A Raffle Coin előértékesítése felkeltette a Litecoin és a Cardano befektetők érdeklődését

A Litecoin és a Cardano többszörösen bizonyította hasznosságát. Ha az árfolyamokról van szó, ezek az eszközök unalmasnak számítanak, és csekély esélyük van a közeljövőben történő rallyra. A Litecoinnak és a Cardanónak évekig hűséges tulajdonosai voltak, de most a befektetők a következő 10-szeres profitot hozó lehetőség felé fordulnak. A Raffle Coin a lehető legalacsonyabb áron nyitja meg előértékesítését, ami új, aktívabb hozamot kereső vásárlókat hoz.

A Litecoin megbízható fizetési eszközzé válik

A Litecoin nemrégiben ünnepelte 12,5 éves fennállását, amelyben nem volt elveszett tranzakció. A Litecoin aktivitása 2024-ben szintén rekordot ért el, összesen 240 millió tranzakciót bonyolítottak le az érme genezis blokkja óta.

A Litecoin egyik fő feladata az volt, hogy olcsóbb módot kínáljon a fizetések lebonyolítására. Az elmúlt héten a Bitcoin-díjak újabb anomáliát mutattak, és mértéktelenül magasra emelkedtek. Ez szintén fellendítette a Litecoint, mint a tőzsdék közötti pénzmozgás alternatíváját.

A Litecoinnal jelenleg 85,09 dollár körül kereskednek, és semmi jele a nagy rallynak. A kiszámítható árfolyamsáv azonban segít a Litecoint a megbízható fizetések eszközeként pozícionálni. Emellett a Litecoin a peer-to-peer tranzakciók elrejtését szolgáló adatvédelmi funkciókkal bővül.

A Cardano megnyitja az adatvédelmi funkciókat

A Cardano a ZK-technológián, vagyis a zéró-tudás hitelesítésen dolgozik. Ez lehetővé tenné a peer-ek közötti elrejtett vagy privát tranzakciókat. A Cardano lesz a legújabb blokklánc, amely adatvédelmi funkciókat fog nyújtani, amelyek opcionálisak lesznek, és nem befolyásolják a centralizált tőzsdék KYC-követelményeit.

A Cardano egyik további jellemzője a natív likvid staking. A liquid staking egy módja annak, hogy az érméket jutalmakért zároljuk, miközben azonnal felhasználhatjuk őket. Minden Cardano tokenért jutalom jár, de nem kell azt zárolni vagy meghatározott ideig tárcánkban tartani.

A Cardano azzal is felhívja magára a figyelmet, hogy más blokkláncokkal való kompatibilitást épít ki. Az új tokenek bevezetése, amelyek aktívabb hozamokat kínálnak, az elfogadás másik hajtóereje. A Cardano a stagnáló árfolyamát új funkciók és lehetőségek hozzáadásával igyekszik ellensúlyozni. Egyébként a Cardano 0,503 dolláron kereskedik, még mindig várva egy határozottabb rallyt 2024-ben.

A Raffle Coin 10-szerez árnövekedési potenciált hordoz

A Raffle Coin célja a hasznosság és a növekedési potenciál ötvözése. A Raffle Coin egy decentralizált, nyílt lottó platform fő eszköze lesz. E cél elérése érdekében a Raffle Coin mindössze 0,02 dolláros áron kezdte meg értékesítését, hogy a befektetők és potenciális felhasználók legszélesebb körét elérje.

A Raffle Coin különleges ösztönzőkkel fogja a felhasználókat és az alkalmi játékosokat magához csábítani. A 10 000 dollárnál többet és 250 000 dollárig befektető vásárlók számára a Raffle Coin öt VIP-szolgáltatási szintet kínál, beleértve egy személyes számlakezelőt is.

Az alkalmi játékosok számára a Raffle Coin szerencsejáték sorsolásokat is kínál majd, a nyeremények a kripto tokenektől az autókig terjednek. A Raffle Coin heti játékokat is rendez majd, nagyobb jackpotokkal.

A Raffle Coin összesen 777 777 777 777 tokent mintelt, és a teljes tokenkínálat 60%-át egy sor előértékesítési esemény során fogja szétosztani. Minden korai tokentulajdonos korai hozzáférést kap a platformhoz, valamint szavazati jogot az irányítási kérdésekben.

Nézd meg a Raffle Coin előértékesítés hivatalos weboldalát itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***