A Tradecurve a Binance és a Coinbase versenytársává válhat

A Binance és a Coinbase azon platformok közé tartoznak, melyeket biztos, hogy minden kriptoiparban jártas személy ismer. A két vezető tőzsdei platform meglehetősen magas mércét állított fel az iparágon belül.

A Tradecurve azonban egy olyan új és modern projekt, amelynek van esélye felülmúlni toplistás versenytársait. Fantasztikus kereskedési funkcióival és a felhasználóknak nyújtott lehetőségeivel nem meglepő, hogy a TCRV tokenek már az előértékesítés során 50x-es emelkedés előtt állnak!

              >>VÁSÁROLJ  TCRV ÉRMÉKET MOST<<

A Coinbase csökkenő tendenciát mutat

Az utóbbi időszakban a Coinbase-re zúdult kormányzati szabályzás nyomása a kriptotőzsde natív COIN tokenjének jelentős árfolyam csökkenéséhez vezetett. Ráadásul a kriptotőzsde a múlt héten technikai problémákkal is szembesült, amelynek következtében egy időre kénytelen volt szüneteltetni a stakelt Ethereum érmékért járó jutalmak kifizetését. Ez 2,64%-os csökkenést okozott az előző öt napban.

A zuhanó trend megállítása érdekében a Coinbase úgy döntött, hogy új előfizetést vezet be, ami továbbra sem stabilizálta a helyzetet, és az elmúlt 24 órában 5,74%-os esést eredményezett- Jelenleg a Coinbase (COIN) értéke 56,80 dollár.TradeCurve

A Binance a kriptoszabályozások elkerülésével próbálkozik

A Coinbase-hez hasonlóan a Binance árfolyama is lefelé csúszik a lejtőn már több mint egy hónapja. A Binance (BNB) token értéke 3,62%-ot esett a kormányzati szabályozási kérések miatt. Továbbá, múlt héten az országon belüli folyamatos szabályozási problémák miatt a Binance azt a döntést hozta, hogy ténylegesen kivonul a kanadai piacról. Ennek eredményeképpen a Binance (BNB) token árfolyama valamelyest emelkedett, így az átlagos csökkenés 0,48%-os lett.

A Binance úgy döntött, hogy most inkább a VC-ügyletekre és a felvásárlásokra összpontosít, hogy BNB tokenjét felhúzza a következő bikafutamra. Egy pillanatra sikerült 0,25%-os emelkedést elérnie, ez azonban nem tartott sokáig.

A kriptotőzsde nemrég AUD szolgáltatásait is felfüggesztette, ami az elmúlt 24 órában újabb eséshez vezetett. A Binance (BNB) token jelenleg 309,90 dolláron áll, 0,27%-os árfolyamcsökkenéssel.

TradeCurve

A Tradecurve új tőzsdei normákat állít fel

A Tradecurve egy új, úttörő platform, amely forradalmasítja a kriptovaluták világát. Túlmutat a többi tőzsdén, mivel a decentralizációt és a határok nélküliséget további csúcsminőségű funkciókkal ötvözi.

Ha már a funkcióknál tartunk, a Tradecurve felhasználói a magas tőkeáttétel (500:1), az automatikus kereskedést biztosító AI algoritmusok, valamint az alacsony díjú másolásos kereskedés előnyeit élvezhetik a platform használatakor.

Ezen funkciók mellett a Tradecurve anonimitást is biztosít, és a KYC folyamat elvégzése sem szükséges. Mi több, egy olyan online akadémiához is hozzáférést biztosít, ahol vendégelőadók és tanórák segítik a kereskedési folyamat megértését.

A Tradecurve natív TCRV tokenjeibe való befektetés fantasztikus lehetőség. A TCRV tokenek ára 0,012 dollár, és az elemzők 5000%-os emelkedést jósolnak, még az előértékesítés folyamata alatt. Másrészt, amint elérik a megbízható tőzsdéket és az Uniswapot, még magasabb, akár 100-szoros értéknövekedést is tapasztalhatnak.

További információkért a TCRV érmék előértékesítése kapcsán kattints az alábbi linkekre:

Weboldal: https://tradecurve.io/

Előértékesítés: https://app.tradecurve.io/sign-up

Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp

Telegram: https://t.me/tradecurve_official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***