Már bankkártyával is lehet kriptót vásárolni a Binance-on

A világ leglikvidebb kriptotőzsdéjén, a Binance-n mostantól bankkártyával is lehet kriptókat vásárolni.

A tőzsde csütörtökön jelentette be a lépést miután partnerségre lépett az izraeli Simplex fizetésfeldolgozó céggel. A tőzsde Visa és MasterCard bankkártyákat egyaránt elfogad.

Az első körben bitcoint (BTC), ethert (ETH), litecoint (LTC) és XRP vásárlást támogat bankkártyával. A felsorolt érmékhez 151 kriptó – kriptó kereskedési pár tartozik.

“A kriptoszektor még mindig a legelején jár mivel a világ vagyonának nagy része még fiatban van, ” írta Changpeng Zhao Binance CEO. “Fiat kapuk építésével kell fejleszteni az ökoszisztémát, növelni az elfogadottságot és bemutatni a kriptókat még több felhasználónak.”

A világ leglikvidebb tőzsdéje több mint 30 millió havi látogatószámmal. Csatlakozz Te is!

A 2014-ben alapított Simplex 2016 februárjában jutott 7 millió dolláros A körös befektetési forráshoz. Akkor a befektetők között volt a Bitmain és a Cumberland Mining bányászok is, valamint a FundersClub közösségi befektetési platform (ami korábban a Coinbase-be szállt be). Múlt év novemberében egy fizetési cég állt össze a szingapúri KuCoin tőzsdével, ahol már szintén lehet bitcoint, ethert és litecoint vásárolni bankkártyával.

A Binance január elején indította a Jersey-szigeten bejegyzett, európai ügyfeleit kiszolgáló fiat – kriptó tőzsdéjét, ahol a felhasználók alapból tudnak bitcoint vagy ethert váltani angol fontra vagy euróra. Múlt év októberében pedig Ugandában nyitott irodát, ahol ugandai shillingért lehet kriptókat vásárolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük