Belső harc alakult ki a DefiLlama csapatában

0xngmi, a DefiLlama egyik álnéven kommunikáló alkalmazottja, a blokklánc adatplatform egy új verzióját forkolta, miután azzal vádolta meg a vállalat alapítóit, hogy a DeFiLlama közösség támogatása nélkül indítottak el egy új tokent.

“Folyamatban van egy olyan token elindítására tett kísérlet, amely nem képvisel minket.” – közölte 0xngmi a Twitteren, miközben on-chain igazolta, hogy a fiókját nem hackelték meg. “Nem akarunk ezzel kapcsolatba kerülni”.

DefiLlama twitter

A DeFiLlama platform tegnap a Twitteren utalt egy token airdropra, miután megünnepelte, hogy aggregátor platformja elérte az 5 milliárd dolláros volument. A token bevezetéséről szóló döntés a csapat nagy részének kívánsága ellenére született meg két DefiLlama munkatárs szerint a Twitteren. 0xngmi azt is hozzátette, hogy a token bevezetését sürgető személy irányította a hivatalos weboldalt és a Twitter-fiókot.

DefiLlama twitter

“Röviden összefoglalva, volt valaki, aki egy LLAMA tokent akart elindítani a DeFiLlama csapat jóváhagyása nélkül.” – mondta Tendeeno, a Llama Corp. projektjeinek egyik közreműködője a Twitteren.

0xngmi a DefiLlama alkalmazás egyik legfőbb kontribútora a Githubon. A Github több más kiemelt kontribútora is megosztotta 0xngmi üzenetét az új platformra való áttérésről.

A DefiLlama anyavállalata, a Llama Corp. tagadta, hogy ellenséges felvásárlás folyna, és inkább azt sugallta, hogy 0xngmi akciói függetlenek.

A DeFiLlama alapítói megoldásra törekednek

A Llama Corp. folytatja a DefiLlama üzemeltetését, ahogyan azt az elmúlt három évben tette.” – áll a vállalat által eljuttatott közleményében. “A 0xngmi cselekedetei sajnálatosak. Reméljük, hogy a dolgokat magánúton és békésen tudjuk megoldani”.

A DefiLlama Telegram-fiókja is úgy hivatkozik 0xngmi-re és a csapat többi tagjára, mint akik “elszegődtek tőlük”.

Aktívan próbálják megszerezni a DefiLlama IP-jét és maguk mögé állítani a közösséget, miközben pontatlanul azt állítják, hogy a jogos tulajdonos ellenséges felvásárlást hajt végre.” – áll a DefiLlama Round Up Telegram-fiókjának egyik bejegyzésében.

A DefiLlama társalapítói Charlie Watkins és Ben Hauser eddig eléggé a háttérbe húzódva vezették a céget. A vállalat számos más alkalmazottja is álnéven tartja fenn a személyazonosságát. Néhány újabb részlet az alapítókról csak akkor derült ki, amikor a cég nemrég elindította a DLNews nevű hírportált.

A 0xngmi forkolt platformja jelenleg Llama.fi néven fut.