A Binance BNB tokene már az eToro-n is megvásárolható

Az eToro közösségi kereskedési platform és a Binance új partnerkapcsolatot jelentett be, az eredmény pedig: a Binance Coint (BNB) már az eToro platformján is listázzák. Ezzel az eToro vált az első olyan platformmá, ami BNB tokenek ajánl fel a befektetőknek a fiat pénzzel való kereskedésért cserébe. Ezzel az új tokennel az eToro befektetői számára már 13 különböző kriptoeszköz érhető el.

Elindulnál, de nem tudod hogyan állj neki? Diverzifikálnál, új kocsira gyűjtesz vagy csak a lakáshitelt kell ledolgoznod? A kriptodevizák 10 év alatt a világ legforróbb befektetési eszközeivé váltak. A CoinCash magyar kriptodeviza váltó segít elindulni.

A BNB a Binance kriptotőzsde saját tokenje, amely a platformjuk motorjaként funkcionál. 2017-ben a Binance eredeti ICO-ja után bocsátották ki, és gyakran használják a Binance platformján a különböző használati vagy listázási díjak ellenértékeként, illetve számos partner applikáción is.

A BNB-t egyben a különböző Binance Launchpad programban szereplő ICO-kba fektetők is használják. A partner applikációkon keresztül pedig például repülőjegy foglalásokra lehet felhasználni őket különböző reptereken (pl. Brisbane Airport) vagy épp a tokeneket ajándékokra lehet beváltani az Uplive-on, ami egy ázsiai streaming app több mint 20 millió felhasználóval.

A Binance CEO-ja, Changpeng Zhao, nyilatkozatában azt mondta, hogy “rendkívül megtisztelő, hogy a tokent az eToro-n listázzák”.

“A Binance coin így több millió emberhez érhet el, akik közül sokan csak a hagyományos pénzügyi szektorhoz vannak szokva. Mi hiszünk abban, hogy hosszú távon teremtünk értéket, és az eToro-val is ezt fogjuk folytatni.”

A Binanco Coin listázása a kriptovaluta diverzifikációjához is hozzájárul, ugyanis a BNB az eToro CryptoPortfoliójához is hozzá lesz adva. Ez egy olyan egy-kattintásos rendszer, ami segít a befektetőknek abban, hogy változatosabbá tegyék a kriptobefektetési portfóliójukat.

A közlemények alapján pedig nem csak a Binance, de az eToro is nagyon izgatottnak tűnik az új partnerkapcsolat miatt.

Guy Hirsch, az eToro ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:

“Az eToro olyan coinokat listáz csak, amikről tudjuk, hogy kiváló termékek. A Binance csapat folyamatosan innovatív infrastruktúrát hoz létre, ami iránt úgy gondoljuk, hogy egyre nagyobb a kereslet a piacon.”

Az eToro társalapítója, Yoni Assia pedig hozzátette: a platform továbbra is csak hasznos kriptoeszközöket fog a platformhoz hozzáadni.

“Szabályozott értékpapír brókerekként lehetőségünk van arra, hogy egyszerre biztonságos és hasznos tokeneket kínáljunk a platformunkon. Ezért is teljes szívvel támogatjuk a blokklánc és tokenek terjedését.”

Néhány hónappal ezelőtt, az eToro egyébként egy szponzorszerződést írt alá hét Premier League csapattal, amikért bitcoinnal fizetett. Ezek a klubok, akik abba is beleegyeztek, hogy digitális tárcákat nyissanak a platformon, a Tottenham Hotspurs, a Newcastle, a Crystal Palace, a Leicester City, a Southampton, a Cardiff City és a Brighton & Hove Albion.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.