Beindult a Conflux és a Stacks, a szakértők mégis erről a kriptoról beszélnek

A Conflux és a Stacks egyaránt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy biztonságos és egyszerűen skálázható környezetben gyors tranzakciókat lehessen végrehajtani, alacsony díjak mellett.

Írásunk idején a Stacks az elmúlt 30 nap során közel 25%-ot, míg a Conflux 112%-ot erősödött.

A lenyűgöző bikafutam ellenére azonban a befektetőknek nem árt az elővigyázatosság, mivel a napokban mindkét kripto veszített az értékéből. Ugyan a Stacks az előző 24 órában mindössze 1.4%-ot, a Conflux értéke több mint 10%-kal csökkent.

Érthető módon, a két kripto kiszámíthatatlan jellege miatt számos befektető inkább olyan projektet keres, amivel kisebb kockázat mellett lehet hasonló, vagy akár nagyobb profitot elérni.

Mindenki legnagyobb szerencséjére alig két hete indult egy projekt, ami képes lehet egy egész ágazatot forradalmasítani a Web3-technológia segítségével. Nem meglepő módon az indulástól eltelt rövid idő ellenére befektetők tömegei csatlakoztak már, és minden jel szerint ez még csak a kezdet.

Ha érdekel, hogy mi lehet 2023 egyik legnagyobb kriptosikere, akkor ismerd meg a páratlan DeeLance-t. A decentralizált platform lehetőséget kínál szabadúszóknak és munkaadóknak arra, hogy egy teljesen biztonságos környezetben tudjanak együttműködni.

Az előértékesítés csupán március első hetében vette kezdetét, ennek ellenére a fejlesztőknek már most közel 100 000 dollárt sikerült összegyűjteni a DLANCE érmék eladásából.

Amennyiben te sem szeretnél lemaradni az év legnagyobb megtérülésével kecsegtető projektről, vagy egy új munkaközvetítő platformot keresel, írásunkat mindenképpen érdemes elolvasnod.

Tarts velünk, és ismerd meg a DeeLance világát!

A blokklánc-ökoszisztéma lehetővé teszi a legjobb kollaborációt

Nem túlzás azt mondani, hogy a DeeLance hamarosan alapjaiban véve reformálhatja meg a teljes szabadúszó és munkaközvetítő szektort.

Az olyan közismert platformok, mint amilyen a Freelancer, az Upwork vagy a Fiverr számtalan, alapvető problémával küzdenek. Egészen a magas díjaktól kezdve, a jogviszony kérdésén át a lassú kifizetésig, a felhasználóknak számtalan frusztráló jelenséggel kell szembenéznie.

Ez viszont nem minden, hiszen munkaadói oldalon is komoly kihívásokkal szembesülnek a cégek. Számos esetben rendkívül hosszadalmas és fáradtságos munka a cégek számára, hogy megtalálják a tökéletes jelöltet egy-egy munkára.

A munkaközvetítői szektort mérete jelenleg meghaladja a 760 milliárd dollárt, és a munkavállalók több mint fele elsősorban otthonról szeretne dolgozni.

A DeeLance-szel pedig a felhasználók nem kizárólag biztonságos körülmények között dolgozhatnak bárhonnan, hanem mindezt alacsony díjak és tisztázott jogviszonyok mellett tehetik meg.

A blokklánc-technológia segítségével ugyanis a konkurenciánál tapasztalható összes probléma egyszerűen kiküszöbölhető.

Szintén egy nagy előnye a DeeLance-nek, hogy a platform felépítésének köszönhetően, teljes mértékben kiszűrhetők a különböző csalások és visszaélések.

Vagyis a DeeLance által létrehozott rendszer alapjaiban képes lesz megváltoztatni a vállalatok és vállalkozók közötti viszonyt.

Annak érdekében, hogy bárki, bárhonnan képes legyen jóformán bármilyen munkát elvégezni, a DeeLance által létrehozott ökoszisztéma elengedhetetlen.

Ezen felül, a kriptopénzekkel végrehajtott tranzakciós ideje nem vesz több időt igénybe néhány másodpercnél, így a szabadúszók azonnal hozzá fognak tudni jutni a pénzükhöz.

Összességében elmondható, hogy a DeeLance csapatának a célja az, hogy a metaverzumon belül egy virágzó mikroközösséget tudjon kialakulni. Ebben pedig a vállalatok és munkavállalók kényelmesen és biztonságosan léphetnek kapcsolatba egymással, pillanatok alatt oszthatják meg egymással elképzeléseiket, és a tranzakciók másodpercek alatt elvégezhetők.

Továbbá az elvégzett digitális munka tulajdonjoga teljes mértékben tisztázott, ezért semmilyen utólagos problémától vagy csalástól nem kell tartania egyik félnek sem.

Nézd meg a DeeLance-t

Teljesen új felvételi folyamat

A DeeLance ökoszisztémájában három fő alappillért találunk: a korszakalkotó NFT-piacteret, a forradalmi metaverzum felületet és a piacvezető közvetítőplatformot.

A három pillér együtteséből pedig olyan eszközök születnek meg, melyek jelentősen képesek leegyszerűsíteni és felgyorsítani a felhasználói élményt minden tag számára.

Ilyen például a DeeLance metaverzum felülete. Itt a munkaadók irodákat tudnak bérelni vagy vásárolni, interjúkat tudnak szervezni, továbbá a szabadúszók megoszthatják egymással az elképzeléseiket és munkatapasztalataikat.

Azonban az izgalmas munkaközvetítői felület legjobb részét kétségtelenül az NFT-k alkotják.

Az okoszszerződéseknek köszönhetően, amint két fél megállapodik, automatikusan létrejön egy NFT. Ez az NFT alkotja a megrendelt munka tulajdonjogát, és egészen addig a munkavállaló birtokában marad, amig a munka elvégzésre nem kerül.

deelance tokenomika

Ekkor – abban az esetben, ha a munkaadó elégedett az elvégzett munkával -, az okosszerződés segítségével az NFT tulajdonjoga megváltozik, így az elvégzett munka már teljes mértékben a munkaadó birtokába kerül.

Ez viszont még nem minden. A DeeLance rendelkezni fog egy önálló NFT-piactérrel is. Itt pedig lehetőség lesz különböző munkákat, műalkotásokat, zenéket és számtalan más digitálisan létrehozott terméket eladni és megvásárolni.

Ezen felül pedig a kifizetések miatt sem kell aggódni. Amikor egy szerződés létrejön a két fél között, a munka ára egy kriptotárcán lesz letétbe helyezve. Miután pedig az elvégzendő munka elfogadásra kerül, a szabadúszó automatikusan megkapja a számára beígért összeget.

Ennek hála soha nem kell amiatt aggódni, hogy a kemény munkáért cserébe esetleg nem történne meg a kifizetés.

Vásárolj még ma DLANCE-t

Jelenleg az Ethereum blokkláncon található DLANCE érmék az első előértékesítési szakasznál tartanak. Más szóval, a most csatlakozó befektetők a legalacsonyabb áron érhetik el az izgalmas tokeneket.

Ha szeretnél te is részesévé válni az év egyik legjobb projektjének, akkor egyszerű dolgod van.

Látogass el a magyar nyelvű weboldalra, csatlakoztasd a MetaMask vagy Trust Wallet tárcádat, majd Ethereum, USDT vagy bankkártya segítségével végezd el a vásárlást.

Az összesen 6 előértékesítési szakaszból álló gyűjtés során a DLANCE ára lépcsőzetesen fog emelkedni. Az utolsó szakaszban már 0.048 dollárért lehet hozzájutni az érmékhez, vagyis közel 100%-kal magasabb áron, mint a jelenlegi első szakaszban.

Ha te sem szeretnéd kihagyni a rendkívül olcsó DLANCE érméket, vagy meggyőztek a DeeLance-ben rejlő lehetőségek, akkor ne késlekedj, csatlakozz még ma!

Nézd meg a DeeLance-t

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**