Az évtized legnagyobb Bitcoin konferenciája érkezik Amszterdamba

Az évtized legnagyobb Bitcoin konferenciájának szervezői végre elhozzák Európába a floridai életérzést: készülőben a Bitcoin Amszterdam, kevesebb mint két hónap és indul a mandula!  

A Bitcoin 2022 az a hely, ahol a kriptovaluta közösség egy kötetlen, a szektor lazaságát hirdető közegben találkozhat és világhírű előadóktól szívhatja magába a tudást. A Miamiban megrendezett konferencia már hagyománnyá nőtte ki magát – a szabadság ünnepévé, ahol egyáltalán nem számít, hogy igazi ezermester bitcoinista vagy zöldfülű befektető vagy. A Bitcoin mindenkié; de ahhoz, hogy legközelebb már a hiperbitcoinizációra koccinthassunk, itt az idő, hogy a konferencia összeszedje sátorfáját, és Európába is ellátogasson. A szervezők üzenete: “No Region Left Behind”, azaz egyetlen régió sem maradhat ki, így 2022. október 12. és 14. között európai színpadra hozzák a floridai életérzést. Három napon keresztül narancssárga hullám és bitcoinisták ricsaja árasztja majd el Amszterdam városát.

Az ikonikus Westergas kulturális park közelében megrendezésre kerülő esemény előadói túlnyomórészt európaiak lesznek, de a nevek között felbukkan Adam Back, a Blockstream kriptovaluta fejlesztésekkel foglalkozó vállalat vezérigazgatója; Alex Gladstein, a Blockchain Capital egyik tanácsadója; valamint Pierre Rochard, a Kraken bitcoin termékmenedzsere is. A színpadok közül a “Proof of Workshop”, ahol az előadók a bitcoin gyakorlati felhasználását fogják boncolgatni, és egy kifejezetten kripto bálnáknak szánt helyszín már leleplezésre került. Ez utóbbi egyébként lehetőséget ad arra, hogy a “Whale Pass” jegyet megvásárlók kötetlenül beszélgessenek az iparág szakértőivel, az előadókkal és az esemény szponzoraival.

A normál jegy megvásárlásával részt vehetsz a három napon át tartó előadásokon, valamint bulizhatsz egy jót a Sound Money Fest zenei fesztiválon.

Miért pont Amszterdam?

David Bailey, a Bitcoin Magazine vezérigazgatója szerint “ugyan Európában a kriptovaluta szabályozási környezet még jelentősen elmaradott, az átlagemeberek és az intézményi befektetők jelenléte az egyik legjelentősebb a világon.” Az európai állomás pedig azért került porondra, mivel hisznek abban, hogy a helyi kriptovaluta közösség “segít egyengetni a Bitcoin jövőjét.”

Hollandia figyelemre méltó szerepet játszik a modern pénzügyi rendszer fejlődésében, és különleges helyet foglal el a Bitcoin szívében. Az ország adott otthont a világ egyik legelső bitcoin konferenciájának, így most eljött az idő, hogy újra visszatérjen a dobogóra. Ahogyan azt a szervezők megítélték: “Bitcoin and Amsterdam just makes sense”, azaz Amszterdam tökéletes helyszín a bitcoin konferencia megrendezésére.

Nem kell bitcoinistának lenned ahhoz, hogy átérezd a konferencia szabadságérzetét, az viszont garantált, hogy az esemény után Te is megérted majd a kriptovaluták esszenciáját!

A BitcoinBázis csapatával már biztos, hogy élőben fogunk jelentkezni a helyszínről, így érdemes bekövetned Instagram és Facebook profilunkat, hogy frissen, ropogósan, első kézből értesülj az esemény részleteiről!