Befektetés ICO projektekbe: Az első félévben több, mint 9 milliárd dollár áramlott ICO-ba – már most több, mint tavaly egész évben

Annak ellenére, hogy a kriptopénz árfolyamok megtorpantak az utóbbi hónapokban, a befektetés a kripto szektorba töretlenül növekszik.

A CoinSchedule statisztikái szerint az idei év első hat hónapjában, már több, mint 9,4 milliárd dollár tőke áramlott ICO projektekbe. Ez alapján már most több pénzt fektettek be a kriptopénz szektorba, mint 2017 során összesen. A tavalyi évben ugyanis összesen 2,8 milliárd dollár befektetés érkezett az ICO-kba, azaz az elsődleges token kibocsátásokkal finanszírozott projektekbe.

Befektetés ICO projektekbe

Befektetés ICO projektekbe

A megnövekedett forrás bevonás főleg a nagy projektek adták. A Telegram és a venezuelai petrocoin kibocsátása együttesen 2,43 milliárd dollárt vonzott a szektorba, mely a teljes értékesítés negyedét teszi ki.

Az ICO-kat egyre nagyobb figyelem kíséri a világban, mind a befektetők, mind pedig a kormányok részéről, akik megpróbálják szabályosabb vizekre terelni a projektek ezen finanszírozási módját. Nagyon sok ugyanis a csalás és átverés még mindig a szektorban.

Ha ICO befektetésen gondolkodtok, mindenképp olvassátok el az ICO 101 útmutatónkat:

ICO 101: Hogyan vegyünk ICO tokeneket? Gyakorlati útmutató


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🤤 Dögös csajok és pasik (ritkán): https://www.instagram.com/bitcoin_bazis/
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.