Az idő vészesen fogy: még pár százalék, és lezárul a Calvaria előértékesítése

A legfontosabb, amit elöljáróban tudnod kell, hogy a Calvaria előértékesítése, aminek során a natív, ERC-20 RIA érméket lehet megvásárolni, hamarosan véget fog érni.

Mindössze egyetlen nap van hátra az ötödik, egyben utolsó előértékesítési szakasz lezárásáig. Ha te is szeretnél vásárolni a RIA tokenekből, szerencsére nincs nehéz dolgod.

Első lépésként egy kriptotárcát kell választanod. Ehhez mi a MetaMaskot ajánljuk, mivel számos különböző platformon érhető el, és egyszerű a használata.

Látogass el a MetaMask oldalára, kattints a „Download” gombra, telepítsd fel a tárcát, majd csináld végig a regisztrációt.

Ezt követően szükséged van Ethereumra vagy Tether (USDT)-re. Válassz egy megbízható kriptotőzsdét, amilyen például a Binance is, és a honlapon keresztül szerezd be az érméket.

Végezetül menj fel a Calvaria hivatalos weboldalára, csatlakoztasd a kriptotárcádat, majd add meg, hogy mennyi RIA-t szeretnél vásárolni. A minimum vásárlási limit 1000 RIA.

Az előértékesítés legkésőbb január 31-én zárul le, azonban a jelenlegi eladásokat figyelembe véve, minden esély megvan rá, hogy hamarabb véget fog érni.

Az előértékesítés során megvásárolt érméket a hivatalos weboldalon keresztül lehet a listázáskor igényelni, a „Claim” gombra kattintva.

calvaria sikertortenet

A listázás során a RIA számos kriptotőzsdén elérhetővé fog válni. A befektetők vásárolhatnak majd belőle a BKex, LBank és talán a 4. legnagyobb kriptotőzsdén, a KuCoinon is.

Utóbbira sokan azért spekulálnak, mert a két cég korábban már kötött egyezséget, aminek következményeként a RIA-t KuCoin kriptotárcával is meg lehet vásárolni.

A Calvaria: Duels of Eternity forradalmasítani fogja a P2E játékszektort

Most, hogy röviden összefoglaltuk, hogyan lehet megvásárolni a RIA érméket, nézzük meg, mit is tud a Calvaria.

A Calvaria egy play-to-earn (P2E) rendszerre épülő, blokklánc-technológiát használó, túlvilági környezetben játszódó kártyajáték.

A misztikus világban található lények három különböző frakcióra tagolódnak, melyek mindegyike egyedi erősségekkel és gyengeségekkel rendelkezik. Ebből kifolyólag a helyes taktika megválasztásával, akár egy jóval erősebb lényt is le tudunk győzni.

A csatákat más, valódi felhasználók ellen kell megvívni. Amennyiben siker koronázza párviadalunk, különböző jutalmakban lehet részünk attól függően, hogy rendelkezünk-e RIA érmékkel.

Mert ami a Calvariat igazán különlegessé teszi az az, hogy nem szükséges rendelkeznünk semmi kriptopénzzel vagy kriptotárcával ahhoz, hogy élvezni tudjuk a Calvaria által kínált kalandokat.

A Duels of Eternity két verzióban is meg fog jelenni

A legtöbb P2E játékkal az a probléma, hogy kizárólag egy, fizetős verzió létezik belőle. A Calvaria fejlesztői azonban teljesen szembefordulnak az eddigi trendekkel, és elérhetővé teszik a játék ingyenes verzióját is.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a felhasználók két különböző verzióhoz tudnak majd hozzáférni. A két verzió játékélmény szempontjából nem fog eltérni, csupán a jutalmak kiosztásában.

Ennek a forradalmi és innovatív elképzelésnek köszönhetően azok számára is lehetőség lesz kipróbálni a Calvariat, akik egészen idáig távol tartották magukat a kriptojátékoktól.

A fejlesztők joggal bíznak abban, hogy a két verzió sikerrel tudja majd megszólítani a gémerek táborát is.

Miért éri meg RIA érméket vásárolni?

Attól függetlenül, hogy elérhető lesz ingyenes verzió a Calvariaból, a RIA érmék beszerzése mellett számos érv szól.

A Calvaria megjelenése várhatóan 2023 második negyedében lesz esedékes. Ekkor azonban csak egy korai verzió fog megjelenni, amit kizárólag a RIA birtokosai használhatnak majd.

Az érmetulajdonosok számára az összes digitális kártya NFT-formában lesz elérhető. Ez nem csak azt jelenti, hogy a felhasználók valóban tulajdonosaivá válnak birtokolt paklijuknak, hanem egyúttal azt is, hogy kereskedni is lehet a kártyákkal. Ennek köszönhetően pedig jelentős profitot lehet szerezni.

A RIA érmék az Ethereum blokkláncot használják, ami lehetővé teszik az érmék stakelését. Ennek a lényege, hogy az érmetulajdonos leköti az érméit, amiért cserébe folyamatosan, passzív jutalmakat kap. Erre a Calvariában is lehetőség lesz, így állandóan részesülhetünk majd különböző ajándékokban.

calvaria kriptojatek dec 9

Mint a legtöbb, népszerű projekt, a Duels of Eternity is DAO-ként fog működni. A DAO (Decentralizált autonóm közösség) lehetővé teszi, hogy mindenki, aki rendelkezik RIA érmével, bele tudjon szólni az ökoszisztéma működésébe.

Legyen szó bármilyen, a játék egészét érintő kérdésről, abba a felhasználóknak is mindig bele fognak tudni szólni.

A RIA legnagyobb előnye viszont vitathatatlanul az, hogy általa részt lehet majd venni a rendszeresen megrendezett bajnokságokon. Ezek olyan e-sport események lesznek, amiket majd népszerű influenszerek kommentálnak és különböző márkát támogatnak. A legjobbak pedig nem kizárólag RIA érmékre számíthatnak, hanem változatos szponzori ajándékokra is.

Mint az látható, a Calvaria ökoszisztémája számos lehetőséget kínál arra, hogy vissza lehessen szerezni a befektetett összeget. Így akik még most részt vesznek az előértékesítésen, valószínűleg a befektetett pénzük sokszorosát vissza tudják majd nyerni.

Aki most csatlakozik, még nyerhet is!

Amennyiben az eddig felsorolt érvek nem győztek volna meg, abban az esetben a Calvaria nyereményjátéka biztosan meg fog győzni.

Három szerencsés befektető, aki az előértékesítés során legalább 100 dollár értékben vásárolt RIA-t, összesen 100 000 dollár értékben nyerhet a natív tokenekből.

Nincs más dolgod, csak vásárolni, és máris egyike lehetsz a szerencsés nyerteseknek!

Mire számíthatnak a RIA befektetői a jövőben?

A kriptopiac rendkívül volatilis, ezért biztosan soha nem lehet tudni, hogy egy projekt számára mit tartogat a jövő. Ennek ellenére a Calvaria több olyan tulajdonsággal is rendelkezik, ami alapján képes lesz fenntartani a folyamatos növekedést.

A P2E játékok a teljes kriptoszektor egyik leggyorsabban fejlődő ágazatát képviselik. Míg 2022-ben a P2E játékok, mindössze 4.6 milliárd dollárt tettek ki a kriptoszektor teljes piaci kapitalizációjából, addig ez 2027-re már 65.7 milliárd dollár lesz. Vagyis a befektetők, megközelítőleg évente 70% hozamra számíthatnak!

Mivel a Calvaria megfelel az összes piaci elvárásnak, így minden esély megvan rá, hogy az ágazat növekedésének egyik legnagyobb nyertese legyen. Ez viszont még nem minden, amiért a befektetők bizakodóak a Duels of Eternity-vel kapcsolatban.

Mivel elérhető lesz egy ingyenes verzió is, így azok is élvezni tudjak majd a játékot, akik nem vásároltak a natív érmékből. Számukra ugyanaz a játékélmény valósul majd meg, mint amit a befektetők is tapasztalnak, egy lényeges különbséggel.

Az ingyenes profilokon látható lesz, hogy mennyit kereshetett volna a játékos abban az esetben, ha a befektetők közé tartoznak. Ennek a mechanikának köszönhetően valószínűleg sokan fognak úgy dönteni utólag, hogy vásárolnak a RIA-ból. Amennyiben ez így lesz, abban az esetben a felhasználók tábora állandó növekedésre számíthat, ami a RIA árfolyamán is látszódni fog.

Valószínűleg ezért lehet az is, hogy több szakértő is úgy véli, hogy a listázást követően az árfolyam akár a mostani ár tízszerese is lehet.

Az óra ketyeg, és már alig maradt az érmékből, így nincs vesztegetni való időd.

Látogass el a Calvaria hivatalos weboldalára, és vásárolj még ma RIA-t!