A Move To Earn, és a Play To Earn után a Learn To Earn lehet a következő nagy kriptotrend?

Azok a befektetők, akik a következő nagy kripto trend után kutatnak, egy új tokent tehetnek fel a radarjukra a learn-to-earn 99BTC személyében. Ez az érme a közismert 99Bitcoins platform által indított natív token, amely a Bitcoinról és egyéb kriptovalutákról tanítja az embereket.

A 99BTC előértékesítése rendkívül sikeres volt, csupán néhány hét leforgása alatt elérte az 1 millió dolláros befektetést. A korai befektetők mindössze 0,00103 dollárért vásárolhatják meg a 99BTC tokeneket. Ez az ár 4 nap múlva emelkedik majd a következő előértékesítési szakaszban.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

Miért lehet a learn-to-earn a következő nagy kriptotrend?

Az egyik legújabb kripto trend a learn-to-earn, amely a play-to-earn (P2E) és a move-to-earn (M2E) trendekre épít, és megjutalmazza azokat a felhasználókat, akik új készségeket vagy ismereteket sajátítanak el.

A L2E-ben erős növekedési potenciál rejlik, mivel számos ismert platform ezzel a modellel jutalmazza a felhasználóit.

A 99Bitcoins egyike a legnépszerűbb platformoknak, amely már 10+ éve tanítja a felhasználókat a Bitcoinról és egyéb kriptovalutákról. A platform nemrég indította el új L2E modelljét, amelyen keresztül a felhasználók egyszerre tanulhatnak és kereshetnek pénzt. Azok, akik tanulmányozzák a platform oktatási anyagait, 99BTC tokeneket kereshetnek.

A 99Bitcoins whitepaperben részletesen ismertetik a L2E modellt. A L2E az aktív tanulásra, valamint az oktatási anyagok elvégzésével történő pénzkeresésre összpontosít.

99Bitcoins lekötés

A 99Bitcoins hatalmas könyvtárat kínál interaktív kurzusokból, amelyek a kripto alapoktól a haladóbb témákon át szinte mindent lefednek.

A platform megváltoztatja a felhasználók és az oktatási anyagok interakcióját. Olyasmi, mint a pénzvisszatérítési rendszer – a felhasználók tanulásra fordítják az idejüket, cserébe pedig 99BTC tokenekkel jutalmazzák őket.

A tokenek segítségével exkluzív tartalmakat, kereskedési szignálokat, VIP csoportokat és akár letéti jutalmakat is feloldhatsz a 99Bitcoins platformján.

A cikk írásakor a projekt magas, 1800+%-os APY-t kínál. Ez azonban csökken majd, ahogy egyre több tokent helyeznek letétbe.

99bitcoins a learntoearn jovoje

A felhasználók már több mint 586 millió 99BTC tokent helyeztek letétbe.

A 99Bitcoins jövőbeli tervei között szerepel, hogy a tokent áthelyezi a Bitcoinon alapuló BRC-20 szabványra. Ennek azért lenne jelentősége, mert a Bitcoinra épülő decentralizált alkalmazások (dApp-ok) iránt egyre nagyobb a kereslet. A 99BTC így hasznosabbá válhatna a kizárólag Ethereum-alapú ökoszisztémákkal szemben.

99Bitcoins BRC-20

A BRC-20 szabványtól nemcsak hasznosabbá válna a 99BTC, de a Bitcoin kedvező biztonsági funkcióit is kihasználhatná. Ez vonzhatja azokat a felhasználókat és fejlesztőket, akik közvetlenül szeretnének a Bitcoin hálózatra építeni.

Emellett a Bitcoin felezés általában olyan új kripto befektetőket vonz, akik érdeklődnek a Bitcoin és általában a kriptok iránt.

Ez jó hatással lehet az olyan platformok iránti keresletre is, mint a 99Bitcoins. A projekt L2E modellje éppen jókor indul el, így jó eséllyel keltheti fel a kriptovaluták iránt érdeklődők figyelmét.

Az érdeklődők csatlakozhatnak a 99Bitcoins Telegram csatornájához, hogy mindig képben lehessenek a platform legújabb frissítéseivel.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

A befektetőket 99 999 dollár értékű Bitcoin várja

Azok, akik korán befektetnek a 99BTC előértékesítésbe 99 999 dollár értékben szerezhetnek Bitcoint a platform által hirdetett BTC airdrop keretében.

A platform kiválaszt majd 99 szerencsés nyertest a felhasználói közül, honorálva ezzel a 99Bitcoins L2E forradalmában való részvételüket. Ahhoz, hogy részt vehess az airdropban, csak a következőket kell tenned:

  • Regisztrálj a 99bitcoins.com előértékesítési weboldalon.
  • Kövesd a 99Bitcoins közösségi média fiókjait.
  • Add meg Bitcoin pénztárcád címét.
  • Add meg az előértékesítésben használt pénztárcád címét.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy a 99 milliárd tokenből álló készlet 17%-a közösségi jutalmakra lett allokálva, a BTC airdrop-ot is beleértve.

Az elemzők nyereséget jósolnak a $99BTC-nek

Michael Wrubel és Jacob Bury, két népszerű kriptovaluta elemző kifejezetten optimista a token lehetőségeivel kapcsolatban.

Ugyanez az optimizmus látszik a platform előértékesítési teljesítményén is. Mindössze néhány hét leforgása alatt 1 millió dollárt gyűjtött össze.

A 99Bitcoins ráadásul jól ismert az oktatási tartalmairól, most pedig a token piacon is terjeszkedik. Erős közösségi média jelenlétük van, a YouTube-on több mint 700 000 feliratkozóval, a Twitteren pedig 16 000 követővel rendelkeznek.

A korai vásárlók hasznot húzhatnak az éppen futó előértékesítésből, még azelőtt, hogy az ár tovább emelkedne a következő szakaszokban. Kövesd a 99Bitcoins X (Twitter) fiókját a legújabb hírekért és fejleményekért.

Irány a 99Bitcoins előértékesítése

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**