Az Acardex megkezdi az ACX token értékesítését – szerezd be most!

Az Acardex nemrégiben kitörő lelkesedéssel tudatta ügyfeleivel a remek hírt, miszerint elindítja saját stakelési platformját. A felület béta verziója rövidesen a Cardano testnet-en kezdi majd meg működését.

Hivatalos nyilatkozatukban köszönetet mondtak hűséges kuncsaftjaiknak és partnereiknek, akik töretlenül támogatták őket a fejlesztési folyamat során.

Az Acardex a Cardano hálózatát használja, amely lehetővé teszi a Cardano holderek számára, hogy stakeljék tokenjeiket, és 5 naponként Cardano jutalmakat kapjanak.

Ez a stratégia az Acardex fejlesztői számára is rokonszenves lett, így úgy döntöttek, hogy beépítik platformjukba. Ezáltal klienseik úgy jutnak majd ACX tokenekhez, hogy kereskedniük sem kell a birtokukban lévő ADA tokenekkel.

Mindezzel az a nem titkolt célja az Acardex ISPO-nak, hogy a stakelési rendszer kihasználására ösztönözze ügyfeleit. Ennek köszönhetően nem csupán ACX jutalmakban részesülnek, de a Cardano hálózatának decentralizációjához is hozzájárulnak.

Az Acardex egyébként megkezdte az ACX token előértékesítését is annak érdekében, hogy az érdekelt befektetők soron kívül lecsaphassanak rá.

Mi is ez a stakelési platform?

Az Acardex egy Cardano (ADA) projekt, amelynek célja egy közösség által vezérelt decentralizált csere, launchpad és stakelési platform kifejlesztése. Azok a felhasználók, akik Acx tokeneket stakelnek és tartanak, jogosultak lesznek szavazni a kedvenc projektjeikre. Minél több ACX tokent birtokol egy felhasználó, annál nagyobb súlya van a szavazatának. Az Acx token, az acardex használati tokenje az egész acardex ökoszisztémában használatos lesz. Az Acardex készen áll arra, hogy a következő napokban bevezetésre kerüljön egy Tier one tőzsdére, amint a token előértékesítés véglegesítésre kerül.

ACX Token felhasználási esetei

  • Stakelés
  • AMIKOR ELINDUL, az $ACX token tulajdonosai a stakelési platformot használhatják, hogy akár 25%-os további hozamot érjenek el a stakelt eszközeiken
  • Az allokált $ACX összege határozza meg a stake nagyságát, jutalmak kifizetése minden ciklus után
  • Liquidity Mining Program
  • $ACX tartása esetén választhatod, hogy likviditást biztosítasz a DEX-en lévő projekteknek, és a likviditási díjak egy bizonyos százalékát megkapod. Ez a megoldás nagyban hasonlít a stakeléshez
  •  Fizetés a platformdíjakért
  • Irányítás
  • Staking & Yield Farming

Hogyan stakelheted a Acardex (ACXP) az ISPO poolban?

A Daedalus vagy Yoroi tárcák használata lehetővé teszi az ADA-tulajdonosok számára, hogy stakelési jutalmakért cserébe az eszközeiket egy stakelési pool-ba irányítsák. A felhasználóknak az Acardex-et egyszerűen a stakelési pool-ba kell küldeni. Cserébe $Acx tokeneket kapnak jutalmul a stakelt ADA összege és a stakelés időtartama alapján.

Vásároljon $ACX tokeneket az előértékesítésen itt

Az ACX token az Acardex ökoszisztémában központi szerepet betöltő hasznossági token. Az Acardex csapat bejelentette az acx token előértékesítését. Azok a befektetők, akik szeretnének ACX tokeneket szerezni, megtehetik ezt az Elővásárlási linket használva => https://sale.acardex.io.

Az Acardexről
Az Acardex küldetése, hogy a Cardano hálózatán egy mindenre kiterjedő Defi ökoszisztémát fejlesszen ki, amely tartalmazni fog egy launchpadot, egy decentralizált tőzsdét (DEX) és egy engedély nélküli stakelést, ahol Acxtokeneket lehet keresni anélkül, hogy azok valaha is elhagynák a tárcádat.

Honlap: https://acardex.io/
ACX Token vásárlása: https://sale.acardex.io
Telegram: https://t.me/acardexcommunity
Twitter: https://twitter.com/_acardex
Medium:https://medium.com/@acardex

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***