Az UCIM különféle eseményekkel nyújt ugródeszkát az ICO-k számára, jelentős befektetők jelenlétében

A blokklánchoz hasonló futurisztikus technológiáknak köszönhetően lehetőségek széles tárháza nyílt meg a befektetők és fogyasztók előtt egyaránt. A korábban elképzelhetetlennek hitt megoldások megvalósítása már testközelben van. Eddig lehetetlennek elkönyvelt innovációs lehetőségeket lehet megvalósítani a gyakorlatban. Mindezt az olyan decentralizált technológiáknak köszönhetjük, mint például a blokklánc.

A 2018 november 26.-án és 27.-én megrendezésre kerülő United Conference of Internet Money (UCIM) rendezvényen nem csak a decentralizált ökoszisztémák korlátlan lehetőségeiről lesz szó, hanem az ötletekkel, koncepciókkal és innovációkkal teli startup cégeknek is lehetőséget nyújt színre lépni a világ előtt. A konferencia úgy éri ezt el, hogy egy megbeszélésre, innovációra, kezdeményezésre és végrehajtásra egyaránt lehetőséged adó közös platformon hozza össze a befektetőket, a kripto-ipar fontos világvezető szereplőit, illetve a médiát a startupokkal.

Az Elfogadás, Befektetés, Feldarabolás és Szabályzás elveket egyesítő UCIM célja egyszerű: gondoskodni a jövőbe mutató technológiák elismertségéről és támogatottságáról. Emellett még célja elősegíteni egy olyan támogatói rendszer létrejöttét, amely minden résztvevőnek nyerő lehetőséget nyújt a közös cél elérésére: a jövőbe mutató decentralizált technológiák valódi erejének kiaknázására.

Az innovatív startupok támogatására számos kiváló kripto-szakértő előadót hozott össze az UCIM a világ minden tájáról. A bőséges tapasztalattal rendelkező előadók tudása hasznos ismeretekkel láthatja el az ígéretes startup-cégeket. Az UCIM szervezői azzal is tisztában vannak, hogy minden megvalósítani szándékozott ötlet vagy koncepció mögé szükséges egy erős háttértámogatás – a konferencián megjelenő, jelentős támogatást nyújtó befektetők tökéletes beindítói lehetnek az ötletek gyakorlati megvalósításának.

Az UCIM által szervezett egyedi rendezvényeknek köszönhetően kiemelten fontos befektetők által támogatott önellátó és hosszútávú partneri kapcsolatok kiépítésére kapnak lehetőségek a startup cégek. A kifejezetten csak a startup-oknak megrendezendő ‘Pitch-a-Thon’ lehetőséget nyújt nekik arra, hogy nagyszerű ötleteiket felvonultassák a befektetők előtt, így ideális platformot nyújtva számukra az erős befektető-startup viszonyok kialakítására.

A ‘Roundtable’ (kerekasztal) szintén egy olyan platform, amellyel az UCIM célja, hogy a startupok a befektetők, a kriptovilág vezetői, illetve a média osztatlan figyelmét élvezhessék. Az esemény lehetőséget kínál a lelkes vállalkozóknak arra, hogy bemutassák az innovatív ötleteiket és megoldásaikat a teljes konglomerátum előtt. A szakértők által a használt technológiákról, megoldásokról és javaslatokról indított diskurzusok célja az, hogy a startupok maximális támogatást kapjanak és megerősíthessék hosszútávú kapcsolataikat.

Jelentőséggel bíró partnerségi viszonyok kiépítésének kötelező kelléke a kapcsolatépítés. Az UCIM ‘Partners Connect’ eseménye pont ezt a célt szándékozza elérni. A ‘Partners Connect’ célja a már meglévő partneri viszonyok megerősítése és új, hosszútávú együttműködéssel kecsegtető összeköttetések létrehozása a startupok, a kripto-szakértők, valamint a média képviselői között.

A ‘VIP Lounge’ és az ‘After-party’ rendezvényeken további lehetőség nyílik hasonló felfogású emberekkel beszélgetni, akik szintén hisznek a blokklánchoz hasonló jövőbe mutató technológiák elképesztő potenciáljában.

Az UCIM ideális ugródeszka a támogatásra, vizsgálódásra és javaslatokra igényt tartó ICO-k számára. Az UCIM egy valódi kincsesbányája a tudásnak, az innovációnak, a megoldásnyújtásnak és tanácsadásnak, melyeknek az a céljuk, hogy a blokklánc-iparban részvevő minden egyes jelenlévő számára hasznosak legyenek. Az UCIM-mel előre gondoskodunk egy újkori forradalom sikeréről.

Ha előadóként, médiapartnerként, kiállítóként vagy szponzorként szeretne részt venni az UCIM-en, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi címen: [email protected].

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük