AEVO a Binance Launchpoolban: már farmolható az új DeFi-üdvöske

Itt a Binance Launchpool 48. indulója: az AEVO. A decentralizált derivatív kereskedésre szakosodott platform érméje március 8-ától érhető el.

AEVO: decentralizált kereskedés

Az Aevo a decentralizált tőzsdék piacát szeretné újradefiniálni a professzionális opciós kereskedők szemszögéből. Nagy teljesítményű, megbízási könyv alapú platformként számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek kielégítik a tapasztalt kereskedők igényeit. Ezek a kulcsfontosságú szempontok teszik úttörővé a decentralizált opciós kereskedés területén.

A decentralizált opciós kereskedési rendszer főbb jellemzői

Az Aevo egy robusztus letéti rendszerrel büszkélkedhet, amely szilárd alapot biztosít a kereskedőknek az összetett opciós kereskedési stratégiák végrehajtásához. Ez a rendszer biztosítja a professzionális kereskedéshez szükséges biztonságot és megbízhatóságot.

Az eszközök széles skálájával lehet kereskedni, beleértve a napi, heti, havi és negyedéves opciókat. Ez páratlan rugalmassággal ruházza fel a kereskedőket. A változatos opciókészlet dinamikus és átfogó kereskedési élményt tesz lehetővé.

Az egyéni Ethereum Virtual Machine (EVM) összesítőre épülő Aevo a méretezhetőséget tartja szem előtt. Ez az innovatív architektúra nagy áteresztőképességet és teljesítményt tesz lehetővé, azért, hogy zökkenőmentes kereskedési élményt biztosítson a felhasználók számára.

Az Aevo azzal különbözteti meg magát, hogy a láncon kívüli egyeztetést a láncon belüli elszámolással kombinálja. Ez a hibrid megközelítés villámgyors ügyletvégrehajtást és alacsony késleltetésű kereskedést tesz lehetővé, miközben megőrzi a láncon belüli elszámolás biztonságát és átláthatóságát az Ethereum blokkláncon.

A pénzügyi termékek széles skálája érhető el a platformon. Beleértve az opciókat, az örök határidős ügyleteket és számos egyéb eszközt, mindezt egyetlen fedezeti számlához kapcsolva. Ez az átfogó megközelítés leegyszerűsíti a kereskedési folyamatot, és egyablakos megoldást kínál a kereskedőknek különféle kereskedési igényeikre.

A trezorstratégiák következő generációját hozza el az Aevo, amelyet a Ribbon Finance mögött álló látnoki csapat, a Decentralized Options Vaults úttörői dolgoztak ki. Ezek a stratégiák innovációt és hatékonyságot hoznak a decentralizált kereskedési környezetbe, megteremtve a lehetőséget, hogy az Aevo az iparág vezetőjévé váljon.

A platform előnyei

Egyéni L2 megoldás a megnövelt teljesítmény érdekében. Az Aevo az OP stacken alapuló egyedi Layer 2 (L2) megoldást alkalmaz, amely nagy átviteli sebességet és teljesítményt biztosít. Ez az egyedülálló megközelítés biztosítja a megbízások gyors végrehajtását, miközben megtartja az Ethereum blokklánc biztonsági funkcióit.

Az átfogó termék ökoszisztéma mindent lefed. Az Aevo ökoszisztéma egyablakos ügyintézést tesz lehetővé a kereskedők számára azzal, hogy sokféle terméket kínál. Az opcióktól és az örök határidős ügyletektől, a kamatostól, a strukturált termékekig az Aevo átfogó eszköztárat kínál a kereskedők változatos igényeinek kielégítésére.

2020-as megalakulása óta az Aevo több mint 10 milliárd dollárnyi opciós kereskedést bonyolított le. Ezek az eredmények alátámasztják az Aevo elkötelezettségét a kiválóság iránt. A bizalom, a biztonság és a megbízhatóság hírnevét építve a decentralizált közösségen belül.

Az Aevo csapata olyan neves cégek szakembereiből áll, mint a Coinbase, a Kraken és a Goldman Sachs. Ezenkívül a csapat tagjai olyan iskolákból érkeztek, mint a Stanford, az MIT és a Cornell. Ez a szakértelem biztosítja, hogy az Aevo ne csak egy platform legyen, hanem az iparág legjobb elméinek megnyilvánulása.

AEVO a Binance Launchpoolban

Mindezek után jöjjön a lényeg: az AEVO a 48. projekt a Binance Launchpoolban. Az AEVO Launchpool 2024. március 8, 00:00-kor (UTC) már indul is. Egy egyedülálló lehetőség keretén belül a Binance-felhasználók BNB-jüket és FDUSD-jüket külön poolokba rendezhetik és AEVO tokeneket farmolhatnak egy ötnapos időszak alatt.

Fontos dátumok és részletek:

  • Farmolási időszak: 2024. március 8., 00:00 (UTC) – 2024. március 12., 23:59 (UTC)
  • A Binance jegyzés dátuma: 2024. március 13., 10:00 (UTC)
  • Kereskedési párok: BTC, USDT, BNB, FDUSD, TRY

A token indulás részletei:

  • Token név: AEVO
  • Max tokenkínálat: 1 000 000 000 db
  • Launchpool tokenjutalom: 45 000 000 db (a maximális tokenkészlet 4,5%-a)
  • Kezdeti forgalomban lévő készlet: 110 000 000 db (a maximális tokenkészlet 11%-a)
  • Okosszerződés: Ethereum
  • Staking feltételek: KYC szükséges

Az Aevo úttörő erőként jelenik meg a decentralizált opciós kereskedésben, és a kereskedők számára a teljesítmény, a biztonság és az innováció példátlan keverékét kínálja. Miközben arra törekszik, hogy a láncon belüli opciós kereskedés első számú helyszínévé váljon, az Aevo izgalmas lehetőséget kínál azoknak a kereskedőknek, akik élvonalbeli platformot keresnek kereskedési tapasztalatuk növelésére.