Egy új bányász startup felhasználóbarát platformmal rukkolt elő

A kriptobányászat integrált részét képezi számos blokklánc hálózatnak, de az utóbbi időben egyre jobban a nagyjátékosok játszóterévé kezd válni. Egy új bányász startup, a HoneyMiner célja, hogy széles körben elérhetővé tegye a vájárkodást a felhasználóbarát platformja segítségével.

Az új bányász startup grandiózus terve

A HoneyMiner legelsősorban a felhasználóbarát kezelőfelületével csábítja a usereket a bányászatra úgy, hogy a Windows operációs rendszert futtató felhasználók passzívan bányásztathatják a számítógépeiket számítási kapacitást allokálva népszerű kriptopénzek bányászatára.

A hagyományos bányászattal szemben a HoneyMiner segítségével akár kis teljesítményű számítógépekkel, laptopokkal is lehet csatlakozni bányászpoolokhoz. A szolgáltatás alapelve a nagy számokban rejlik: a tranzakciós költségekért cserébe a pool több ezer vagy akár több tízezer számítógépének teljes hashereje különböző proof-of-work blokklánc fenntartásához járulhat hozzá.

Jelenlegi állapotában a HoneyMiner bitcoinban fizet ki mindenkit és automatikusan átváltja a kibányászott kriptopénzeket az azzal megegyező szatosira (a bitcoin legkisebb egysége).

bányász startup

Könnyen kezelhető, csak le kell tölteni a telepítőprogramot a HoneyMiner bányász startup honlapjáról, létre kell hozni egy fiókot ahova a kifizetések mennek és egy kattintással lehet futtatni a minert a háttérben. A költségek díja 2.5% és 8% között változik és cserébe semmivel se kell törődnünk: a platform kiválassza a legjövedelmezőbb bányászható GPU-coinokat, konfigurálja a bányászszoftvert stb.

A platform kifejezetten felhasználóbarát és Noah Jessop kockázati tőkebefektető, a HoneyMiner projekt tanácsadója elmondta:

A bányásznak nem kell a matematikával törődnie, beállításokat konfigurálnia vagy manuálisan az árakat ellenőriznie. Úgy raktuk össze, hogy minden extra számítási kapacitás, amit a laptopodról vagy a videokártyádról rendelkezésre bocsátasz, mindig a legjövedelmezőbb kriptopénz fogja bányászni.

A platform egyértelműen a bányászatban kevésbé jártas emberekre lett tervezve, különösen azoknak, akik gyengébb hardverekkel rendelkeznek vagy akik nem akarnak a nap 24 órájában bányászni. Jessop megjegyezte:

Ha kriptókról hallasz és többet akarsz megtudni, vagy fogsz és veszel egy keveset, vagy letöltesz 30 másodperc alatt egy programot és elkezded a saját kriptódat bányászni.

A HoneyMiner bányász startup az utóbbit ajánlja. Fontos azonban megjegyezni, hogy a platform kifejezetten az alkalmi bányászokra lett tervezve és nem éri meg drága videokártyákat a platformon használni.

Egyre többen bányásznak a HoneyMiner platformján miután a projekt mögé állt a kriptoközösség 

Ahogy elkezdett terjedni a kriptoközösségben, úgy kapták fel a platformot a kriptohíroldalak is felhasználóbarátsága miatt.

Egy HoneyMiner felhasználó, a twitteres bejegyzésében hívta fel a közösség figyelmét, hogy 20%-a a HoneyMiner felhasználóknak fejlődő országokban él, amit egy a cég által kiadott jelentés alapján állít. Ez sok szempontból hasznos a kriptobányászatban mivel azt mutatja, hogy a kriptopénz bányászat a világ minden pontján felütötte már a fejét, nem hagyatkozik egy adott régióra vagy felhasználóbázisra.

Egy másik fontos aspektusa a platformnak, amire szintén a Twitteren hívta a fel a figyelmet egy user, hogy a HoneyMiner jövedelmezősége magasabb, mint a NiceHash-é, amely a hack miatt  sokakat elriasztott, hogy valaha is újra rajta keresztül bányásszon.

Az elmúlt napokban több mint 10 000-en töltötték le a szoftvert. Jelen pillanatban a HoneyMiner oldala nem elérhető, ami nagy valószínűséggel megnövekedett igény miatti túlterhelésnek tudható be.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük