A személyes kriptovaluta vásárlás előnyei: hogyan lehet Budapesten gyorsan és hatékonyan kriptopénzt vásárolni?

Bitcoinba fektetni – de hogyan?

Ma az egyik legfelkapottabb és legizgalmasabb befektetési lehetőséget a kriptovaluták jelentik a pénzügyi világban. A bitcoin és a különböző altcoinok a kis- és nagybefektetőknek is rengeteg új alternatívát jelentenek. Olyan friss opciók ezek, amik teljesen ismeretlenek lehetnek még azok számára is, akik egyébként a tradicionális befektetési világban otthonosan mozognak. Ettől azonban ne ijedjünk meg: a kriptovaluták különösen ajánlottak, ha olyan helyre szeretnék pénzüket invesztálni, ahol nagy potenciál rejtőzik a befektetett pénzösszeg gyors és hatékony gyarapítására.

A tökéletes befektetési lehetőség megtalálása nagy kihívásnak tűnhet első pillantásra. Kihez forduljunk segítségért? Melyik kriptovaluta a legjobb számunkra? Hogyan építsük ki portfóliónkat? Hol tudunk egyáltalán kriptovalutákat venni, és hol férhetünk ehhez hozzá Magyarországon?

Ezen kérdések megválaszolásában szeretnénk most egy kis útmutató segítséget biztosítani Önöknek. Ezen belül is főként a személyes kriptovaluta befektetéssel kapcsolatos kérdéseket és aggályokat szeretnék megválaszolni, eloszlatni.

A kriptovaluta befektetés egyik legegyszerűbb módja a személyes vásárlás. Erről a lehetőségről mégis viszonylag keveset lehet olvasni a legtöbb híroldalon és befektetési tanácsadásban – ezeket a platformokat túlnyomó részben a tőzsdei eladások és befektetési lehetőségek dominálják. A személyes bitcoin és kriptovaluta vásárlás azonban olyan előnyökkel járhat, amikre korábban talán nem is gondoltunk volna.

Ne is szaporítsuk tehát tovább a szót: nézzük meg, hogy pontosan milyen esetekben ajánlott a diszkrét, személyes vásárlás mellett dönteni. Cikkünk második felében ráadásul praktikus tanácsokkal is megismerkedhetnek, amennyiben Budapesten szeretnének gyorsan és effektíven nagy tételben kriptovalutához jutni – akár készpénzért is cserébe!

A személyes kriptovaluta vásárlás előnyei: hogyan lehet Budapesten gyorsan és hatékonyan kriptopénzt vásárolni nagy tételben?

Miben jobb a személyes kriptovaluta vásárlás a tőzsdékhez képest?

Mielőtt beleugranánk az előnyök ismertetésébe, előnyös, ha tisztában vagyunk azzal, pontosan milyen keretek között is zajlik a kriptovaluták személyes vásárlása. Jogos lehet ugyanis a kérdés: „miben különbözik a személyes vásárlás a tőzsdéken elindított tranzakcióktól?” Hiszen maga a művelet hasonlónak tűnhet messziről. Kifizetek egy adott forint összeget egy szintén adott mennyiségű kriptovalutáért cserébe. Hol van itt a különbség?

A pénzügyi ügyleteket általában kétféle csoportba szokták osztani a szakértők: a tőzsdei ügyletekre és a tőzsdén kívüli, ún. OTC ügyletekre. (Az OTC ügyletekről hosszabban ide kattintva olvashatnak az érdeklődők.)

A személyes vásárlás a második kategóriába tartozik. Így pedig olyan előnyöket tud felmutatni, amelyeket, bár bárki kiélvezhet, de különösen azon nagybefektetők számára lehet érdekes, akik többmilliós rendszeres tételekben gondolkodnak befektetésként.

Diszkrét ügyletek, személyre szabott ajánlatok

A személyes, tőzsdén kívüli vásárlás sokkal nagyobb anonimitást biztosít, mint a tőzsdén elindított műveletek. Míg az utóbbi ügyletekről a tőzsdék viszonylag sok adatot közzétesznek a nagyvilág számára, addig a személyes vásárlások csak a befektető és az eladó között megy végbe – így semmilyen kényes adat nem kerül kiszivárgásra.

Ráadásul nem csak, hogy sokkal diszkrétebb és privátabb a személyes kriptovaluta vásárlás, erre a befektetési formára még kevesebb felesleges szabályozás érvényes, mint a tőzsdén folyó ügyletekre. A személyre szabott ajánlatok pedig különös vonzerővel rendelkeznek – különösen akkor, ha már egy jól ismert visszatérő befektetőről van szó.

A tőzsdén kívüli vásárlás egyik legnagyobb előnye azonban nem csak a diszkrécióból és a személyes kapcsolattartásból ered. A likviditási problémák ugyanis gyakran gondot tudnak okozni a tőzsdei befektetőknek. Személyes kapcsolatfelvétel nélkül nehéz biztosan tudni azt, hogy az adott tőzsde rendelkezik-e kellő likviditással ahhoz, hogy az igényelt tranzakciót kellő gyorsasággal fel tudja dolgozni. Annál pedig kevesebb stresszesebb szituációt lehet elképzelni a pénzügyi világban, mint amikor egy többmilliós tétel elküldése után hosszas várakozás előzi meg a tranzakció sikerességének visszaigazolását. A személyes vásárlásoknál ez fel sem merülhet – a befektetés exkluzív és garantált.

De talán a legnagyobb előnye a személyes vásárlásnak nem is a garantált pénzügyi előnyökben és a diszkrét, privát ügyletekben rejlik: a tapasztalattal alátámasztott, magas szintű bizalom olyan érték, ami a legtöbb nagybefektető számára elengedhetetlen alappillére az együttműködésnek. A személyes ügyintézés, a folyamatos kapcsolattartás és segítségnyújtás olyan privilégiuma a személyes vásárlásnak, amit a tőzsdék önmagukban nem tudnak pótolni – és a jövőben sem lesznek rá képesek.

A személyes kriptovaluta vásárlás valódi aduásza a bizalom.

A személyes kriptovaluta vásárlás előnyei: hogyan lehet Budapesten gyorsan és hatékonyan kriptopénzt vásárolni nagy tételben?

Hol tudunk Budapesten személyes és gyorsan kriptovalutát vásárolni?

Természetesen hosszasan tudnánk még sorolni, hogy pontosan miért is érdemes a személyes vásárlás mellett szavazni azoknak, akik kriptovaluta befektetésen gondolkoznak. Azonban a legtöbb érdeklődőt valószínűleg már más kérdés foglalkoztat: remek ötletnek hangzik a személyes vásárlás, de mégis hol tudom ezt megtenni? Magyarországon elérhető szolgáltatás ez?

Örömmel jelenthetjük: igen, Budapesten már könnyedén, gyorsan és hatékonyan tudunk személyesen is kriptovalutát vásárolni. A Coinmixed magyar kriptotőzsde már meg is nyitotta kapuit azok számára, akiknek felkeltette az érdeklődését a személyes kriptovaluta vásárlás lehetősége.

A Coinmixed amellett, hogy tradicionális kriptotőzsdeként funkcionál, és Magyarországon több kriptovaluta ATM-et is működtet, már a személyes kriptovaluta vásárlást is lehetővé teszi ügyfelei számára. A bitcoin mellett az olyan népszerű altcoinokat is támogatják, mint az ethereum és a litecoin, azonban személyes ajánlatokat szinte bármilyen kriptovaluta megvásárlására tudnak biztosítani.

Mivel a Coinmixed nagy figyelmet fordít arra, hogy személyes kapcsolatot vegyen fel az ügyfeleivel, így a legegyszerűbb, ha személyesen vagy telefonon a +36 (1) 44-33-600-ás számon vagy e-mailben az [email protected] címen keressük őket.

Amennyiben pedig a személyes kriptovaluta vásárlás érdekelne minket, megtaláljuk őket irodájukban a Lurdy Házban (Könyves Kálmán krt. 12-14). Itt a személyes megbeszélés mellett már azonnali vásárlásra is van lehetőség, akár készpénzes fizetési lehetőséggel is.

Bitcoint vásárolni – itt és most

Az elmúlt évek legfelkapottabb új befektetési lehetősége egyértelműen a kriptovaluták voltak, Magyarországon azonban még csak most kezdtek el igazán betörni a piacra. A folyamatosan emelkedő árfolyam azonban már egyértelműen mutatja, hogy a bitcoin és társai maradni terveznek a piacon még sok-sok éven keresztül. Így aki most nem száll be, az könnyedén kimaradhat a legjobb befektetések sorából.

A személyes kriptovaluta vásárlás olyan további előnyökkel szolgál az amúgy is magas potenciállal rendelkező kriptopiacon, ami a nagybefektetők számára különösen előnyös lehet. A privát, diszkrét ügyletek lebonyolítása mellett a likviditási problémák miatt sem kell aggódni a befektetések során. A személyes kapcsolattartás és ügyintézés segítségével bármilyen felmerülő kérdés azonnal megválaszolásra kerül; esetleges probléma felmerülése esetén rögtön segítséget kaphatunk a folyamatos ügyfélszolgálattól.

Befektetésünket mindnyájan jó kezekben akarjuk tudni – hiszen a jelenben meghozott döntéseink kihatnak a jövőnkre, majd gyermekeink, unokáink jövőjére is. Ehhez pedig szükségünk van egy olyan csapatra, akikben teljesen megbízhatunk, és akik folyamatosan tudnak segíteni minket abban, hogy jókor, jó döntést tudjunk meghozni.

A Coinmixed csapata professzionálisan és magas szinten végzi munkáját: Magyarországon egyértelműen jó megoldásnak tűnnek a személyes kriptovaluta vásárlásra. Keressük fel őket személyesen vagy telefonon, hogy erről mi is meggyőződhessünk.