Hét Premier Ligás csapattal írt alá szponzorszerződést az eToro, bitcoinban fizetett

Az online közösségi kereskedelmi platform eToro bitcoinban fizet hét Premier Ligás futballcsapat szponzorálásáért.

Elindulnál, de nem tudod hogyan állj neki? Diverzifikálnál, új kocsira gyűjtesz vagy csak a lakáshitelt kell ledolgoznod? A kriptodevizák 10 év alatt a világ legforróbb befektetési eszközeivé váltak. A CoinCash magyar kriptodeviza váltó segít elindulni.

Az izraeli központú cég sajtóközleményében kiemelte, a sportmarketing ügynökség SportQuake segítségével hét klubbal szerződött le és cserébe szponzorációs előnyöket fog élvezni: ebbe tartozik a játékosokkal történő hirdetés, digitális jogok, jegyek, ledes hirdetőfelületek és interjú hátterek használata.

A szerződést hat hónapos tárgyalás és egyeztetés előzte meg és végül az eToro a Tottenham Hotspur, Newcastle United, Crystal Palace, Leicester City, Southampton, Brighton & Hove Albion és Cardiff City csapataival kötött szerződést és külön kihangsúlyozta “az első márka, ami Premier Ligás partnerségért bitcoinban fizet.”

Iqbal V. Gandham, az eToro egyesült királysági ügyvezető igazgatója szerint:

“A blokklánc technológia, mely aládúcolja a kriptovalutákat, mint a bitcoint is, átláthatóságot hoz, ami szerintünk gazdagabb élményt nyújt azoknak, akik szeretik ezt a gyönyörű játékot, legyen szó a szurkolókat pesztráló jegyüzérekről vagy a klubok transzferdíjairól, szerintünk a blokklánc forradalmasítani fogja a focit.”

A bitcoinos szponzori szerződés kissé meglepő egyes múltbéli szempontok figyelembevételével. 2014 januárjában az eToro korai kriptovaluta adoptálóként kezdett el bitcoin kereskedést kínálni az akkor még 3 milliós ügyfélkörének.

2017 elején a vállalat lehetővé tette ügyfeleinek, hogy ripplét (XRP), ethert és litecoint vegyenek a platformján. Viszont azt már nem tette lehetővé a kizárólag befektetés alapú szolgáltatás, hogy az ügyfelek letétet helyezzenek el a platformján vagy azt lehívhassák számláikról.

2018 májusában jelentette be, hogy egy teljes értékű kriptopénz tőzsdét indít, beleértve a wallet szolgáltatást is, és a meglévő coinok mellé már dasht, bitcoint casht, stellart, ethereum classicot, NEO-t és EOS kriptókat is elfogad.

Ugyanezen időponttól kezdve tudnak az Egyesült Államokban kriptovalutákkal kereskedni az eToro ügyfelei.

A cég tegnap adta az IOTA-t is a platformján kereskedhető kriptopénzek közé. A cég jelenleg mintegy 8 millió regisztrált ügyféllel rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.