Az Ethereum (ETH) és a Bitcoin (BTC) stagnál, míg a RenQ Finance (RENQ) lendületben az előértékesítés alatt

Ahogy a kriptovaluták világa folyamatosan fejlődik, a befektetők mindig a következő nagy dobást keresik. Az Ethereum (ETH) és a Bitcoin (BTC) már jó ideje a kriptoszektor domináns szereplői. Azonban most egy új szereplő lépett a piacra – a RenQ Finance (RENQ), ami meglehetősen lendületesen kezdte az évet.

Ebben a cikkben áttekintjük, hogy a RENQ miért szerez egyre nagyobb teret, és mi különbözteti meg versenytársaitól.

A RenQ Finance áttekintése

A RenQ Finance egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely az Ethereum blokkláncra épült. A platform célja, hogy egy ernyő alatt átfogó megoldást nyújtson a különféle típusú kereskedők számára. A közösségi irányítású RenQ Finance lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szavazáson keresztül döntsenek a platform fejlesztési javaslatairól.

A RenQ Finance egy többláncú, nem-letétkezelő decentralizált tőzsdével (DEX) is rendelkezik, amely közvetlen kereskedési lehetőségeket biztosít a RenQ tárca alkalmazáson keresztül. Ez a dApp valós időben elemzi a több ezer árfolyamot és díjat különféle DEX-eken, hogy a felhasználók számára a legjobb árfolyamokat tudja ajánlani. Emellett a RenQ Finance kölcsönzési és hitelfelvételi szolgáltatásokat is kínál, ahol az eszközállományok és a változó kamatlábak algoritmus alapján, az adott eszköz iránti kereslet és kínálat alapján kerülnek meghatározásra.

Mi hajtja a RenQ Finance erősödő lendületét?

1. A RenQ Finance több tényezőnek köszönheti lendületét. Először is, a platform átfogó DeFi megközelítése egy ablakos ügyintézést biztosít a kereskedők számára, akik számos szolgáltatás közül válogathatnak. A közösség által vezérelt irányítás emellett a felhasználók számára a tulajdonosi felelősség érzését is biztosítja, és ez lehetővé teszi, hogy a platform fejlesztése az ő igényeikhez igazodjon.

2. A RenQ Finance tokenjének az előértékesítése nagyon sikeres volt, és két fázisban több mint 2 millió dollárt gyűjtöttek össze. Ez a siker a befektetők további fokozott érdeklődéséhez vezetett, és a RENQ árfolyama azóta is folyamatosan emelkedik.

3. A RenQ Finance többláncú, nem-letétkezelői DEX-je egyedülálló értékesítési pontot biztosít a DeFi térben. Azáltal, hogy a RenQ a tárca alkalmazáson keresztül közvetlen kereskedési lehetőségeket kínál, a felhasználók több DEX-en keresztül gyorsan és megfizethető módon juthatnak hozzá a legjobb árfolyamokhoz.

Itt vásárolhatsz RenQ tokeneket!

A RenQ Finance összehasonlítása az Ethereummal és a Bitcoinnal

Az Ethereum és a Bitcoin már jó ideje a kriptoszektor domináns szereplői. Az Ethereum egy decentralizált alkalmazások építésére szolgáló platform, míg a Bitcoin egy decentralizált digitális kriptovaluta. Mindkettő hatalmas sikereket ért már el, de komoly kihívásokkal is szembesültek.

Az Ethereum és a Bitcoin egyik problémája a skálázhatóság. Mindkét hálózatnál magas díjakat és lassú tranzakciós időket tapasztalhatnak a felhasználók akkor, ha a kereslet nagyon erős. Ez a felhasználók frusztrációjához vezetett, és olyan piacokat hoztak létre, ahol alternatív megoldások állnak rendelkezésre.

A RenQ Finance többláncú, nem-letétkezelő DEX platformja megoldja az Ethereum és a Bitcoin skálázhatósági problémáit. Azáltal, hogy egyetlen kereskedési tranzakciót több DEX-en osztanak szét a legversenyképesebb árak elérése érdekében, a RenQ Finance gyors és megfizethető tranzakciókat biztosít a felhasználók számára.

Ha az árfolyamok alapján értékeljük a RenQ Finance felülmúlja az Ethereum és a Bitcoin teljesítményét. Míg az Ethereum és a Bitcoin viszonylag stagnált az elmúlt időszakban, addig a RenQ Finance árfolyama folyamatosan emelkedett a sikeres előértékesítésnek és az egyedi értékesítési pontoknak köszönhetően.

Összefoglaló

A RenQ Finance egy új szereplő a DeFi térben, amely egyre erősödő lendülettel halad előre. A DeFi átfogó megközelítésével, a közösség által vezérelt irányítással és a több láncot magában foglaló, nem-letétkezelő DEX-szel a RenQ Finance egyedülálló megoldást kínál a kereskedők számára, akik számos szolgáltatás közül választhatnak.

Az előértékesítés sikere és az Ethereum és a Bitcoin árfolyamát is felülmúló teljesítménye azt jelzi, hogy a RenQ Finance lehet a következő nagy durranás a kriptotérben. Az új nagy lehetőséget kereső befektetőknek érdemes szemmel tartaniuk a RenQ Finance-t.

Ha RenQ Finance (RENQ) tokeneket szeretnél vásárolni, kattints erre az oldalra.

Látogass el az alábbi oldalakra a RenQ Finance (RENQ) tokenhez kapcsolódó további információiért:

Előértékesítés: https://renq.io
Fehérkönyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***