A Trezor hardvertárcák már a Solana-t és az SPL tokent is támogatják

A prágai székhelyű hardvertárca gyártó vállalat két újabb kriptovalutával bővítette a támogatott eszközök listáját.

A Trezor az X-en hozta nyilvánosságra, hogy a vállalat hardvertárcái, a Model T és a Safe 3 mostantól támogatják a SOL és a Solana Program Library (SPL) tokeneket is. Mindkét kriptó a Solana blokklánchoz tartozik, a SOL a hálózat natív tokenje, az SPL tokenek pedig hasonlóak az Ethereum ERC-20 tokenjeihez.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Trezor Safe 3-at októberben dobták piacra a cég 10 éves születésnapja alkalmából, ez a Trezor legújabb tárcája. A Safe 3 79 dollárba kerül, és egy speciális chippel van ellátva, amely további biztonságot nyújt. A Model T ennél jóval drágább, jelenleg 179 dolláros áron lehet megvásárolni, mivel egy érintőképernyős kezelőfelület is helyet kapott az eszközön.

Mindkét hardvertárca több mint 8000 tokent támogat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy küldjék, fogadják és kereskedjenek az eszközeikkel.

Óriási az érdeklődés a Solana iránt

A Trezor egy olyan piaci helyzetben vezette be a SOL és SPL tokenek támogatását, amikor a Solana hatalmas növekedést tapasztal. A SOL iránti megnövekedett érdeklődés a keresőmotoros keresésekben is tapasztalható, a Google-ön ugyanis a „Solana” szóra 250%-kal nőtt a keresések száma október eleje és december közepe között.

A Solana SOL Price SOL Price árfolyama egyébként a cikk írásakor 84,31 dollár és az elmúlt 24 órában 13,22%-kal, az elmúlt 7 napban pedig 18,41%-kal növekedett.

Trezor Solana SPL