Baltic Honeybadger 2022 – Jön Európa legnagyobb Bitcoin konferenciája

Szeptember első hétvégéjén a Hodl Hodl csapata éves Bitcoin konferenciát tart a lettországi Rigában. A Baltic Honeybadger 2022, a legnagyobb európai, kizárólag Bitcoinnal foglalkozó konferencia immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre.

A Baltic Honeybadger 2017 óta az egyik legfontosabb Bitcoin konferencia Európában, mely az iparág kiemelkedő szereplőit egyesíti, többek között Saifedean Ammous, a The Bitcoin Standard könyv szerzőjét; Andreas Antonopoulos, technológiai vállalkozót és a Bitcoin egyik legnagyobb támogatóját; Jimmy Song, kriptoszerzőt, illetve Adam Back, kriptográfust.

Idén először a Baltic Honeybadgeren a konferencia előadói között feltűnik Michael Saylor, a Bitcoin talán eddigi legnagyobb szószólója, a MicroStrategy vállalat feje; Jack Mallers, a Zap Bitcoin befektetési vállalat vezérigazgatója; Marty Bent, a TFTC alapítója, illetve a BitcoinMagazine egyik szerzője.

A kriptoökoszisztéma leghíresebb alakjai mellett a szervező csapat számos meglepetéssel is készül a kedves vendégeknek. A 2022-es esemény lesz a valaha megrendezett legnagyobb Baltic Honeybadger, hiszen 2 színpadon több mint 100 előadót és 1000 résztvevőt vár. A belépőjeggyel a vendégek 2 napon keresztül meglátogathatják a konferencia összes létesítményét, beleértve az after partykat és más kisebb rendezvényeket is a Riga Bitcoin Week részeként.

A Riga Bitcoin Week egy olyan hét, amelyet kifejezetten a Bitcoin technológiájának és elfogadottságának szenteltek. Az esemény különféle Bitcoinhoz kapcsolódó rendezvényeket, találkozókat és bulikat foglal magában szeptember 1. és 5. között. Ilyen események például a Layer 2 és a BTCPay szervernapok. Ha még sosem jártál Rigában, itt a lehetőség, hogy ellátogass ebbe a gyönyörű városba, és élvezd a Baltic Honeybadger 2022 izgalmas programjait a világ legnagyobb bitcoin maximalistáival! A jegyek száma korlátozott, így érdemes igyekezni, ha nem szeretnél lemaradni!