A kriptovaluta elemzők rendkívül pozitívak a 99Bitcoins tokennel kapcsolatban, mutatjuk miért

A 99Bitcoins Token lehet az egyik következő nagy kripto projekt, amire már az elemzők is felkapták a fejüket.

A korlátozott ideig tartó előértékesítésben már több mint 2 millió dollár gyűlt össze, a 99Bitcoins Token (99BTC) tehát óriási figyelmet kelt, miközben a BRC-20 szabványra váltásra készül.

A 99Bitcoins token learn-to-earn modellje támogatja a kripto oktatást

A 99Bitcoins Token kitűnő megoldást kínál azon kezdő kripto befektetőknek, akik küzdenek a haladó koncepciók és a szakzsargon megértésével.

A kripto oktatási platform csapata egy olyan tokent készített, amely új megközelítést alkalmaz a kripto tanulás elősegítésére.

99BTC

A 99Bitcoins Token egy „Learn-to-Earn” néven futó modellt alkalmaz, amely arra sarkallja a felhasználókat, hogy tanuljanak többet a blokkláncról.

A projekt lényege, hogy miközben a felhasználók kvízeket és kurzusokat teljesítenek különféle kripto témákban, 99BTC tokeneket keresnek.

Ahogy a felhasználók fejlesztik a kripto ismereteiket, és közben 99 BTC tokeneket gyűjtenek, letétbe is helyezhetik őket a magas éves hozam érdekében.

99BTC L2E

A 99BTC tokenek éves letéti hozama nagyjából 820% körüli.

A 99Bitcoins csapata lényegében egy teljes kriptovaluta oktatási rendszert alakított ki, ráadásul egyedülálló, eddig még nem látott megközelítéssel.

Ez az ambiciózus megközelítés a befektetők figyelmét is felkeltette.

A jelenleg is zajló előértékesítés során a tokenből több mint 2 millió dollár értékben adtak már el, darabját mindössze 0,00108 dollárért.

A befektetők BNB, USDT, ETH vagy bank- és hitelkártya használatával is vásárolhatnak tokeneket.

A BRC-20 szabvány hajtja a hype-ot a 99BTC körül

Miközben a címlapok a Learn-to-Earn modellel foglalkoznak, a 99Bitcoins csapata egy még nagyobb terven dolgozik – az érmét az új BRC-20 szabványra költöztetik.

A BRC-20 migrálással a 99BTC a világ legbiztonságosabb és legnagyobb blokkláncán debütál majd.

Ez a terv igen merész, de amennyiben sikerül, a 99BTC lesz az első kriptovaluta oktatási érme a Bitcoin hálózaton.

Az integráció óriási hasznot hozhat a befektetők számára.

A 99BTC tulajdonosok azonban nemcsak tokeneket keresnek, de egy szerteágazó kripto szolgáltatási csomagot is feloldanak.

99BTC tokenomika

A projekt szerint az érmékkel többek között exkluzív képzéseket és bennfentes kereskedési szignálokat érhetnek el, sőt, még elit közösségi csoportokhoz is hozzáférhetnek.

A 99Bitcoins csapata lényegében egy átfogó tanulási ökoszisztémát hozott létre, amelynek a 99BTC a motorja.

A 99BTC teljes kínálata 99 milliárd darabból áll, így kívánják megelőzni az inflációs tokenomikát.

Mivel a kínálat 10,5%-a (majdnem 10,4 milliárd darab) az előértékesítésre lett allokálva, a közösségépítésen egyértelműen nagy hangsúly van.

A 99BTC előértékesítés vonzerejét az elemzői támogatás és a mainstream lefedettséggel is növeli

Több elismert YouTuber és elemző is elkezdett foglalkozni a 99BTC-vel és annak hasznosságával.

Michael Wrubel egyik videójában mélyre merült a témában, és dicsérte a projekt által kínált Learn-to-Earn modellt.

Crypto Gains szintén beállt a sorba, és arra biztatta követőit, hogy vásároljanak 99BTC tokeneket még a nyílt piaci bevezetés előtt.

A legfontosabb talán az, hogy a token a blokklánc-specialista SolidProof által végzett auditon is átesett, amelynek keretében az intelligens szerződést ellenőrizték.

Ez fontos lépés az új BRC-20 szabványra történő átállásban.

Összességében úgy gondoljuk, hogy ez a kriptovaluta oktatási platform fényes jövő előtt állhat.

Amennyiben a fejlesztőcsapat sikeresen teljesíti az ütemtervet és életre tudja hívni az elképzelését, akkor a 99Bitcoins a kripto oktatás első számú platformjává válhat.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**