Ami a Metának és az Apple-nek nem sikerült a Fight Outnak igen – hamarosan lezárul az előértékesítés

A Fight Out (FGHT) egy innovatív, blokklánc-technológiát használó move-to-earn (M2E) fitneszalkalmazás. A projekt fejlesztői a metaverzum és a Web3 technológia segítségével hamarosan forradalmasíthatják a teljes fitneszipart. Mindezt ráadásul úgy, hogy közben a felhasználók jelentős haszonra és izgalmas ajándékokra tudnak szert tenni.

Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy a Fight Out szinte pillanatok alatt hatalmas sikereket ért el, már az előértékesítés ideje alatt: néhány héttel a gyűjtés megkezdése után a teljes befolyt összeg meghaladja az 5.5 millió dollárt.

Mivel az ERC-20 FGHT érmék listázásának napja percről-percre egyre közelebb van, így a potenciális befektetőknek semmi vesztegetni való idejük nincs. Elnézve a projektben rejlő lehetőségeket, illetve az előértékesítés során elért eredményeket könnyen lehet, hogy a Fight Out az év egyik legjobb projektje lesz.

A metaverzumok háborúja: FGHT vs Meta és AAPL

Az elmúlt hónapok egyik legfelkapottabb jelensége kétségtelenül a metaverzum volt. A metaverzum egyszerűen összefoglalva egy olyan futurisztikus internetre integrált digitális tér, amiben a valósághoz hasonló műveleteket lehet végrehajtani. A felhasználók avatárjuk segítségével játszhatnak, sportolhatnak, vagy csak beszélgethetnek másokkal számos izgalmas metaverzum platformon keresztül.

A Facebook anyavállalata, a Meta rendkívül komolyan veszi a metaverzum kérdését, ahogy arra a nevéből is lehet utalni. A Meta korábban partneri szerződést kötött a Microsofttal annak érdekében, hogy minél nagyobb lendületet adjanak a metaverzum fejlődésének.

A Meta és a Microsoft mellett az Apple is bejelentkezett a metaverzum meghódítására: új hardverek és online világok, továbbá NFT Web3-technológia használatával az Apple semmit nem bízna a véletlenre.

Ugyan a nagyvállalatok tervei kétségtelenül izgalmasan hangzanak, az Apple és a Meta számára nem lesz egyszerű a megvalósítás. Az Apple által beharangozott VR szemüveg bemutatása már évek óta csúszik, míg a Metának idáig a metaverzummal kapcsolatos fejlesztései 13.72 milliárd dollárjába kerültek a cégnek.

Ezzel szemben több, a témában jártas szakértő szerint a Fight Out mindennel rendelkezik, ami a sikerhez kell: személyre szabott edzések, aktivitásmérő, ajándékok és jutalmak – és mindez a metaverzumba integrálva.

Mozgásban a move-to-earn szektor

A kriptoszektorban az előző évek során az egyik leggyorsabban fejlődő ágazat a move-to-earn volt. Ez egy kicsit sem meglepő, hiszen a Világjárvány alatt az otthonról végezhető edzések népszerűsége példátlan módon megnőtt és sokan később is a testedzés ezen módja mellett tették le a voksukat. Ha ehhez még hozzátesszük azt is, hogy a move-to-earn projektek segítségével még profithoz is lehet jutni, a siker garantált.

Ez azonban még nem minden. A Fight Out ökoszisztémában a felhasználók a regisztráció során létre tudnak hozni egy NFT-avatárt. Avatárunk teljes mértékben tükrözni fogja az általunk elért eredményeket és mutatni fogja az egészségi állapotunkat.

Mivel NFT-avatárunk teljesítménye tükrözi sajátunkat, így a Fight Out metaverzum felületén keresztül könnyen össze fogjuk tudni mérni erőnlétünket másokkal, továbbá versenyeken is egyszerűen tudunk majd részt venni.

Például úgy döntünk, hogy benevezünk egy futóversenyre. A nevezés után teljesítjük a kitűzött távolságot, amit okoseszközeinknek köszönhetően, az eredményünk azonnal az NFT-avatárunkkon meg is jelenik. Az elért eredmény alapján pedig a Fight Out rendszere el fogja tudni dönteni, melyik versenyző érte el a legjobb eredményt.

FGHT token vásárlása

Példátlan jutalmazási rendszer

A Fight Out ökoszisztémájában két különböző digitális fizetőeszköz is elérhető lesz: a korábban említett FGHT mellett lehetőség lesz a REPS-hez is hozzájutni.

Míg az FGHT szerepe elsősorban az előfizetések kiegyenlítése, addig a REPS a felhasználók jutalmazására lett létrehozva.

Minden végrehajtott edzésért, versenyért vagy kihívásért a felhasználók REPS pontokat fognak kapni. Az összegyűjtött REPSeket pedig a platform piacterén keresztül értékes digitális és valós ajándékokra lehet majd átváltani.

Lehetőség lesz NFT-avatárunk számára különböző, szintén NFT formában létező kozmetikumokat vásárolni, de dönthetünk úgy, hogy különböző valós tárgyakat, például Fight Out pólót vagy nadrágot választunk. Sőt, a REPS-ek segítségével foglalhatunk időpontot személyi edzőhöz, vagy akár átválthatjuk őket előfizetésre is.

A legjobbak már csatlakoztak a Fight Outhoz

A Fight Out a profi edzéseken túl, rendelkezik egy sportnagyköveti programmal. Ennek keretén belül valódi, elitsportolók által készített exkluzív tartalmak lesznek elérhetők.

Ezek nem kizárólag a legkeményebb edzések lesznek. Az exkluzív anyagoknak a különböző étrenddel kapcsolatos tippek, a tanácsok és az állandó motiválás mind szerves részét fogják alkotni.

Az oldalhoz idáig 4 sportnagykövet csatlakozott, de nem kizárt, hogy látva a Fight Out piacvezető tartalmait, mások is hasonlóan döntenek majd.

A sportnagykövetek között találjuk a világbajnok ökölvívó Savannah Marshallt, Amanda Ribas és a Taila Santos MMA harcosokat, továbbá a népszerű fitnesz influenszert, Tremayne Dortchot.

Segítségükkel az előfizetők szórakoztató módon képesek lesznek magukból kihozni a maximumot.

Sőt, a metaverzumnak, NFT-avatároknal és a mesterséges intelligenciának köszönhetően akár összes is fogjuk tudni mérni erőnket a sportnagykövetekkel.

FGHT token vásárlása

A Fight Out 5.5 millió dollár összegyűjtése után hamarosan több kriptotőzsdén is elérhető lesz

Köszönhetően a korai befektetők bizalmának, a natív FGHT érmék 5.5 millió dollár után hamarosan bárki számára elérhetők lesznek több kriptotőzsdén. Az előértékesítés ideje alatt az FGHT ára folyamatosan emelkedik, egészen március 31-ig. Ekkor ér a gyűjtés a végére, és a move-to-earn érmék ára ekkora éri el a 0.0333 dolláros szintet.

Ezt követően a listázással egyidőben az előértékesítésben résztvevő befektetők április 5-én tudják majd igényelni az FGHT érméket a Fight Out weboldalán keresztül.

A fejlesztők korábban nyilvánosságra hozták, hogy az FGHT érmék elérhetők lesznek Changelly Pron, LBankon, Uniswapon, BitForexen, XT.comon, és a DigiFinex oldalán.

Amennyiben az eddig felsoroltak még nem győztek volna meg, a csatlakozás során szerezhető bónusz biztosan meg fog.

Azok a befektetők, akik egy bizonyos összeghatár felett (minimum 500 dollár) és egy adott időre (maximum 3 év) lekötik a birtokolt tokenjeiket, akár 67% bónusz FGHT-t is szerezhetnek.

Amennyiben nem szeretnéd kihagyni ezt az izgalmas projektet, a csatlakozást most pillanatok alatt meg tudod tenni.

Kezdetben szükséged van egy kriptotárcára. Ha ezzel nem rendelkezel, akkor mi a MetaMaskot ajánljuk, mivel a felülete felhasználóbarát, és a regisztráció csak néhány percet vesz igénybe.

Nincs más dolgod, csak ellátogatni a MetaMask weboldalára, letölteni az alkalmazást, telepíteni, majd elvégezni a regisztrációt.

Ezek után csatlakoztasd a tárcádat a Fight Out előértékesítéséhez. Ha ezzel megvagy, több lehetőséged is van: vásárolhatsz FGHT érméket ETH, USDT, BNB vagy akár bank- vagy hitelkártyával is. Utóbbinak előnye a többi fizetési móddal szemben, hogy nem szükséges más oldalakon regisztrálni, így a vásárlás sokkal gyorsabban végezhető el.

Válaszd ki a számodra alkalmas fizetési módot, add meg hogy mekkora mennyiségű FGHT-t szeretnél vásárolni, ellenőrizd az adataidat, majd kattints a vásárlás gombra.

Ha esetleg elakadnál, a Fight Out weboldalán a „Hogyan vásárolj” menüre kattintva részletesen is megismerheted a vásárlás pontos menetét.

Ne maradj le, csatlakozz még ma, és hozd ki magadból a maximumot!

FGHT token vásárlása

További cikkek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**