Akár 50-szeres hozamok: ezek a tokenek kínálhatják a legnagyobb nyereséget

A kriptopiac a közelmúltban nagy csapást szenvedett el, ami jelentős likvidálásokhoz vezetett. A bitcoin árzuhanása 660 millió dollárnyi kriptót likvidált. Ez az óriási piaci változás jól mutatja a kriptókban rejlő volatilitást és kockázatot, és kérdéseket vet fel a potenciális hozamokkal kapcsolatban. Cikkünk részletes áttekintést kínál arról, hogyan navigálhatsz a dinamikusan változó kriptopiacon a legnagyobb nyereségek érdekében.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2 millió dollárt: A kriptopiac következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrégiben nagy port kavart a debütálásával a kriptoszektorban, és néhány hét alatt 2 millió dollárt gyűjtött össze. A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP-ban rejlő potenciált, exponenciálisan növekszik.

A BlastUP készen áll arra, hogy elképesztő sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében. Átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek.

Jelenleg a BlastUP negyedik előértékesítési szakasza zajlik, amely a legalacsonyabb áron kínálja a BlastUP tokeneket. Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45%-os kedvezményt kapsz, mivel a listaár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg a BlastUP exkluzív elővásárlási előnyeit <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakelésen keresztül megszerezhető kamatokat.

Egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, a BlastUP úton van afelé, hogy meghatározó piaci szereplővé váljon. A projekt mögött álló, elkötelezett kriptorajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben hatékony segítséget nyújtson a startupoknak az egyedülálló launchpaddel.

A BlastUP átfogó ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez MOST, hogy megszerezd a korai előnyöket <<

Az Aptos és a Movement Labs partnersége lehetőségeket kínál

Az Aptos és a Movement Labs együttműködése meggyőző lehetőségeket, ugyanakkor kockázatokat is rejt magában. A jelenlegi 13,27 dolláros árfolyamot tekintve az interoperabilitás javulásának fényében valószínűsíthető egy ugrásszerű emelkedés. A 10 napos egyszerű mozgóátlag „eladási” tanácsot jelez, a 100 napos azonban már mást mutat. Mivel a legközelebbi ellenállási szint 13,77 dollár, egyelőre bölcs dolog lehet várni, és nem eladni vagy épp vásárolni. Egy erős partnerség esetén azonban akár az a lehetőség is fennáll, hogy az érme eléri a 15,82 dolláros második ellenállási szintet.

A partnerség ugyanakkor kockázatot is jelenthet. Bár a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) vásárlást javasol, egy esetleges visszaesés a 9,07 dolláros legközelebbi támaszszintig, vagy akár a 6,41 dolláros második támaszszintig sincs kizárva. Az interoperabilitás javítása nem biztos, hogy azonnali eredményeket hoz, és ezt szem előtt tartva az RSI és a sztochasztikus mutatók jelenlegi semlegessége mindenképp megfontolásra ad okot egy esetleges befektetési döntés előtt. A piaci trendek változásaihoz való alkalmazkodás kulcsfontosságú lesz.

A skálázhatósági fejlesztések hatással lesznek az Optimism árfolyamára

Az Ethereum skálázhatóságának fejlesztése döntő szerepet játszhat az Optimism árfolyamának alakulásában. A jelenlegi 3,91 dolláros ár megemelkedhet a technikai fejlesztés hatására, és potenciálisan meghaladhatja a legközelebbi, 4,32 dolláros ellenállási szintet, sőt, akár a 4,95 dolláros szintet is elérheti. Az Ethereum hálózaton a skálázhatósági megoldások iránti növekvő kereslet hosszú távon is fenntarthatja ezt a pozitív tendenciát.

Ennek ellenére érdemes óvatosnak maradni, a MACD jelenleg eladást javasol. A legközelebbi támaszszint 2,95 dollárnál van, és bármilyen piaci volatilitás akár 2,20 dollárig is visszahúzhatja az árfolyamot. Míg a 100 napon túli egyszerű mozgóátlag „vételi” tanácsot jelez, addig a 10 napos egyszerű mozgóátlag eladást javasol. Ennélfogva a piaci ingadozások is negatív hatással lehetnek az árfolyamra.

Következtetés

A kriptopiac volatilitása és kockázatai közepette kulcsfontosságú, hogy olyan befektetési lehetőségeket találjunk, amelyek óriási hozamot kínálhatnak. Az olyan kriptovaluták, mint az Aptos, az Optimism, a NEAR és a Pyth meggyőző lehetőségeket kínálnak, de talán egyik sem annyira, mint a BlastUP. A Blast ökoszisztéma részeként a BlastUP mögött álló koncepció kiemelkedik. A sikeres 2 millió dolláros előértékesítésen túl a BlastUP-nak megvan a lehetősége arra, hogy meghatározó piaci szereplő legyen, és célja, hogy egyesítse a Web3 eszközöket az AI innovációval a gyorsan felfutó és minőségi startupok indítása érdekében. A projekt gazdag jutalmazási rendszere és innovatív tervei miatt igen ígéretesnek tűnik.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***