A Raffle Coin első előértékesítési szakasza vonzza az Uniswap és a BTC befektetőit – 50-szeres hozamra számítanak

A hozamok kergetése kriptovaluták széles skálájának figyelembevételére ösztönzi a befektetőket. Míg a hagyományos és a népszerű opciók úsznak a reflektorfényben, sok más projekt is jelentős figyelmet kap a befektetőktől. Számos befektető inkább a kettő keverékét részesíti előnyben – úgy döntenek, hogy egyaránt befektetnek néhány bevált tokenbe és az új, nagy potenciállal rendelkező lehetőségekbe. Ahogy a befektetők folytatják a keresést, az egyik projekt neve másokhoz képest többször felmerül.

Ez a Raffle Coin, egy GameFi innováció, amely az előértékesítése első szakaszában tart. Az újdonság varázsán túl sok befektető a hatalmas potenciált lát benne – egyes szakértők több mint 50-szeres hozamra számítanak. Ezúttal mérlegeljük a projekttel kapcsolatos információkat, annak népszerűségével együtt. Előbb viszont tekintsük át az Uniswappal és a bitcoinnal kapcsolatos újdonságokat.

A Uniswap előrejelzései 2024 májusa előtt

Az Uniswap egy decentralizált kriptovaluta-tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak, adjanak el és kereskedjenek azokkal. Ez a legnagyobb DEX, és több mint 4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet. Az Uniswap hatalmas elfogadottsággal rendelkezik, és ez nagyban tükrözi az árértékét is. A CoinMarketCap szerint a token jelenleg 8,19 dollárt ér.

Az előzményeket tekintve az Uniswap mérsékelt horderejű projekt volt – kicsi, de konzisztens növekedéssel. A 365 nappal ezelőtti állapothoz képest 45%-kkal nőtt az ára, az újabb mozgások azonban nem olyan pozitívak az Uniswap számára. A 30 nappal ezelőtti állapothoz képest például 30%-kal csökkent .

Ugyanakkor némi javulás mutatkozik a hét nappal ezelőtti árfolyamhoz viszonyítva, még akkor is, ha ez nem jelentős: az Uniswap árfolyama 11%-kal nőtt az egy héttel ezelőttihez képest. Bár ez felélesztheti a befektetők Uniswapba vetett bizalmát, számos tényező kétségre adhat okot. Úgy gondoljuk, hogy az Uniswap erősödése tovább folytatódik majd, bár sok más tokenhez képest kisebb mértékben.

A bitcoin felezés utáni előrejelzései

Az elvárás kétségtelenül az volt, hogy a felezés hatalmas rallyt hoz majd a bitcoin számára, és hogy ez a lendület más tokenekre is kihat majd. Voltak pillanatok, amikor ez elég valószínűnek tűnt, beleértve a márciusi rallyt, amely meghozta az új bitcoin ATH-t. A valóság azonban sokkal kevésbé bizonyult lenyűgözőnek.

A felezés óta a bitcoin árfolyama némi javulást mutatott: a token most 66 687,79 dollárt ér egységenként. Sőt, a bitcoin 5%-kal jobban teljesít a múlt hét hétfői árfolyamához képest. Tekintettel azonban arra, hogy a felezés előtti értékek folyamatosan a 70 000 dollárt tesztelték, ez az az időszak nehezebb lehet a bitcoin befektetői számára.

Azt is nehéz lenyelni, hogy a bitcoin teljesítménye a múlt havihoz képest csak 2,7% -kal jobb a cikk megírásának idején.

Raffle Coin kamatépítés

A felezés nem hozta meg a sokak által várt hatalmas piaci fellenülést, de még mindig nagy a bizalom a bitcoin iránt. Eközben az Uniswap is kapott némi figyelmet, ugyanakkor nem tűnik a legígéretesebb befektetésnek. Ebben a piaci hangulatban a Raffle Coin jó választás lehet az olyan a befektetők számára, akik hatalmas hozamot várnak a piactól.

A Raffle Coin egy blokklánc-technológiával épített platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a regisztrált tombolákkal játsszanak. Számos díj áll a felhasználók rendelkezésére, beleértve a ruházati cikkeket, autókat és egy nyaralást is. Sőt, a felhasználók a nem kívánt nyereményeket kriptovalutákra válthatják. A Raffle Coin minden kifizetése teljesen átlátható és azonnal végrehajtásra kerül, emellett a díjak is alacsonyak, amely előnyös a játékosok számára.

A projekt decentralizált irányítással működik, lehetővé téve a tokentulajdonosok számára, hogy részt vegyenek a Raffle Coin működtetésében és részesüljenek a nyereségéből is. A token egységenként 0,02 dollárért kapható, így a legtöbb kriptovalutánál olcsóbb. Minden befektető, aki részt vesz a Raffle Coin előértékesítésében, részesül a platform által generált bevétel egy részéből.

A Raffle Coin (RAFF) előértékesítésének teljes megértéséhez látogass el a projekt weboldalára.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***