Ebben az új kriptokaszinóban hihetetlenül egyszerűen lehet sportfogadásokat kötni

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a Lucky Block kaszinó és sportfogadó platform az online szerencsejáték-ipar legújabb üdvöskéje. A fejlesztők nem is találhattak volna alkalmasabb időpontot a platform elindítására, hiszen a sportfogadások néhány héttel a FIFA-világbajnokság előtt váltak elérhetővé.

Az online fogadással foglalkozó szektor mérete 2021-ben megközelítette a 60 milliárd dolláros értéket, és az elemzések szerint várhatóan folyamatosan növekedni fog. A folyamatosan növekvő népszerűség mögött, valószínűleg az egyre könnyebben használható felületek, illetve a sportfogadások hétköznapivá válása állhat.

A Lucky Block csapata azonban nem kizárólag az online fogadásokkal kapcsolatban akar piacvezető lenni. Az indulást követő példátlan siker után, ugyanis több profi sportolót is szponzoráltjai közé fogadott a csapat: először Dillian Whyte csatlakozott, majd őt követte Florian Marku és Savannah Marshall.

A fejlesztők eltökélt szándéka, hogy meghatározó névvé válhassanak a küzdősportok világában.

Fantasztikus platform a sportfogadások és az online kaszinók szerelmeseinek

A nemrég indult Lucky Block kaszinó ékes bizonyítéka lehetne a kriptoszektor folyamatos fejlődésére. Több évnek kellett eltelnie, mire a blokklánc-technológia arra a szintre eljutott, hogy egy könnyen skálázható, gyors és megbízható online kaszinó- és sportfogadó platform létrejöhessen.

Sikeresen választották meg az indulás időpontját, hiszen a labdarúgó-világbajnokság előtt váltak elérhetővé a sportfogadások a Lucky Blockon.

A platform lényegében két részből tevődik össze. Az egyik az online kaszinó felület, a másik pedig a sportfogadási felület.

Az online kaszinó felületén több mint 2700 különböző játék érhető el. Ezek egyszerre foglalják magukba a klasszikus nyerőgépek széles választékát, különböző nyereményszinttel rendelkező jackpot játékokat, élő osztós játékokat és saját fejlesztésű videójátékokat. Utóbbi fejlesztői között olyan népszerű csapatokat találhatunk, mint a Pragmatic Play vagy a Hackshaw Gaming.

A Lucky Block sportfogadásokkal foglalkozó felületén a felhasználók 35 különböző sportág számos eseményére, illetve 15 e-sportra köthetnek fogadást. A sportágakon belül a legtöbb sportesemény megtalálható, illetve a végeredményeken túl, gyakorlatilag bármire lehet fogadásokat kötni.

A labdarúgás szerelmesei például megtippelhetik ki lesz a Premier League legszerencsétlenebb csapata, kik lesznek benne a kezdőcsapatokban, ki lesz a bíró és így tovább.

lucky block premier league legjobb jatekos

A platform igazán liberálisan kezeli a befizetéseket is. A hagyományos valutákon túl, a felhasználók elvégezhetik a befizetéseket Apple, illetve Google Pay-jel, vagy különböző kriptovalutákkal. A népszerű Bitcoinon és Ethereumon túl, lehetőség van Litecoint, Dogecoint, Tethert, illetve a platform natív érméjét, az LBOCK-ot is használni.

A fejlesztők igazán különleges bónuszt kínálnak azoknak, akik csatlakoznak a platform felhasználóihoz. A regisztrációt követő első hét napban, a nettó veszteségek 15%-át vissza lehet igényelni a Lucky BLock ügyfélszolgálatán keresztül. Ehhez nincs más teendője a frissen regisztrált játékosoknak, csupán annyi, hogy felveszik az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.

Szintén a csatlakozás mellett szóló érv, hogy decemberben egy szerencsés felhasználó részesülni fog a 10,000 dollár értékű LBLOCK airdroppból. Bárki lehet résztvevő, aki legalább egyszer egy játékot játszik, vagy egy fogadást köt.

Fogadást kötni pedig igazán nem lesz nehéz, mivel olyan sportágak közül lehet válogatni, mint a labdarúgás, kosárlabda, tenisz, jégkorong, röplabda, kézilabda, asztalitenisz, Amerika futball, baseball, boksz, ausztrál futball, rögbi, Forma 1 és krikett. Amint az látható, bárki könnyen megtalálhatja, a szívéhez közel álló sportot.

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Játssz felelősségteljesen.

Átlátható és könnyen használható felület

A Lucky Block kaszinó egyik legnagyobb előnye, hogy a kezelőfelülete teljes letisztult, és könnyen átlátható. Már egyetlen alkalom után is azonnal lehet tudni, mit hol lehet találni.

Az átláthatóságon túl azonban a felület díjai is igen kedvezők. Szemben a legtöbb hasonló platformmal, a Lucky Block a be-, illetve kifizetések során semmilyen díjat nem számít fel. Vagyis nem kell attól félni, hogy a megszerzett nyereményünk egy része rejtett tranzakciós díjak miatt végül karcsúbbá válik.

Az egyetlen, amire ezzel kapcsolatban érdemes figyelni, azok a kriptopénzek hálózati és gázdíjai. Bizonyos érmék esetében ugyanis a tranzakciók során a blokkláncon autómatikusan felszámításra kerülhetnek különböző díjak.

Ahogy a platformon a tranzakciók, úgy a regisztráció is néhány másodperc alatt elvégezhető. Mivel kizárólag a legszükségesebb adatok megadása kötelező, így a teljes regisztráció elvégezhető kevesebb mint egy perc alatt.

Berobbanhat az LBOCK árfolyama?

A Lucky Block kaszinó indulása hatalmas mérföldkő a fejlesztőcsapat történetében. Egyrészt azért, mert egy forradalmi felhasználási módot teremtettek a 2022 eleje óta létező érméknek. Másrészt pedig nem csupán a digitális világban kezdtek el terjeszkedni, hanem a valódi sportok világába is betették a lábukat.

Amennyiben az elmúlt évek trendje folytatódik, abban az esetben az online fogadások szektora a háromszorosára fog nőni 2030-ra. Köszönhetően a Lucky Block kaszinó izgalmas felületének, változatos játékainak és sportfogadásainak, valamint alacsony költségeinek, a platform biztosan az iparág növekedésének az egyik legnagyobb nyertese lesz.

LBOCK árfolyam előrejelzés

Az érme a korábban magasabb árfolyamon mozgott, azonban a most is tartó kriptotél alaposan megnyírbálta az árfolyamon. Ennek ellenére a Lucky Block kaszinó indulása óta egyértelmű, pozitív trend tapasztalható.

Nem kizárt, hogy a kriptotél végére, hála a platform növekvő népszerűségének, az érme árfolyama a mostaninak a sokszorosa lenne. A viszonylag alacsony, 6.5 millió dolláros piaci kapitalizáció lehetővé teszi, hogy egészen magas ugrások is bekövetkezzenek az árfolyamban.

Az elmúlt egy hétben az LBLOCK árfolyama szorosan követte a legnagyobb érméket. Amennyiben egy bikafutam venné kezdetét, az egészen biztosan magával húzná az LBLOCK értékét is.

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Játssz felelősségteljesen.

Összefoglalás

Annak érdekében, hogy tisztábban lássuk, mekkora jelentősége van a Lucky Block kaszinó indulásának a csapat életében, érdemes néhány számot megvizsgálni.

Az LBLOCK érmék népszerűsége az egekbe szökött, mióta a fejlesztők elindították a Lucky Block kaszinót és sportfogadó platformot. Az elmúlt időszakban nem volt ritka, hogy az indulást megelőző időszakhoz képest, a napi kereskedési volumen a korábbinál 200-400%-kal volt magasabb.

Az online fogadások és szerencsejátékok jövője egyértelműen pozitív. Amint azt korábban írtuk, az online fogadások ágazata a sokszorosára fog nőni hamarosan, és hasonló mértékű változás várható az online kaszinóknál is.

A blokklánc-technológiák egyre kifinomultabbá válnak, egyre alacsonyabb energiaigénnyel rendelkeznek és egyre szélesebb körben válnak elfogadottá.

Mindent összevetve tisztán látszik, milyen hihetetlen lehetőségeket hordoz magában a Lucky Block kaszinó. Ha csatlakozni szeretnél, látogass el a már magyar nyelven is elérhető platformra, és már 1 dollár befizetésével megkezdheted a játékot.

Jó szórakozást!

Látogass el a Lucky Block-ra

18+. Játssz felelősségteljesen.