A magyar befektetők a Dogecoin (DOGE) és a RenQ Finance (RENQ) mellett döntenek a Shiba Inu (SHIB) helyett

A kriptovilág szüntelenül fejlődik, naponta új szereplők jelennek meg a piacon – gondoljunk csak a Dogecoinra (DOGE), a Shiba Inura (SHIB) vagy éppen az újonnan érkezett RenQ Finance-ra (RENQ). A szóban forgó tokenekre különösen a magyar befektetők figyeltek fel, akik a DOGE-t és a RENQ-t előnybe részesítik a SHIB-bel szemben: cikkünkben megvizsgáljuk, vajon miért alakult így a helyzet.

A DOGE menetelése

A 2013-ban született Dogecoin viccnek indult, ma azonban már komoly befektetési lehetőségként él a köztudatban. Népszerűsége ugyanis – részben Elon Musk támogatásának köszönhetően – jelentősen megnőtt. 2021 májusában Musk tweetjei hatására a DOGE értéke 0,73 dolláros történelmi csúcsot ért el. Árfolyama az utóbbi időben azonban kifejezetten ingadozó volt: cikkünk írásakor 0,082 dolláron kereskednek vele, ami közel 90%-os csökkenést jelent az eddigi csúcshoz képest. Mindenesetre, tekintettel az elmúlt heti 30%-os árfolyam növekedésére, a magyarok jelenleg a népszerűbb tokenek közül is a DOGE-t választják.

Miért vonzó a RenQ?

A RenQ Finance egy viszonylag új kriptopénz, amely az utóbbi hónapokban vált népszerűvé. A fejlesztők célja, hogy egy decentralizált platformot hozzanak létre a pénzügyi termékek és szolgáltatások számára úgy, hogy előtérbe helyezik a biztonságot, az átláthatóságot és a hozzáférhetőséget. Már egyébként az előértékesítési fordulókban is jelentős sikereket értek el – néhány nap alatt több mint 4,99 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A RenQ Finance egyik figyelemreméltó aspektusa a közösségvezérelt működés. A platform ugyanis aktív részvételre buzdítja felhasználóit, és különböző jutalmakkal ösztönzi őket arra, hogy hozzájáruljanak az ökoszisztéma fejlődéséhez. A befektetők és a közösség ma már szenvedélyesen rajong a projektben rejlő lehetőségekért.

A platform által használt technológia szintén egy előnyös szempont, mivel fejlett algoritmusokkal és elemzésekkel segíti a kereskedőket a megalapozott döntéshozatalban. A RENQ natív token az ökoszisztémát táplálja, amire egyébként a felhasználóknak is szüksége van ahhoz, hogy a RenQ Finance teljes potenciálját és összes funkcióját kihasználhassák.

A platform továbbá úgy lett kialakítva, hogy az a biztonságot, az átláthatóságot és a hozzáférhetőséget helyezze előtérbe; az ellátási lánc teljes körű nyomonkövetését kínálják a blokklánc segítségével, mely az adatokat egy megváltoztathatatlan nyilvántartásban tárolja.

Egyedülálló tulajdonságának és magas hozamának köszönhetően a magyar befektetők nagy érdeklődést mutatnak a RENQ iránt. A platform egyébként a kereskedés mellet stakelésre is lehetőséget nyújt, de a közeljövőben szolgáltatásainak tovább bővítése is porondra kerül.

Mi a helyzet a Shiba Inuval?

A Shiba Inu egy viszonylag újnak mondható token, amely jelentős figyelmet kapott az elmúlt hónapokban. A SHIB 2020 augusztusában született meg, és egy népszerű kutyafajtáról kapta a nevét; népszerűségének növekedése többnyire a Dogecoinnak és a mémek által inspirált márkaépítésnek köszönhető.

A SHIB népszerűsége ellenére úgy tűnik, a magyar befektetők inkább a DOGE és a RENQ irányába mozdulnak el. A Shiba Inu árfolyama ugyanis rendkívül volatilis, nem rendelkezik a DOGE stabilitásával és múltjával; a RENQ egyedi jellemzői és növekedési potenciálja miatt pedig vonzóbb választás a befektetők számára.

Következtetés

A magyar befektetők előnyben részesítik a Dogecoint és a RenQ Finance-et a Shiba Inuval szemben. Ennek egyik oka a DOGE népszerűségének növekedése, másik oka pedig a RENQ magas hozama és egyedi tulajdonságai. Nos, ahogyan a kriptopiac fejlődik, érdekes lesz végig követni, hogy ezen tokenek hosszú távon hogyan teljesítenek.

Ide kattintva vásárolhatsz RenQ Finance (RENQ) tokeneket.

A RenQ Finance-ről (RENQ) további információkat találsz az alábbi linkeken:
Weboldal: https://renq.io
Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***