Az LG partnerségre lépett a KardiaChain blokklánc vállalattal

A tegnapi napon jelentették be, hogy a több milliárd dolláros éves árbevételű elektronikai óriás, az LG leányvállalata a vietnami blokklánc vállalattal, a KardiaChain-nel fog együtt dolgozni. A KardiaChain lesz az LG mainnet hálózatának a validátora.

Az LG CNS, amely az LG egyik leányvállalata, a KardiaChain-nel fog együtt dolgozni számos más technológiai cég mellett a most bejelentett együttműködés keretében. A partnerség része lesz a Geleximco multinacionális konglomerátum, a globális technológiai üzlet a HPT Vietnam-ot és a vietnami nemzeti taxi társaság, a Mai Linh Group.

Chang-deuk Yoon, az LG CNS blokklánc-technológiai osztályának vezetője elmondta: „Megtörjük a határvonalat a magán- és az állami blokkláncok között, miközben egyesítjük az egyes vállalatok tulajdonságait és erősségeit az új üzleti lehetőségek feltárása érdekében”.

Hálózat-érvényesítés a KardiaChain blokklánc által

A KardiaChain hálózat validátoraként ezek a partnerek olyan node-okat hoznak létre, amelyeket a blokk létrehozásának érvényesítésére, a blokkláncon végrehajtott tranzakciók ellenőrzésére és a hálózat biztonságának elősegítésére használnak.

A KardiaChain hálózat biztonságát a validáláshoz szükséges kritikus algoritmusok végrehajtásával biztosítja. Minden validátornak két különböző bevételi forrása lehet: blokkjutalmak és tranzakciós díjak.

A bejelentést csak ma tették közzé, de a KardiaChain hálózata már  már két hét múlva, december 29-én el is indul. Miután a hálózat elérhetővé válik, a fejlesztők decentralizált alkalmazásokat hozhatnak létre és építhetnek, okosszerződéseket kreálhatnak és tranzakciókat küldhetnek.

Tri Pham, a KardiaChain vezérigazgatója és társalapítója elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy olyan hatalmas partnereink vannak, mint az LG CNS. Így a küldetésünk szerint haladhatunk, és milliók számára tesszük hozzáférhetővé a blokkláncunkat. A mainnet-ünk lesz az első interoperábilis blokklánc, amely valaha elindult Délkelet-Ázsiában. Reméljük, hogy technológiánk felhatalmazza az embereket, és érdemi hatással lesz a társadalomra.”

LG CNS partnerség

Amellett, hogy a hálózat validátoraként dolgozik, a KardiaChain csapata együttműködik az LG CNS-szel más területeken is. Céljuk, hogy összekapcsolják blokkláncukat az LG CNS saját blokkláncával, a Monachain-nel. A Monachain-t az LG CNS fejlesztette ki, hogy a nagyvállalatok digitális hitelesítésére és ellátási lánc-kezelésére szakosodjon.

Az LG CNS csapatával együttműködve a KardiaChain ösztönzi az innovációt és a fejlődést olyan nagyvállalati szintű szcenáriókban és alkalmazásokban, mint a decentralizált személyazonosság (DID), a tanúsítványkibocsátás és az okosváros technológia.

A KardiaChain helyi üzleti tapasztalatait kihasználva az ázsiai piacon, a két fél DID-megoldásokat is kidolgoz  majd. Vietnam legnagyobb, nagy felhasználói bázissal rendelkező vállalkozásait célozzák meg, amelyek azonnal bekapcsolódhatnak a blokkláncba. A jelenleg fejlesztés alatt álló másik nagyszabású felhasználási eset egy okosváros megoldás Vietnam egyik legnagyobb városának, Danangnak.

Az LG CNS támogatni fogja a KardiaChain-t akkor is, amikor belép a dél-koreai piacra, várhatóan 2021-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük