A PlayDoge előértékesítése közelít az 5,5 millió dollárhoz – az új, Doge mém érme hatalmas potenciállal

A mém érme piac úgy néz ki, végre kezd kikecmeregni a vörös zónából, hiszen majdnem mindegyik mém érme nőtt a héten.

A Book of Meme és a Bonk is jelentős, 17%-os és 12%-os emelkedést produkált, a Dogwifhat pedig elképesztő, 37,2%-os növekedést tudott felmutatni.

Ebből a szektor arra következtetett, hogy közeleghet a bikafutam, és a befektetők az új tokenekre összpontosítanak.

Az iparági szakértők úgy gondolják, hogy az egyik legjobb befektetési lehetőség jelenleg az új DOGE tematikájú mém érme, a PlayDoge ($PLAY).

Az alábbiakban megismerheted közelebbről a projektet és az is kiderül, hogy miért tartják ennyire jó választásnak az elemzők.

PlayDoge ($PLAY) – A retro Tamagotchi és a modern mém érme jelenség találkozása

A PlayDoge ($PLAY) az egyik legújabb P2E mobiljáték, amelyben egyesül a ‘90-es évek Tamagotchija és a blokklánc technológia. A virtuális háziállatok kínálta nosztalgikus vonzerő a projekt egyik legfontosabb sarokköve. A játék keretében a felhasználók örökbe fogadják, majd etetik, képezik és szórakoztatják virtuális Doge kutyájukat, boldog és egészséges életet biztosítva nekik.

A játék azonban többet kínál, mint puszta szórakozást – a játékosok ugyanis erőfeszítéseikért $PLAY token jutalmakat kapnak. Az alkalmazásban klasszikus, 8 bites oldalra szaladgálós játékok, küldetések és rejtvények várnak, amelyekkel további tokeneket és élményeket szerezhetsz.

A klasszikus virtuális háziállatos játékok varázsát és a P2E modell által kínált jutalmakat kombináló PlayDoge izgalmas és magával ragadó élményt kínál a játékosok és a kripto befektetők számára egyaránt.

A játékban az ikonikus Doge mém kutyáról kell gondoskodni. A játék legfőbb célja az állat igényeinek kielégítése, beleértve a tanítást, az etetést és a játékot is.

Amennyiben elhanyagolod a házi kedvencedet, akár el is szökhet, sőt, akár el is pusztulhat, ami valósághű csavart visz a játékba.

A PlayDoge a play-2-earn stratégiával teszi kifizetődővé a játékot

A PlayDoge a play-2-earn modell szerint működik, amelynek keretében a játékosok $PLAY tokeneket szerezhetnek, ha gondoskodnak virtuális házi kedvencükről és minijátékokban vesznek részt. A játékban ranglista rendszer is található, amely a játékosokat arra ösztönzi, hogy minél több időt töltsenek a játékban és XP-t gyűjtsenek.

A ranglétra felső fokain álló játékosok további $PLAY tokenekre és különleges jutalmakra tehetnek szert, ami elősegíti az állandó elkötelezettséget. A $PLAY tokeneknek többféle célja van a játékon belül, illetve a tágabb kriptovaluta piacon. Nemcsak a tranzakciók során használható, de a játék elsődleges pénznemeként a speciális funkciók eléréséhez is erre van szükség.

playdoge 5 millio felett

A $PLAY emellett a BSC és az Ethereum hálózatokon egyaránt letétbe is helyezhető. A letétek ami vonzó éves hozamot kínálnak, ezzel elősegítik a hosszú távú tartást. A letéti mechanizmus nemcsak a passzív bevételre kínál lehetőséget, de a hálózat biztonságát is szolgálja.

A játék intelligens szerződései a SolidProof auditján estek át, így garantáltan biztonságosak. A technikai jellemzők és a lebilincselő játékmenet kombinációja egyaránt vonzó lehetőséggé teszi a PlayDoge-t a befektetők és a játékosok számára.

Az alkalmazásban számos minijáték és kihívás található, amelyek frissen tartják a játékmenetet. A lehetőségek között megtaláljuk az egyszerű feladatokat, például az etetést és a tanítást, valamint a bonyolultabb küldetéseket és rejtvényeket is.

A játékosok közös kalandokba kezdhetnek kedvenceikkel, kihívásokban vehetnek részt és ellenfelekkel is harcolhatnak, közben pedig $PLAY tokeneket gyűjthetnek. A sokoldalú megközelítés révén a játékosok folyamatosan leköthetik magukat, ezzel együtt pedig egyre többet fektetnek a játékba.

$PLAY előértékesítés – közel az 5,5 millió dollár

A PlayDoge előértékesítése óriási lendülettel indult, és már közel 5,5 millió dollárnyi befektetést gyűjtött. A befektetők jelenleg 0,00514 dollárért vásárolhatnak $PLAY tokeneket, a tőzsdei bevezetés után pedig az ár várhatóan növekedni fog.

Az előértékesítés célja, hogy erős közösségi bázis alakuljon ki, amelyet jelentős előnyökkel, például letéti jutalmakkal és ranglista bónuszokkal kívánnak elérni.

A teljes PlayDoge készlet 9,4 milliárd darabból áll, amelynek 50%-át az előértékesítésre, 11,5%-át a likviditás biztosítására, 12,5%-át marketingre, újabb 12,5%-át pedig a projekt finanszírozására fordították. A fennmaradó tokenek a közösségi és a letéti jutalmak között oszlanak meg.

PlayDoge tokenomika

A jól átgondolt tokenomika egyszerre biztosítja a növekedést és díjazza a közösséget. Az előértékesítés sikere jól mutatja, hogy a projekt innovatív funkciói elnyerték a közösség támogatását, ami a tőzsdei bevezetés után az égbe repítheti a token árát.

Végszó

Ahogy a mém érme piac kikecmeregni látszik a csökkenő trendből, és a legtöbb érme zöldben forog, a befektetők máris a következő nagy lehetőség után kutatnak.

Az iparági szakértők szerint az új P2E projekt, a PlayDoge ($PLAY) remek választás lehet, hiszen jelentősen kitűnik a többi érme közül.

A projekt nosztalgikus varázsa, ígéretes előértékesítése és bőkezű P2E modellje miatt az egyik legjobb mém érme előértékesítés lehet 2024-ben.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**