Egy új banki startup Visa kártyájával hétféle kriptót tudsz elkölteni

A 2gether banki startup egy feltöltős Visa kártyát dob a piacra melyek segítségével kriptovalutákkal is lehet majd fizetni.

A közleményében a 2gether azt írja, hogy a felhasználóik euró mellett a következő 7 kriptovaluta egyikével is fizetni tudnak: bitcoin (BTC), ether (ETH), XRP, bitcoin cash (BCH), EOS, Stellar (XLM) és litecoin (LTC). A kártya állítólag azonnal átváltja a kriptókat fiatpénzre továbbá a kártyákat díjmentesen lehet használni 19 eurózóna országban.

banki startup 2gether

A vállalat szerint a kártyával megoldható a kriptós direkt fizetések problémája ugyanis jelenleg a kriptók elköltése egy hosszadalmas és bonyolult feladat mely során át kell váltani, személyes kulcsokkal kell mesterkedni és egyben sokat is kell várni a tranzakciók teljesülésére.

Azok a 2gether banki startup ügyfelek, akik átmennek a KYC igazoltatáson és az egyenlegeiket Android vagy iOS mobilappon kezelik, képesek lesznek adni, venni és kereskedni a kriptókkal méghozzá a közlemény szerint jutalék nélkül.

A spanyolországi béta indulás után a cég az eurozónában terjeszkedik. Egyelőre még nincs konkrét dátum a Visa kártya bevezetésére ugyan, de az applikációk már mind iOS-ra, mind Androidra elérhetőek.

Március 27-étől kezdődően a cég egyben nyilvános tokenértékesítést is tart a 2GT natív tokenjére és a céljuk, hogy 5 millió euró forrást gyűjtsenek. Az ICO-ban bárki az Európai Unióból részt vehet.

“Ezidáig nincs egy fogyasztók által tulajdonolt, megfogható applikáció ami összekapcsolja a kriptókat a mainstream piacokkal,” magyarázta 2gether CEO Ramón Ferraz. “Büszkék vagyunk arra, hogy mi lehetünk az egyik első a kriptoszektorban, ami egy késztermékre indít tokenértékesítést.”

A 2016-ban alapított madridi 2gether-t az állítások szerint a KPMG és az A.T. Kearney audit cégek segítik és magát mint az első big data és blokklánc technológiát alkalmazó közösségi bank hirdeti.

(Forrás: pr.blonde20.com/2gether-europe/)

Töltsd le a BRAVE böngészőt és keress BAT tokeneket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük