Csak ma ingyen letölthető Andreas M. Antonopoulos: The Internet of Money első kötete

Karácsonyi akcióként Andreas M. Antonopoulos népszerű szerző és bitcoin aktivista ingyenesen letölthetővé tette a mai napra a The Internet of Money című könyvének első kötetét. Az akció csak ma érvényes és az e-book változat angol, német, spanyol, orosz vagy portugál nyelven érhető el. 

Andreas M. Antonopoulos egyike a Bitcoin képviselte forradalmian új gondolkodásmód legikonikusabb figuráinak, az évek során több könyve is megjelent a témában, köztük a fejlesztők egyik legfontosabb igazodási pontjának tartott Mastering Bitcoin és a Mastering Ethereum című könyvei, mellette előadója, tanácsadója és edukátora számos kriptovaluta vállalatnak, konferencia sorozatnak, lassan elmondható róla, hogy egy teljes (kriptós) generáció nőtt fel az általa képviselt ‘decentralizált pénz’ narratíván.

Kapcsolódó: A Bitcoin választást kínál: Andreas M. Antonopoulos interjú

Az Internet of Money első volumene 2016-ban jelent meg és a Bitcoin 2008-as indulását, társadalmi, gazdasági és monetáris jelentőségét tárgyalja egy esszésorozaton keresztül. A Bitcoin csontvázát adó blokklánc technológiai innováció nem csak a pénzügyeket helyezheti új alapokra, de kitekintve, akár a társadalom architektúrája is egy igazságosabb és átláthatóbb alapra kerülhet. A Bitcoin évszázadok óta változatlan iparágakat forgat fel annak érdekében, hogy a pénzügyeink feletti hatalmat a bankok és központi szereplőktől oda juttassa vissza, ahol jogos helye van: a hétköznapi felhasználó kezébe. A könyvben Antonopoulos érthetően elmagyarázza miért is jelenti a Bitcoin a technológiai és pénzügyi evolúció újabb lépcsőfokát.

A most ingyenesen elérhető könyvet a https://aantonop.io/shop oldalon lehet letöltetni. Nincs szükség kedvezménykódra a letöltéshez, a könyv ára automatikusan 0.00$ dollárra lesz állítva.

További infót itt találtok az akcióról: https://www.patreon.com/posts/45458950