Elindult a Pepe Unchained – Ismerd meg ezt az izgalmas projektet!

A Pepe óriási népszerűsége oda vezetett, hogy a Pepe Unchained ($PEPU) is bekerült a piacra. Ez a továbbfejlesztett változat előértékesítésével gyorsan magára vonta a befektetők figyelmét, mivel a legjobb PEPE alternatíva lehet.

Az indulás napján a projekt 200 ezer dollárnál is többet gyűjtött össze, amiből jól látszik az azonnali befektetői érdeklődés. Ez a token azonban sokkal több mint egy mém érme.

Ez az innovatív Layer 2 megoldás lehetővé teszi a projekt számára, hogy a következő hónapokban versenybe szálljon a legjobb mém érme címért.

Mi az a Pepe Unchained?

A Pepe Unchained a Layer 2 blokklánc technológia révén dupla letéti jutalmakat kínál. A Pepe Unchained gyorsabb, nagyobb jutalmakat kínál, biztonságosabb és a bohókás Pepe hangulatával érkezik, amit a piac eddig is imádott.

A Layer 2 egy olyan másodlagos keretrendszer vagy protokoll, amely egy már meglévő blokkláncra (1. réteg) épül, például az Ethereumra. A másodlagos réteg nemcsak az elsődleges blokklánc skálázhatóságát, de a sebességét és a hatékonyságát is javítja. Ez azzal jár, hogy a lánc több tranzakciót tud kezelni alacsonyabb költség mellett.

A Layer 1 blokkláncokon, például az Ethereumon torlódások alakulhatnak ki, ami lassabb tranzakciókkal és magasabb díjakkal járhat. A Layer 2 megoldások ezekre a problémákra úgy adnak megoldást, hogy a fő láncon kívül dolgozzák fel a tranzakciókat. Ezzel nemcsak a terhelés csökken, de a tranzakciók gyorsabbak és olcsóbbak is lesznek.

A Layer 2 számos előnnyel jár a PEPE Unchained számára. Legelőször is megduplázza a letéti jutalmakat. Mivel a tranzakciók a PEPE Unchained Layer 2-n futnak, a projekt nagymértékben növelheti a $PEPU letéti jutalmait. A működési költségek ugyanis alacsonyak, a hatékonyság pedig kiemelkedő, így az eredmény több jutalom.

Másodsorban a Layer 2 gyorsabb tranzakciós sebességet és feldolgozást kínál, mint a Layer 1. Ezáltal a tulajdonosok villámgyorsan tehetnek be letéteket, kereskedhetnek és léphetnek interakcióba a Pepe Unchained-del.

Pepe Unchained

Harmadszor pedig, a Layer 2 alacsonyabb díjakkal operál. Mivel a fő ETH hálózaton kevesebb tranzakció fut, a gázdíjak is jóval alacsonyabbak. Ennek köszönhetően a befektetések nagyobb része lesz a nyereség, és nem a tranzakciós költségek fedezésére szolgál.

Pepe Unchained előértékesítés

A Pepe Unchained előértékesítése remek lehetőség lehet a befektetőknek arra, hogy kedvezményes áron szálljanak be a projektbe, még a későbbi áremelések előtt. Az előértékesítést ugyanis szakaszokra osztották, az érmék ára pedig minden szakasszal tovább emelkedik majd.

Az előértékesítés keretében már több mint 500 000 dollár gyűlt össze, így közelít az első, 600 000 dolláros mérföldkő. Az előértékesítésben jelenleg 0,008032 dollárért vásárolhatod meg a $PEPU tokeneket. A befektetők a projekt hivatalos oldalán $PEPU tokeneket vehetnek, amelyeket aztán letétbe is helyezhetnek. A letéti jutalmak jelenleg elképesztő, 4832%-os éves hozamot kínálnak.

Pepe Unchained előértékesítés

Fontos megemlíteni, hogy a jutalmak mértéke fokozatosan csökken, ahogy minél több befektető helyezi letétbe érméit. A korai befektetők ezzel jelentős előnyhöz jutnak, ez pedig jó eséllyel tovább növeli az előértékesítés sikerét. Forradalmi megközelítése és erőforrásainak jól átgondolt elosztása révén a projekt az egyik meghatározó szereplővé válhat a kriptovaluta piacon.

Pepe Unchained tokenomika

A következőkben megismerheted, hogyan alakul a Pepe Unchained tokenomikája:

  • Előértékesítés: 20%. A Pepe felszabadulását elősegítő korai befektetők számára fenntartott mennyiség.
  • Letéti jutalmak: 30%. Arra ösztönzik a felhasználókat, hogy lekössék érméiket a Layer 2-be, amiért cserébe jutalmat kapnak.
  • Marketing: 20%. A $PEPU népszerűsítésére és elterjesztésére szolgáló eszközök.
  • Likviditási tartalék: 10%. A projekt bőséges likviditást tesz elérhetővé a decentralizált tőzsdéken, ezzel garantálva a zökkenőmentes kereskedést.
  • Fejlesztés: 10%. Kulcsfontosságú befektetések a Pepe Unchained ökoszisztéma fejlesztése és karbantartása, valamint a hatékony működés biztosítása érdekében.
  • Lánc infrastruktúra: 10%. A Layer 2 blokklánc infrastruktúrájának kiépítésére és karbantartására fenntartott $PEPU, ami hozzájárul a skálázhatósághoz és a megbízható működéshez.

Összegzés

Mém érmék tucatjai jelennek meg naponta, így nehéz lehet “kikaparni a gesztenyét”, azaz rábukkanni a legjobb tokenekre. Kutakodni azonban mindenképpen érdemes, hiszen a jól megválasztott érmékkel akár 10-szeres, sőt, akár 100-szoros hozamot is elérhetsz. A projektek kezdeti népszerűsége és a kereslet nagysága olyan tényezők, amelyekből következtethetünk egy-egy token jövőbeli kilátásaira.

Mindezek fényében a Pepe Unchained hatalmas növekedési potenciállal rendelkezhet, ami a tőzsdei bevezetés után mutathatja meg magát. A mém érme rajongóknak és a leendő befektetőknek így mindenképpen érdemes megfontolni a beszállást. Siess, csatlakozz te is kedvezményes áron az év egyik legjobb befektetéséhez!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**