaradhatatlan NFT

Ha pedig sikerül a közönséget meggyőzni arról, hogy a web3 nem az ördögtől való, akkor egyúttal egy új NFT kollekcióval is igyekeznek majd őket a digitális világhoz kötni. A kollekciót a Binance a tiktokerrel közösen adja majd ki a rajongók nagy örömére.

A Binance nem először nyúl az NFT-khez, ha újabb felhasználókat akar toborozni. Nemrég Cristiano Ronaldo-val kötött a cég egyezséget, melynek eredményeképpen egy focis NFT kollekció is kijön majd hamarosan.