Az új zöld kriptó az előrejelzések szerint 2023-ra az 50-szeresére nőhet

Az Impact Project előértékesítése során, kicsit több mint egy hét alatt valamivel több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze. Ez a decentralizált szén-dioxid-hitel-piac és a zöld vásárlási platform legutóbbi mérföldköve, amely tíz napon belül átlépte az 5 millió dolláros határt.

Tekintettel arra, hogy milyen rendkívüli eredményeket ért el az IMPT az előértékesítés során, már most is 2022. egyik legsikeresebb kripto projektjének számít. A platform a környezetre összpontosítva vonzza be az ESG befektetőket. Az idei évben számos izgalmas új érme ért el sikereket az előértékesítés során, és az IMPT befektetői is átlagon felüli nyereségben reménykednek.

Ilyen érmék voltak például a Tamadoge és a Battle Infinity is, amelyek sikerét végigvezettük a híreink között.

Ez az új zöld kripto az előrejelzések szerint 2023-ra 50-szeresére nőhet

Az Impact Project az október 3-án indult előértékesítésével a fejlesztők gyorsan elérték néhány kezdeti céljukat. Először is, 24 órán belül 150.000 dollárt gyűjtöttek össze, majd 48 órán belül elérték az 550.000 dollárt, 72 órán belül az 1 millió dollárt és öt napon belül a 2 millió dollárt.

Az elmúlt napokban viszont már túlszárnyalta az 5 millió dollárt is az értékesítés, így közelítünk a 10,8 millió dolláros első körös előértékesítés végéhez. Vajon lezárul-e az első kör november 25 előtt?

impt 5 millió dollár

IMPT vásárlása

A cikk írásakor az előértékesítést követően 0,018 dolláron volt az IMPT. Ez azonban csak az első szakaszra vonatkozik, a második és harmadik, vagyis az utolsó szakaszban az eladás előtti ár akár 0,023 és 0,028 dollár is lehet. Mindebből azt láthatjuk, hogy a befektetői hangulat nagyon kedvező, a hamarosan bekövetkező 27,7%-os drágulást megelőzően.

Természetesen a befektetők az Impact Projektet annak alapelvei és ütemterve miatt is támogatják. Az Ethereum blokkláncon a fogyasztók több ezer kiskereskedelmi márkából álló hálózaton keresztül vásárolhatnak, és a cégek az eladások bizonyos hányadát környezetvédelmi kezdeményezésekre fordítják.

Az Impact Project platformja nemcsak egy környezettudatosabb vásárlást szorgalmaz, hanem karbonkredittel is jutalmazza a fogyasztókat nem helyettesíthető tokenek, azaz NFT-k formájában. A karbonkreditek egyszerűen megvásárolhatók az Impact Project piacterén, ahol a felhasználók el is adhatják azokat.

Azáltal, hogy a projekt jelképes szén-dioxid-jóváírást biztosít a környezetbarát vásárláshoz, a fejlesztők ösztönzik a felhasználók környezetkímélőbb magatartását. A zöld márkákra költeni hajlandó fogyasztói kör biztosításával hosszú távon arra ösztönzik a kiskereskedőket, hogy még inkább környezettudatosabbá váljanak az ezekre a piacokra való belépés érdekében.

Mindezek mellett pedig a karbonkreditek NFT-ként történő elhelyezésével az Ethereum blokkláncon az Impact Project segít átláthatóbbá tenni a szén-dioxid-kiegyenlítések piacát, amely eddig rendkívül átláthatatlan és eredménytelen volt.

Az Impact Project a kreditek felhasználásának nyitottabbá és átláthatóbbá tételével kíván változtatni mindezen.

Ennek köszönhetően az IMPT felkeltette az ESG befektetők érdeklődését. Az elmúlt években tapasztalt környezetbarát befektetések népszerűségének növekedésével az Impact Project a lehető legjobbkor jelent meg a piacon, hogy kihasználja ezt a növekvő tendenciát.

Milyen magasságokba szárnyalhat?

Nehéz megjósolni, hogy mi történhet a jövőben, de a 2022-es sikeres előértékesítések után szinte biztos, hogy az IMPT is rendkívüli eredményeket ér majd el, és akár tőzsdéken is jegyezhetik majd.

A Tamadoge (TAMA) 19 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során. Nem sokkal ezután pedig az OKX-n jegyezték, mielőtt az eladás előtti árához képest több mint 1800%-kal emelkedett volna.

Hasonlóképpen, a Battle Infinity (IBAT) 0,0015 dollárra ment fel az előértékesítés során. Nem sokkal az augusztusi tőzsdei jegyzés után 0,00554060 dollárra emelkedett, ami 269%-os hozamot jelent azon befektetők számára, akik a csúcson értékesítették az érmét.

Ugyan nincs garancia arra, hogy az IMPT is ilyen magasságokba szárnyalhat, de biztos alapokon nyugszik, és mivel az előértékesítés is sikeres, nagyon is úgy tűnik, hogy megvan az a lendület, ami elkíséri majd a tőzsdei listázásokig.

Ne hagyd ki tehát ezt a lehetőséget.

IMPT vásárlása

Néhány szó a Tamadoge-ról

A Tamadoge egy nemrég megjelent mém érme, amely a hasznosságra helyezi a hangsúlyt. Az előértékesítése idő előtt lezárult a nagy érdeklődés miatt, és most az ütemtervük alapján építkeznek tovább.

A közelmúltban indították el az első NFT kollekciójukat, amelyben 100 nagyon ritka NFT került kibocsátásra felturbózott statisztikákkal. Ez a kollekció nagyon gyorsan el is fogyott, így nem sokkal később kiadták a következő 1000 darabos ritka NFT kollekciót az OpenSea-n.

Minen egyes TAMA NFT egyedi grafikával rendelkezik, és különböző képességekkel van felruházva, ami befolyásolja a kisállatok teljesítményét. Ezeket, ahogy felnőnek harcba lehet állítani más játékosokkal a Tamaverse-ben (ami igazából egy Metaverzum a Tamadoge számára).

A ritka NFT gyűjtemény még kapható az OpenSea oldalon egészen október 19 délután 3-ig. Így ha kedvet kapsz hozzá, akkor megvásárolhatod őket, vagy kereskedhetsz is a Tamadoge érmékkel az OKX tőzsdén.

Tamadoge vásárlása az OKX-en