A Pushd előértékesítése egyre ismertebb, már a Fetch.ai és Arbitrum befektetők is csatlakoznak

Annak ellenére, hogy a bitcoin kisebb visszaesést tapasztal, a Pushd előértékesítése remekül megy! Az e-kereskedelmi platformjuk új befektetőket vonz, ezúttal a Fetch.ai és az Arbitrum közösségekből. Miközben a bitcoin árfolyama kiszámíthatatlan, ezek a befektetők máshol keresnek izgalmas lehetőségeket. A Pushd terve, hogy blokklánc technológiával forradalmasítsa az online vásárlást, nagy érdeklődést vált ki. A projekt által nyújtott valódi hasznosság jó védekezésnek tűnik a jelenlegi piaci nyugtalansággal szemben, és potenciális lehetőséget kínál a nagy hozamokhoz.

A Fetch.ai nagy lehetőséget lát az AI integrációban

A Fetch.ai egy úttörő projekt, amely a blokklánc technológiát és a mesterséges intelligenciát ötvözi a gazdasági internet megteremtése érdekében. Ebben az ökoszisztémában úgynevezett digitális képviselők végzik el az olyan feladatokat, mint az adatmegosztás, az adatelemzés és a döntéshozatal. Az AEA-k olyan ügynökök, akik a tulajdonosaik nevében járnak el, hogy automatikusan és önállóan végezzék el a feladatokat. A gépi tanulást és a mesterséges intelligenciát kihasználva képesek árakról tárgyalni és erőforrásokkal kereskedni, valamint emberi beavatkozás nélkül optimalizálni a teljesítményüket.

A Fetch.ai különböző iparágak közötti partnerségeket kötött, hogy kiterjessze technológiájának alkalmazási területeit. Ezek az együttműködések olyan ágazatokra terjednek ki, mint a pénzügy, az ellátási lánc, a mobilitás és az energia, bizonyítva a platform sokoldalúságát és valós hatásainak lehetőségét.

Az Arbitrum célja a tranzakciók hatékonyságának növelése

Az Arbitrum egy Layer 2-es skálázási megoldás az Ethereum számára, amelynek célja, hogy gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosítson. Az Optimistic Rollup technológiát használja ki, hogy a számításokat és az állapottárolást a fő Ethereum blokkláncon kívülre helyezze, és csak a véglegesített tranzakciók rögzítéséhez lépjen vele kapcsolatba. Ez a megközelítés jelentősen csökkenti az Ethereum hálózat zsúfoltságát, így praktikus megoldást jelent a fejlesztők számára, akik javítani szeretnék decentralizált alkalmazásaik teljesítményét.

Az Arbitrum az Optimistic Rollup technológiát használja, feltételezve, hogy a tranzakciók alapértelmezés szerint érvényesek, és csak probléma esetén végez számításokat és állapotbizonyításokat. Ez nagymértékben növeli a tranzakciók sebességét és csökkenti a költségeket, mivel kevesebb adatot kell feldolgozni az Ethereum mainnetjén.

Mivel a bitcoin visszaesése rávilágított a hatékonyabb blokklánc-megoldások szükségességére, az Arbitrum támogatói a Pushd felé fordulnak. Kiváló lehetőséget látnak arra, hogy az Arbitrum Layer 2 megoldásait e-kereskedelmi környezetben használják fel a nagy tranzakciós volumenek hatékony kezelésére.

A Pushd előértékesítése reagál a piaci változásokra

A Pushd előértékesítése jelenleg a 6. szakaszban van és a bitcoin visszaesésével párhuzamosan egyre nagyobb teret nyer. Ez arra utal, hogy a befektetők a valódi hasznosságot nyújtó blokklánc-alkalmazásokkal rendelkező platformok felé mozdulnak el. A Fetch.ai és az Arbitrum közösségek támogatják a Pushd-t, ami a fejlődő e-kereskedelmi szektor egyik főszereplőjeként pozícionálja. A Pushd azt tervezi, hogy a fejlett technológiák integrálásával megreformálja az online vásárlást.

A projekt a blokklánc technológiát használja ki a tranzakciók és a közösségi irányítás során, elősegítve az innovációt az e-kereskedelemben. A zárolt likviditás és az átlátható tokenkezelés célja, hogy stabil környezetet teremtsen az új pénzügyi gyakorlatok bevezetéséhez.

A Pushd platform új megközelítést kínál a fejlesztők számára. Az előértékesítés 6. fázisában mindössze 0,144 dollárért lehet megvásárolni az érmét. A szakértők novemberre 28-szoros növekedést jósolnak, így ez egy lehetséges korai befektetés lehet azok számára, akik egy alternatív alkalmazásfejlesztési ökoszisztémát keresnek nagyobb szabadsággal és lehetőségekkel.

Ez az előértékesítés lehet a Pushd nagy áttörése, nézd meg a hivatalos honlapjukat.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***