Az új Bitcoin fork gyorsabban nyer lendületet, mint a Cardano és a Dogecoin

A folyton változó kriptotér tárt karokkal fogadja az új projekteket. Miközben a befutott óriások megtartják a hatalmukat, az új projektek megkérdőjelezik a status quo-t. A Bitcoin Spark megjelenése és lenyűgöző lendülete vonzza a befektetőket, és valószínűnek tűnik, hogy megelőzi a DOGE-t és az ADA-t.

Bitcoin Spark (BTCS)

A Bitcoin Spark a blokklánc-technológia egyedülálló megközelítése miatt óriási figyelmet kap a digitális valuták terén. A BTCS a feldolgozási teljesítmény kihasználására összpontosít a különböző feladatokhoz, miközben könnyű belépést és jutalmat kínál a bányászoknak. Ennek az újszerű koncepciónak a megvalósításához a Bitcoin Spark fejlett konszenzus algoritmusokat alkalmaz a Proof-of-Process protokollon keresztül. A Bitcoin Spark PoP mechanizmusa integrálja a PoS és PoW protokollok erősségeit.

A Bitcoin Spark alkalmazás kulcsfontosságú szerepet játszik a Bitcoin Spark ökoszisztémában. Ez az alkalmazás elősegíti a bányászati jutalmak és a feldolgozási teljesítmény kihasználásának úttörő megközelítését. Az arra alkalmas felhasználók az alkalmazáson keresztül hozzájárulhatnak készülékük feldolgozási teljesítményével a hálózathoz, így hatékonyan vehetnek részt a bányászati folyamatban. Az alkalmazás ellenőrzött virtuális környezetben működik,lehetővé téve a biztonságos és elszigetelt feldolgozást.

A Bitcoin Spark alkalmazás a bányászati jutalmakat a számítási teljesítménytől függetlenül osztja szét. Ez az igazságos elosztás demokratizálja a részvételt és növeli a hálózat biztonságát. Az alkalmazás hozzáadott értéket teremt azáltal, hogy “bérbe adja” a számítási teljesítményt az arra rászorulóknak, például szervereknek vagy nagyméretű adatfeldolgozási feladatoknak. A rendszerben keletkező díjak teljes egészében a bányászpoolokhoz kerülnek, elősegítve egy fenntartható és kifizetődő bányászati ökoszisztémát. A rendszeren belüli stabilcoin bevezetése automatizálja a visszavásárlási folyamatot, tovább javítva a bányászati jutalom elosztását. A Bitcoin Spark ragaszkodik az önfenntartáshoz a bevételkiegészítő jutalmak révén.

A BTCS a barátságos felhasználói élményt is fokozza egy könnyen kezelhető szoftverprogramon keresztül, amely különböző platformokon érhető el, beleértve a Windows, Mac OS, Linux, iOS és Android rendszereket. A szoftver kezeli a feldolgozási teljesítmény elosztását, figyelembe véve az eszköz túlmelegedését, az akkumulátorral kapcsolatos megfontolásokat és az egyidejű használatot.

A Bitcoin Spark alkalmazás a Bitcoin Spark hálózat pénztárcájaként is funkcionál. Több hálózati képességet is támogat. A BTCS az ICO második fázisában 1,75 dolláros áron érhető el. A korai befektetők 15%-os bónuszt kapnak, és végtelen lehetőséget akár 650%-os nyereség realizálására.

A Cardano jó befektetés?

A Cardano olyan problémák megoldására törekszik, mint a skálázhatóság, a gyors tranzakciók és a kompatibilitás. Szakértők szerint a Cardano értéke 2024-ben emelkedhet, követve a Bitcoin emelkedését. A trendek és elemzések szerint a Cardano ára 2023 végén is emelkedhet. A közelmúltban, a második negyedévben bekövetkezett emelkedés során a Cardano blokklánc teljes zárolt értéke (TVL) nőtt. A magas TVL és a tranzakciók a felhasználók bizalmát és a hálózat hasznosságát mutatják. A Cardano fejlődése a növekedés erős alapjaiból fakad. Az ADA, a natív token, szintén ki volt téve a SEC támadásának.

Dogecoin halott?

Nem. A Dogecoin nem halott, és még mindig kereskedik a tőzsdéken, bár a legutóbbi hírek nem pozitívak. A Huobi tőzsdével kapcsolatos legújabb pletykák negatívan hatottak a Dogecoinra, ami áreséshez vezetett. Továbbá a Dogecoin vezető fejlesztője azt tanácsolta a befektetőknek, hogy vonuljanak ki a Huobiról. A Dogecoin jelentős kihívásokkal is szembesült, mivel a mém jellegét erősen befolyásolja a hype, és a kriptopiacon belüli általános érdeklődés csökkenése hatással volt a teljesítményére. Ennek eredményeképpen a Dogecoin az elmúlt héten a legnagyobb esést produkáló kriptovaluták között szerepelt.

Összegzés

A Bitcoin Spark a bányászat, a feldolgozási teljesítményhez való hozzájárulás, a jutalmak és a pénztárcafunkciók forradalmi keveréke. A BTCS ICO, amely jelenleg az első fázisban van, egyre nagyobb lendületet vesz, és acDOGE-nál és az ADA-nál is nagyobb magasságokba repíti a BTCS-t.

További információ a Bitcoin Sparkról:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

BTCS token vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***