A Shiba Inu befektetők ezt az új kripto kaszinó érmét veszik a 100-szoros nyereség reményében

A kripto piaci visszaesést a Shiba Inu befektetők sem ússzák meg, a szélesebb körű korrekció szeretett mém érméjüket is érinti. A mém érme medvés fordulatot vett és negatív irányba mozdult, tegnap pedig újabb 4,68%-ot esett, ami azt jelezheti, hogy a több hónapja tartó támogatás eleshet.

A Shiba Inu ára csak júniusban több mint 42%-ot esett, értéke ezzel 0,00003 dollárról 0,0000168 dollárra csökkent. Ezzel a népszerű érme piaci kapitalizációja szintén csökkent, 9,8 milliárd dollárra. A Shiba Inu befektetők egyelőre nem tudják, hogy az esés egy zászló minta része, vagy annál rosszabbra utal. Van azonban egy érme, ami nagy hozam potenciállal rendelkezik, a Solana GameFi token Mega Dice.

Mega Dice: nagy reménység a kripto kaszinózás piacán

Az előértékesítési részvétel bölcs döntés azoknak a befektetőknek, akik új lehetőségek után kutatnak, és 100-szoros megtérülésre vágynak. Az egyik legsikeresebb előértékesítés jelenleg a Mega Dice ($DICE) kripto kaszinó projekt nevéhez kötődik.

Ez az új, felkapott, Solana alapú érme Telegram kaszinóként is működik, amely egyre nagyobbra nő a gaming iparágban. A Mega Dice jelenleg a vezető kripto kaszinók egyike, a játékosok havonta több mint 50 millió dollár értékben kötnek fogadásokat a platformon.

A Mega Dice emellett a legjobb Bitcoin fogadási oldalak egyike is. Több mint 30 sportágat kínál, köztük például focit, MMA-t, snookert és amerikai futballt is.

Mivel ez a platform a Telegramra épül, Ausztráliából és az Egyesült Királyságból is elérhető, VPN használata nélkül is.

Mega Dice

A Mega Dice egy offshore fogadási oldal, amely curaçao-i licenccel rendelkezik. A platform most ráadásul 200%-os befizetési bónusszal várja az új játékosokat, akár 1 BTC-ig. A játékosok befizetéseiket fiat valutákkal és névtelenül, kriptovalutákkal is bonyolíthatják.

A Mega Dice hasíthat egy szeletet a sportjátékok piacából is. A Statista adatai szerint az előrejelzések szerint 2024-ben az online szerencsejátékokból származó bevételek elérhetik a 100,90 milliárd dollárt. Ez arra utal, hogy az online kripto kaszinók és sportfogadók szélesebb piachoz férhetnek hozzá.

Tokenomika és finanszírozás: A $DICE ökoszisztéma felépülése

A játékosokat magával ragadja a Mega Dice egyedi jutalmazó rendszere.

A játékosokat GameFi tokenekkel jutalmazzák a platformon tanúsított aktivitásuk honorálása érdekében. A $DICE, a platform natív kriptovalutája prémium előnyökhöz juttatja a tulajdonosait, a ritka NFT-khez való hozzáférést, a nagyvonalú pénzvisszatérítést és az airdrop jutalmakat is beleértve.

Emellett a $DICE tulajdonosok a letéti rendszeren keresztül napi jutalmakban is részesülnek, melyek mértéke a kaszinó teljesítményétől függ. A letétek passzív jövedelem szerzésre adnak lehetőséget, amely még vonzóbbá teszi a kaszinót a játékosok szemében.

Azok az ügyfelek, akik kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkeznek, szintén profitálhatnak a projektből. 10% jutalékot kapnak ugyanis USDT formájában minden alkalommal, amikor valaki az ajánlói linkjükön keresztül fizet be a platformra. A Mega Dice emellett iparágvezető rakeback bónuszt is kínál azok számára, akik $DICE tokenekkel fogadnak.

Mega Dice ajánlói program

Azok, akik szeretnének hozzáférni a tokenhez, a jelenleg is futó előértékesítés keretében tehetik meg. Az előértékesítés révén a befektetők már azelőtt beszállhatnak a projektbe, hogy az érme nyilvánossá válna.

A Mega Dice Casino whitepaperben arról számoltak be, hogy a teljes $DICE készlet 420 millió tokent számlál. A kínálat 35%-át az előértékesítésre, 15%-át a különféle kaszinó műveletekre és a jutalmakra, 15%-át pedig a likviditás biztosítására tették félre. A többi tokent a csapat az airdropokra, a marketingre és a letéti jutalmakra allokálta.

Ez az innovatív GameFi projekt már 1,5 millió dollárnyi befektetést gyűjtött az előértékesítésben. A Mega Dice-t az teszi még vonzóbbá, hogy három, egyenként 750 000 dollár értékű airdrop programot futtat, amelyből az elsőt már ki is osztották a kaszinó játékosai között. Azok, akik legalább 5000 dollár értékben kötnek fogadásokat 21 napon belül, jogosulttá válnak az airdrop programban történő részvételre.

A befektetők az előértékesítés keretében 0,0825 dollárért vásárolhatnak $DICE tokeneket. Az ár azonban emelkedik, így érdemes minél előbb beszállni!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**