A Netflix sztárja bitcoin logós autóval indul a Porsche bajnokságon

A Netflix „Ellenállhatatlan kísértés” című sorozatának sztárja, a skót-salvadori Sebastian Melrose a Porsche Carrera Cup bajnokságon mutatkozott be.

A 25 éves Sebastian Melrose, aki tavaly a Netflix népszerű tévésorozatában szerepelt, egy BTC logóval ellátott 911-est vezet, amelynek a tetejére a bitcoin-nagyhatalom Salvador zászlaját is felfestették.

Melrose a brit Bitcoin Racing színeiben indul, amely a Richardson Racinggel közösen csatlakozott a Porsche Carrera Cuphoz, de nemcsak azért, hogy megnyerjék az Egyesült Királyság egyik legnagyobb bajnokságát. A csapat szerint ugyanis a fő céljuk, hogy a bitcoin minél nagyobb népszerűségre tegyen szert. A Netflix “Ellenállhatatlan kísértés” (Too Hot to Handle) című társkereső műsorának sztárja egy 500 lóerős 911 GT3-at vezet, amelynek az ajtaján a bitcoin logója, a tetején pedig a BTC-t törvényes fizetőeszközként elfogadó Salvador zászlaja látható.

A tavalyi szezon győztese fogja szervizelni Melrose Porschéját

“A Bitcoin Racing büszkén jelenti be, hogy a Porsche Carrera Cup bajnokságon a bitcoin elterjedését fogjuk elősegíteni, méghozzá salvadori versenyzőnk és a Netflix sztárja, Seb Melrose segítségével… Csapatként hiszünk a bitcoin erejében, és a Porsche bajnokságot arra használjuk, hogy népszerűsítsük a kriptovalutát.” – írta a Bitcoin Racing a Twitteren.

A bajnokságot összesen nyolc hétvégén keresztül rendezik meg az Egyesült Királyságban, és az ITV élőben közvetíti.

“A 2,2 millió nézővel és az élő adások szezononkénti több mint 400 ezer érdeklődőjével a bitcoin üzenetét a szektoron kívüli milliókhoz is eljuttatjuk.” – közölte a Bitcoin Racing. “Ezt a küldetést, a bitcoin elterjedésének felgyorsítását erősíti a pilótánk, Sebastian, akinek közel 1 millió követője van.” – tette hozzá a csapat, leszögezve, büszkék arra is, hogy Salvadort népszerűsítik az ország pozitívabb megítélése érdekében.

Egyébként Melrose autójának karbantartásáról a tavalyi szezon győztese, a Richardson Racing gondoskodik majd.