Hét Premier Ligás csapattal írt alá szponzorszerződést az eToro, bitcoinban fizetett

Az online közösségi kereskedelmi platform eToro bitcoinban fizet hét Premier Ligás futballcsapat szponzorálásáért.

Az izraeli központú cég sajtóközleményében kiemelte, a sportmarketing ügynökség SportQuake segítségével hét klubbal szerződött le és cserébe szponzorációs előnyöket fog élvezni: ebbe tartozik a játékosokkal történő hirdetés, digitális jogok, jegyek, ledes hirdetőfelületek és interjú hátterek használata.

A szerződést hat hónapos tárgyalás és egyeztetés előzte meg és végül az eToro a Tottenham Hotspur, Newcastle United, Crystal Palace, Leicester City, Southampton, Brighton & Hove Albion és Cardiff City csapataival kötött szerződést és külön kihangsúlyozta “az első márka, ami Premier Ligás partnerségért bitcoinban fizet.”

Iqbal V. Gandham, az eToro egyesült királysági ügyvezető igazgatója szerint:

“A blokklánc technológia, mely aládúcolja a kriptovalutákat, mint a bitcoint is, átláthatóságot hoz, ami szerintünk gazdagabb élményt nyújt azoknak, akik szeretik ezt a gyönyörű játékot, legyen szó a szurkolókat pesztráló jegyüzérekről vagy a klubok transzferdíjairól, szerintünk a blokklánc forradalmasítani fogja a focit.”

A bitcoinos szponzori szerződés kissé meglepő egyes múltbéli szempontok figyelembevételével. 2014 januárjában az eToro korai kriptovaluta adoptálóként kezdett el bitcoin kereskedést kínálni az akkor még 3 milliós ügyfélkörének.

2017 elején a vállalat lehetővé tette ügyfeleinek, hogy ripplét (XRP), ethert és litecoint vegyenek a platformján. Viszont azt már nem tette lehetővé a kizárólag befektetés alapú szolgáltatás, hogy az ügyfelek letétet helyezzenek el a platformján vagy azt lehívhassák számláikról.

2018 májusában jelentette be, hogy egy teljes értékű kriptopénz tőzsdét indít, beleértve a wallet szolgáltatást is, és a meglévő coinok mellé már dasht, bitcoint casht, stellart, ethereum classicot, NEO-t és EOS kriptókat is elfogad.

Ugyanezen időponttól kezdve tudnak az Egyesült Államokban kriptovalutákkal kereskedni az eToro ügyfelei.

A cég tegnap adta az IOTA-t is a platformján kereskedhető kriptopénzek közé. A cég jelenleg mintegy 8 millió regisztrált ügyféllel rendelkezik.


🤬 Cenzúramentes eszmecsere: https://www.facebook.com/bitcoinbazis/
📰 Értesülj azonnal a friss hírekről: https://t.me/bitconbazishirek
🦅 Csipogj ránk itt is: https://twitter.com/BitcoinBazis
🔰 Kezdőknek: https://www.bitcoinbazis.hu/utmutato/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.