A Lucky Block tökéletesen egyesíti a sportfogadások és az online kaszinók világát

Novemberi indulását követően a Lucky Block közkedvelt célpontja lett az online kaszinók és a sportfogadások szerelmeseinek egyaránt. Aki úgy dönt, ad egy esélyt a platformnak, nem fog csalódni. A játékosok kipróbálhatnak különböző fajta nyerőgépeket, blackjacket, rulettet és baccaratot, továbbá gyakorlatilag bármilyen sportág rangosabb eseményeire is fogadásokat tudnak kötni.

A fejlesztők sikeresen hoztak létre egy olyan platformot, ami egyidőben képes kihasználni a blokklánc-technológia által nyújtott biztonságot és gyorsaságot, továbbá fogadások és játékok hosszú sorát teszi elérhetővé a felhasználók számára. Megbízható, biztonságos, és teljesen legális a Lucky Block, amit az is bizonyít, hogy a Curaco Gaming Authority hatáskörébe tartozik a platform felügyelete.

A biztonságon és a forradalmi technológián túl, a Lucky Block igen kedvező bónuszrendszerrel is rendelkezik. Akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak, a regisztrációjukat követő első hét során a veszteségeik 15%-át vissza tudják igényelni. Bár az indulás alkalmával meghirdetett 10,000 dolláros airdroppot már egy szerencsés felhasználó hazavitte, érdemes követni a csapat Twitter oldalát, mivel nem kizárt, hogy a jövőben látni fogunk még hasonló akciókat.

Akik a befizetési módok miatt aggódnának, azok ne tegyék. Szemben a legtöbb oldallal, a Lucky Blocknál a befizetéseket számtalan hagyományos valutában is el lehet végezni, továbbá több különböző kriptopénzben.

A Lucky Block kaszinó előnyeit még felsorolni is nehéz. A felhasználók választhatnak számtalan izgalmas játék közül, fogadhatnak a legtöbb sporteseményre, biztonságosan végezhetnek el bármilyen tranzakciót, ingyenes utalhat ki maguknak és hajthatnak végre befizetéseke, ráadásul mindezt pillanatok alatt végezhetik el. Az oldal ideális választás azok számára, akik egy megbízható, és profi oldalt szeretnének használni.

Látogass el a Lucky Block oldalára még ma

Az elérhető sportfogadások száma szinte határtalan. Az összesen 50 különböző sportág, összes jelentős eseményére lehet fogadásokat kötni. Amiatt sem kell aggódnunk, hogy esetleg nem a megfelelő esélyeket látjuk az oldalon, mivel az oddsok olyan szolgáltatóktól származnak, mint a BetRadar és a BetGenius.

A kaszinó felülete hihetetlenül egyszerűen kezelhető. Ennek köszönhetően azok is magabiztosan képesek lesznek használni, akik nem feltétlenül mozognak otthonosan a kriptopénzek vagy a sportfogadások világában.

lucky block premier league legjobb jatekos

Mint azt korábban említettük, lehetőség van kriptopénzeket is használni a befizetések során. A méltán népszerű Bitcoin és Ethereum mellett olyan kevésbé széles körben elfogadott érméket is lehet használni, mint a Litecoin vagy a Dogecoin. A sokoldalú fizetésnek köszönhetően bárki képes lesz megtalálni a számára leginkább alkalmas befizetési formát.

Vitathatatlanul kiemelkedő tulajdonsága a Lucky Block kaszinónak a vetélytársakkal szemben, hogy semmilyen hálózati, – és tranzakciós díj nem kerül felszámításra. Nem ritka gyakorlat, hogy egy online kaszinó oldal magát díjmentesnek állítja be, azonban a tranzakciók során mégis több rejtett költség levonásra kerül. Ilyen jellegű gyakorlat nem fordulhat elő a Lucky Block kaszinó esetében.

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz.

Milyen játékokat találhatok a Lucky Block kaszinóban?

Akiknek inkább az online kaszinók irányába húz a szívük, örömmel fogják tapasztalni, hogy az elérhető játékok kínálata hatalmas. Összesen 2700 különböző játék érhető el az oldalon. Egészen a klasszikus kaszinó játékoktól, a kártyajátékokon keresztül a profi, 3d-s játékokig, mindenki meg fogja találni a számára ideális választást. Utóbbi játékokkal kapcsolatban a fejlesztők a szakma legjobbjait kérték fel: készített játékokat az Evolution, Pragmatic és a méltán népszerű Spribe is. Utóbbi csapatnak köszönhető a Money Train 3 is, ami az iGaming Business legjobb nyerőgépes játéka lett 2022-ben.

Legyél akár kezdő, akár profi, egészen biztosan fogsz találni valami olyan játékot, amiben örömödet tudod majd lelni. Túl az élő asztalos kaszinókon és a videójátékokon, csatlakozhatsz az éppen most zajló sporteseményekhez is. Például köthetsz fogadásokat olyan sporteseményekre, mint a jelenleg is tartó Premier League. A mérkőzéseken nem csupán a lehetséges nyerteseket játszhatod meg, hanem köthetsz fogadásokat a legjobb játékosokra, kezdőcsapatra, bíróra és még számos más adatra.

Azokról sem felejtkeztek meg a fejlesztők, akik inkább az esportokban érdekeltek. Összesen 15, különböző esport-játékra lehet fogadásokat kötni. Ezek magukba foglalnak olyan játékokat, mint a Counter Strike vagy a League of Legends, és a lista folyamatosan bővül.

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz.

Miért érdemes bevásárolni a Lucky Block kaszinó érmékből?

Akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak, duplán nyertnek. Nem csupán azzal, hogy használhatják az oldal által nyújtott számtalan izgalmas játékot és fogadhatnak a számtalan elérhető sporteseményre. A befizetők egyúttal tulajdonosai is lesznek a platform, natív érméjének, az LBLOCK-nak.

Hála a felület beépített konvertáló rendszerének, hitel- vagy bankkártyával is könnyedén hozzá lehet jutni az LBLOCK érmékhez, sőt akár Apple vagy Google Pay-t is lehet használni a vásárlás során.

A Custom Market Insights felmérése szerint a szektort összértéke 2021-ben elérte a 58 milliárd dollárt. Amennyiben a mostani trendek továbbra is az eddig megszokott mederben haladnak tovább, abban az esetben 2030-ra a szektor értéke meg fogja haladni a 150 milliárd dollárt.

A növekedés egyik nagy nyertese egészen biztosan a kriptoszektor lesz. Hála a blokklánc-technológiának, a tranzakciók teljesen transzparenssé válnak, ami alapjaiban fogja forradalmasítani az online kaszinók eddig ismert világát. Idáig ugyanis többször előfordult, hogy egy online kaszinóról kiderül, hogy nem megfelelően kezeli az ügyfele által rábízott pénzeket. Mivel a kriptopénzek nyomon követhetők, így hasonlóra a kriptokaszinókban nem lehet lehetőség.

Szintén a kriptokaszinók által nyújtott előnyök hosszú listáján szerepel, a tranzakciós idő. Az online kaszinóknál nem ritka jelenség, hogy a kifizetésekre bizonyos esetekben akár napokat is várni kell, ami érthető módon frusztráló a felhasználók számára. A blokklánc-technológia viszont lehetővé teszi, hogy ezek a tranzakciók mindössze néhány másodperc alatt végbemenjenek. Jogosan kiérdemelt nyereményünkhöz így azonnal hozzá tudunk majd jutni anélkül, hogy még napokig kelljen várakoznunk.

Ahogy az látszik, ezek a folyamatok hosszú távon egyértelműen az olyan kezdeményezéseknek kedveznek, mint amilyen a Lucky Block kaszinó is. Ahogy a Lucky Block kaszinó népszerűsége növekszik majd az évek alatt, úgy fogja egyre több felhasználó megtapasztalni a blokklánc-technológia, és az azonnali kifizetések előnyeit. Legyen szó bármilyen nyereményről, biztosak lehetünk benne, hogy az másodpercek alatt a kriptotárcánk számláján lesz.

A fejlesztők legfőbb célja a platform létrehozásakor az volt, hogy forradalmasítani tudják, az eddig ismert szerencsejáték- és fogadási ökoszisztémát. Az online kaszinók eddig ismert gyakorlatával szemben a Lucky Block kaszinó egy teljes mértékben megbízható, átfogóan szabályozott, profi oldal, amit bármilyen felhasználó igénybe tud venni.

Egyelőre minden jel arra utal, hogy az eddig is virágzó platformra további sikerek várnak, köszönhetően az izgalmas játékok széles választékának, számtalan elérhető sportfogadási lehetőségnek belépési bónusznak és a folyamatosan frissülő akcióknak egyaránt.

Ha szeretnél csatlakozni, mindössze 1 dollár befizetésével kipróbálhatod a szerencsejátékok és sportfogadások bármelyikét.

Jó szórakozást!

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz.