Az amszterdami ICO esemény összekapcsolja a blokklánc startup fejlesztőket és a befektetőket

November végén Amszterdam ad helyet a következő ICO, azaz elsődleges tokenkibocsátás témáját középpontba állító Smile-Expo konferenciának.

Az esemény olyan személyeknek és startup csapatoknak szolgál találkozási pontként, akik az ICO-kban, azaz elsődleges tokenkibocsátásban látják a közösségi finanszírozás jövőjét. Az ICO Event Amszterdamra eddig több mint 300 résztvevő regisztrált: befektetők, ügyvédek és befutott blokklánc fejlesztői csapatok képviselői.

A Smile-Expo által szervezett esemény hasznos platform lesz mind a közösségi forrásbevonásban gondolkodó fiatal vállalkozásoknak, mind a magas hozamokat vadászó befektetőknek. A szakértők is érdeklődésre tarthatnak számot, ugyanis az ICO és kriptopénz szektor vezető szakértői fognak rövid előadásokat tartani.

Az amszterdami ICO konferencia előadói kriptopénz, blokklánc és befektetési szakértők lesznek. Előadásaikban hasznos információkat prezentálnak befektetőknek és ICO startupoknak egyaránt.

Az amszterdami ICO esemény főbb témái

  • Az ICO fellendülés nemzetközi gazdasági viszonylatba helyezve.
  • Az ICO-k és hagyományos befektetési módok összehasonlítása: előnyök és hátrányok, jogszabályi különlegessége.
  • Kihívások és pozitív hatásai az ICO érának.
  • Jogszabályozás Hollandiában, Európában és a világon.
  • Gyakorlati példák potenciális befektetőknek. Mit kell szem előtt tartani ICO befektetés előtt?

Sally Eaves, CTO, pénzügy-technológiai professzor, globális problémákra fókuszáló stratégiai tanácsadó, előadó és író. Az Aspirational Futures alapítója, STEEM projekt menedzser és jótékonysági mentor. Az ICO-kat globális kontextusba helyezve vizsgálja előadásában: hogyan változott a gazdasági környezet és mi várható a következő években ICO befektetések terén. Hasznos lehet mindazoknak, akik vállalatuk hosszú távú üzleti stratégiáját kívánják kialakítani.

Esteban van Goor, ICO és kockázatitőke tanácsadó, az ICO-k amszterdami befektetési piacra gyakorolt hatását elemzi. Szintén bemutat jogi támogatási példákat az ICO kibocsátástól kezdődően.

A konferencián felszólal még Jonathan Chester, aki a Bitwage bitcoin fizetési szolgáltató alapítója, valamint David Siegel blokklánc szakértő és tanácsadó előadásának.

Az amszterdami ICO eseményen szokás szerint egy kiállítás is helyet kap. Több mint két tucat startup mutatja be a fejlesztéseit: különböző szektorokra kitalált blokklánc alapú programok és applikációk. A konferencián lesz egy pitch előadás is: a startupok képviselői (kiállítók) bemutatják üzleti megoldásaikat a befektetőknek.

Helyszín

Az eseménysorozat következő helyszíne – Amszterdam – jól ismert vibráló kriptopénz és ICO startup közösségéről és üzletorientáltságáról. Hollandia nemzeti szinten próbálja a hasznára fordítani a tokenkibocsátásban rejlő potenciált: a kormány cálja egy nemzeti blokklánc koalíció felállítása és az ICO közösségi finanszírozási forma integrálása a hagyományos pénzügyi rendszerbe.

A konferencia helyszíne: Postillion Kongresszusi Központ Amszterdam (Paul van Vlissingenstraat 8, 1096 BK, Amszterdam, Hollandia).

A Smile-Expo 2017-ben három ICO eseményt tart. Az előző konferencia Londonban volt október 11-én. Hozzávetőleg 250 fő vett rajt részt és 15 előadó tartott beszédet.

Jegyek kaphatók 20% kedvezménnyel. Kedvezmény kód: ICONL20

A teljes program és regisztráció elérhető az ICO event Amszterdam honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük