Scaramucci: „Tégy úgy, mintha halott lennél, és ne add el a bitcoinod”

SkyBridge Capital alapítója, Anthony Scaramucci azt tanácsolja a bitcoinba fektetőknek, hogy ha kell, inkább tettessék magukat halottnak, de semmiképp ne váljanak meg az érméiktől.

„Ne csinálj vele semmit” – javasolja, hangsúlyozva: „A Charles Schwab-nál a halottak sokkal jobban teljesítenek, mint az élők.”

Scaramucci tanácsa bitcoinba fektetőknek

A SkyBridge Capital alapítója, Anthony Scaramucci a Bitcoin Investor Day konferencia egy panelbeszélgetése során adott tanácsokat a bitcoinba BTC Price BTC Price történő befektetésről.

Elmagyarázta, hogy bár a Skybridge ügyfelei értékelik a bitcoint a portfólióikban, a BTC jelentős áringadozásai aggodalomra adnak okot. „Nem szeretik a volatilitás hullámvasútját” – jegyzi meg Scaramucci. – „A legnehezebb dolog, amit ebből a teremből bárkinek meg kell tennie, az a semmittevés.”

Vagyis Scaramucci szerint a befektetőknek csupán ennyi a dolguk:

„Szóval tégy úgy, mintha halott lennél, és ne add el a bitcoinodat. Ne csinálj vele semmit. Remélhetőleg továbbra is trenírozni tudjuk az ügyfeleinket, hogy kövessék ezt a mantrát.”

A konferencián a Yahoo Finance Live-nak nyilatkozva Scaramucci elismételte, hogy a bitcoin iránti óriási keresletet a tőzsdén kereskedett spot bitcoin-alapok (ETF-ek) táplálják.

„Kezdetben a kiskereskedelem szintjén robbant be a bitcoin iránti kereslet. Mostanra ez átfordult, az intézmények kényelmesen vannak, mert a rendelkezésükre áll egy ETF, amit megvásárolhatnak és amit a SEC jóváhagyott. És hamarosan itt a felezés is” – mondja Scaramucci, majd hozzáteszi:

„És ha ilyen ütemben mozog a kereslet, az jelentősen fel kell, hogy tolja az árat.”

Annak ellenére, hogy a bitcoin megdöntötte korábbi mindenkori csúcsát, Scaramucci szerint a BTC még mindig jó vétel. Ebben a hónapban hangsúlyozta, hogy még mindig „nagyon korán” lehet megvásárolni a kriptót, kiemelve, hogy ő a bitcoinban látja az új Berkshire Hathaway-t.

Miután előrejelezte a Wall Street-i pénzek beáramlását a spot bitcoin ETF-ekbe, az X-en a következőket írta: „A pénz bitcoinba áramlásának üteme fel fog gyorsulni.” Februárban azt jósolta, hogy egy „pofaszaggató rally” közeleg a BTC számára. Scaramucci a bitcoint egy több billió dolláros eszközosztálynak látja, és tavaly szeptemberben azt mondta, hogy a következő 10-20 év „rendkívül bullish” lesz a bitcoin számára.