Anthony Pomplianóval indít közös podcastet egy TikTok-sztár

A TikTok 21 éves sztárjaként lépne be a kriptopénzek világába az a fiatal milliomos, aki most Anthony Pomplianóval indít egy közös podcastet.

Pomp eddigi műsoraival ellentétben a „Capital University” című produkció nem a vállalkozásokra és a befektetésekre helyezi majd a hangsúlyt. Ehelyett, egy kisebb generációs szakadékot betöltendő a 32 éves Pomp megtudja, hogyan csinálnak pénzt a közösségi média influencerei, Hall pedig azzal ismerkedik meg, hogyan építse fel vagyonát befektetési stratégiák révén.

A TikTok-sztár elmondta:

Úgy gondolom, hogy a kriptopénzek egy külön eszközosztályt alkotnak, amelyet megéri felfedezni. Egyértelműen az arany internetes változata azzal a különbséggel, hogy végső mennyisége korlátozott.

A TikTok tartalomgyárosa állítása szerint összesen 25 millió követővel rendelkezik olyan videómegosztókon, mint a YouTube, az Instagram vagy a Twitter, összvagyona pedig meghaladja a kétmillió dollárt. Ez természetesen hirdetésbevételekből és márkaszerződésekből származó jövedelem.

Szeptember 29-én a Twitteren megjegyezte, hogy vagyona ellenére még csak most kezdett el azon gondolkodni, hogy bitcoinba is fektessen belőle.

Szintén a Twitteren jelentette be, miszerint Tyler Winklevoss, a Gemini kriptotőzsde társalapítója elfogadta meghívásukat, így a következő epizódban ő is szerepelni fog.

Tegnap feltöltött tízperces bemutatkozóvideójukat egyébként már csaknem 30.000-en látták, minden bizonnyal olyanok is, akik Hall követőiként nem feltétlenül mozognak még otthonosan a kriptopénzek világában.

Ebben a részben főleg arról beszéltek, hogyan keres pénzt manapság egy influencer, valamint hogy miért döntöttek a csatorna elindítása mellett.

A nézőktől érkező visszajelzések alapján arra következtethetünk, hogy a közös kezdeményezés egy gyümölcsöző jövőnek néz elébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük