A magyar felhasználókra is gondolt a Binance

A Binance mobilos alkalmazása már a magyar felhasználók igényeire is optimalizálva lett, ezzel még nagyobb kényelmet élvezhetnek a hazai kriptósok.

A Binance bejelentette, hogy saját fejlesztésű mobilalkalmazását a magyar felhasználókra is optimalizálta. A kriptovaluta kereskedők és befektetők körében különösen népszerű kriptotőzsde ezen lépésével, a felhasználók még egyszerűbben férhetnek hozzá a szféra termékeihez és szolgáltatásaihoz.

A Binance közölte, változatlanul elkötelezettek magyarországi jelenlétük bővítése mellett, céljuk minél több lokalizált megoldást biztosítani a felhasználók számára. Ezen törekvés jegyében készült el többek között a Binance Academy hazánkra szabott weboldala, amely sokszínű oktatási tartalmakat kínál a kriptovaluta és blokklánc témában kezdőknek és profiknak egyaránt. Alig pár hete jelentette be a Binance a Ferencváros labdarúgócsapatával való együttműködését, amelynek célja a Web3-tudatosság növelése a futball elkötelezett rajongói körében.

„Óriási potenciált látunk Magyarországban, elkötelezettek vagyunk a felhasználói élmény javítása mellett, hogy még élvezetesebb legyen a platformunk kezelése. A magyar felhasználók érdeklődése jól láthatóan növekszik a kriptovaluták iránt. Egy felmérésünk során a válaszadók több mint 75%-a fejezte ki szándékát, hogy továbbra is szeretne kriptovalutákba fektetni” – közölte Kyrylo Khomiakov, a Binance közép- és kelet-európai régiójának vezetője.

Szavait alátámasztják a Binance közelmúltban végzett magyarországi, iparági vizsgálatainak eredményei is. Ezek szerint az országban aktívan tőzsdézők 90,8%-a 18 és 45 év közötti férfi; a felhasználók jelentős hányada, 89,2%-a már rendelkezik kriptopénzzel, további 2,7% pedig tervezi, hogy digitális pénzekbe fektet. A válaszadók körében továbbra is a bitcoin a legnépszerűbb (20%), amelyet szorosan követ az ethereum (18%) és a BNB (15,5%).

További kapcsolódó híreink: