Airdroppal jön a Gala Games, előnyben a GALA token tulajdonosok

A blokklánc alapú játékfejlesztő cég, a Gala Games bejelentette, hogy májusban indul a GALA v2 tokenek airdropja. Az új tokenekkel az játékosok még több lehetőséget kapnak majd a játékban való részvételre és a játékon belüli tranzakcióik lebonyolítására.

A játékfejlesztő vállalat a játékosoknak szánt v2 tokenek elosztásával szeretné erősíteni a közösségüket. Az airdrop során azok a játékosok (is) kaphatnak majd tokeneket 1:1 arányban, akik már rendelkeznek a jelenlegi, v1 verziójú tokenekkel. Az új tokenekre azonban várni kell, hiszen a v2 tokenek kibocsátása csak májusban kezdődik majd.

A Gala Games egy olyan platformot kínál, amelyen a játékosok blokklánc alapú játékokkal játszhatnak és ezen keresztül a játékbeli eszközeiket, karaktereiket és egyéb tárgyaikat akár valós pénzre is átválthatják. A játékosok a játék során v1 tokeneket használhattak tranzakciók lebonyolítására, de a v2 tokenek még több lehetőséget nyújtanak majd számukra a játékban való részvételre és a játékon belüli tranzakcióik lebonyolítására.

Az airdrop nem csak a jelenlegi játékosok számára nyújt lehetőséget, hanem azoknak is, akik új játékosokként csatlakoznak a platformhoz.

A blokklánc alapú játékok egyre népszerűbbek, és a Gala Games azon vállalatok közé tartozik, amelyek a blokklánc technológiát használják a játékok fejlesztéséhez és a játékosok számára nyújtott szolgáltatások javításához. Az airdrop során szétosztott v2 tokenek várhatóan még több játékost vonzanak majd a platformra, és elősegítik az ökoszisztéma további fejlődését és bővítését.

A jövőben a blokklánc technológián alapuló játékok egyre fontosabb szerepet fognak játszani a játékiparban. A blokklánc technológia lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nagyobb ellenőrzést gyakoroljanak a játékbeli eszközeik és karaktereik felett, valamint lehetőséget biztosít a játékosok számára a játékbeli tárgyak monetizálására.

A v1 tokeneket az airdrop után elégetik és kikerülnek a kereskedési forgalomból. A Gala Games hasznossági tokene, a GALA a bejelentésre ~13 százalékot erősödött az elmúlt 24 órában és már csak 94%-os mínuszban a mindenkori csúcsárfolyamához képest.