A Solana zuhan, az Ethereum és a RenQ Finance kiváló lehetőségeket kínál

A kriptovaluták olyan digitális eszközök, amelyeket a blokkláncon tárolnak és különböző pénzügyi tranzakciókra, többek között befektetésekre használnak. A piaci volatilitás miatt a kriptovaluták gyakran ingadoznak; az olyan érmék, mint az ETH és a RENQ stabilabb és emelkedő tendenciát mutat, míg a Solana árfolyama folyamatosan zuhan.

A RenQ Finance és az Ethereum fellendülést tapasztalt, amelyet számos pozitív tényező befolyásol, beleértve a jó hasznosságukat, a bikapiaci hangulatot stb.

Mindkét eszköz jobb választásnak bizonyul a befektetők számára, mint a Solana, mivel a Solana árfolyama az utóbbi időben folyamatosan csökken, és a befektetők kezdenek biztonságosabb, stabilabb és potenciálisan kifizetődő kriptovalutákat keresni.

A Solana folyamatosan esik, míg az ETH és a RENQ árfolyama emelkedik

Solana (SOL)

A Solana egy nagy teljesítményű blokklánc, amely a Proof-of-Stake (PoS) és Proof-of-History (PoH) konszenzusmechanizmust használja a nagy átviteli sebesség eléréséhez, miközben fenntartja a hálózat biztonságát. A Solana elsődleges célja az áteresztőképesség maximalizálása a hálózat biztonságának megtartása mellett.

A Solana blokklánc lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy helyettesíthető és nem-helyettesíthető tokeneket indítsanak útjukra, az okosszerződések pedig megkönnyítik a decentralizált alkalmazások telepítését.

A platform natív valutája a SOL nevet viseli, de alulteljesített, és veszteséget hozott a befektetőknek. A SOL árfolyama a 2021-es 259 dolláros csúcsárfolyamról 92%-kal esett vissza a jelenlegi 20,9 dolláros szintre, ami a befektetők érdeklődésének elvesztését okozta.

A szakértők szkeptikusak a Solana hosszú távú hozampotenciáljával kapcsolatban is, így nem valószínű, hogy biztonságos befektetési lehetőség a kriptósok számára.

>>>>> RENQ TOKEN VÁSÁRLÁS ITT: <<<<<

Ethereum (ETH)

Az Ethereum kedvező befektetési lehetőségnek számít, stabil árfolyammal változatos tulajdonságainak hála.

Az évek során emelkedő tendenciát mutatott, ami lehetőséget kínált a befektetők számára, hogy jelentős hozamot érjenek el a befektetésükkel. Az Ethereum egy decentralizált blokklánc platform, amely lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások fejlesztését és megkönnyíti a különböző típusú online tranzakciókat.

A piaci kapitalizáció tekintetében a második legnagyobb kriptopénzként az Ethereum natív pénze, az ether (ETH) az elmúlt évben akár 31%-os nyereséget is elért, szemben a Solana csökkenő árfolyamával.

Ezért az ETH stabilabb opció a befektetők számára.

>>>>> RENQ TOKEN VÁSÁRLÁS ITT <<<<<

RenQ Finance (RENQ)

A RenQ Finance (RENQ) egy egységes, megoldási platform, amely több blokklánchálózatot kapcsol össze egyetlen ökoszisztéma funkcióiban.

A RenQ Finance egy decentralizált pénzügyi platform, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak új eszközosztályok és blokklánc-alapú eszközökből származó pénzügyi termékek létrehozására. A RenQ Finance autonóm okosszerződések segítségével működik, átláthatóságot, tisztességességet és biztonságot nyújtva a felhasználóknak. Lehetővé teszi az egyének számára, hogy teljes ellenőrzést tartsanak fenn eszközeik felett, és elkerüljék a likviditási válságokat.

A RenQ megoldja a likviditás problémáját – a különböző pénzügyi eszközök és piacok decentralizált összekapcsolásának hiányát -, hogy a felhasználók biztonságos, ingyenes és valóban decentralizált élményeket élvezhessenek, és a RenQ által használt aggregációs protokoll számos tőzsdéről szerez likviditást, és képes egyetlen kereskedelmi tranzakciót több DEX-en keresztül elosztani, hogy a legversenyképesebb árakat kapd.

A RenQ egyetlen decentralizált alkalmazásában a különböző DEX-ek összekapcsolódnak, így a felhasználók számára a likviditáshoz való hozzáférés révén biztosított a választás.

A RenQ Finance más DeFi platformoktól hibrid infrastrukturális modellje révén különbözteti meg magát, amely az on-chain és off-chain kombinációja, és amely intézményi, likvid és csúszásmentes kereskedést kínál a DeFi közösség számára.

A RenQ Finance átfogó megoldást biztosít minden kereskedési igényhez. A platform különböző DeFi szolgáltatásokat kínál, beleértve az olyan hagyományos műveleteket, mint a swap, a bányászat, a stakelés, a hozamfarmolás és még sok más.

A RenQ Wallet további biztonsági réteget biztosít azáltal, hogy kétfaktoros hitelesítést ad a felhasználók privát kulcsainak védelmére, így a hackerek számára gyakorlatilag lehetetlenné teszi a tárcák feltörését és a pénzeszközök ellopását.

A RenQ Finance decentralizált ökoszisztémájának irányítási tokenjeként a RENQ-t kifizetésekre és szavazati jogokra használják.

A nyereséget kereső befektetőknek érdemes megfontolniuk a RENQ-t. A token értéke emelkedik, és még nagyobb növekedésre van kilátás.

A RenQ Finance (RENQ) token megvásárláshoz kattints ide!

Látogasd meg az alábbi linkeket ha további infomációkat szeretnél a RenQ Finance (RENQ) tokenről:
Honlap: https://renq.io
Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf
Telegram: https://t.me/renqfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***