A új Biostar alaplap adhat löketet az altcoin bányászat terjedésének

A Biostar hardver gyártó cég újonnan kiadott hardvere viheti előre altcoin termelést. Az új Biostar alaplap hatékonyabbá teheti az otthoni bányászatot.

Terjed az altcoin bányászat

A bitcoin árfolyam növekedésével a többi kriptopénz ára is igen csak megnövekedett az utóbbi időben. A bitcoin bányászáshoz ma már rendelkezésre áll számos kifejezetten erre a célra tervezett hardver, így a jelenlegi nehézségi fok és energia felhasználás mellett ezek a hatékonyabban működő gépek.

Azonban vannak olyan altcoinok, mint például az ethereum vagy a zcash ahol a videokártya alapú kriptopénz bányászat még jövedelmező. Az altcoin iparág pedig egyre több bányászt vonz hónapról hónapra, az új biostar hardver pedig most elérhetőbbé teszi az otthoni kriptopénz bányászatot.

Új Biostar alaplap

Az új videokártyák már sokkal hatékonyabban a korábbi generációkhoz képes, mely gyorsabb jövedelmezőséget eredményez. Egyszerre több videokártya használata miatt azonban túlmelegedhet a gép, mely nem csak a rendszer leállásához vezethet, hanem még kárt is okozhat a hardverben. A Biostar új alaplapja ezt a problémát igyekszik kiküszöbölni, ugyanis egyedüliként a piacon kifejezetten kriptopénz bányászásra alkalmas alaplapot fejlesztett. Teljesítmény és költséghatékony megoldást kínálnak a könnyebb altcoin bányászathoz.

Számos csatlakozó elérhető a hatékonyabb kriptopénz bányászathoz

A Biostar TB350-BTC hat PCI-e csatlakozóval van ellátva, mely révén a lelkes bányászgép építők akár hat videokártyával is elláthatják a rendszer. Ezzel növelve a bányászás sebességét a magasabb hash erőforrás révén miközben a gép továbbra is hatékonyan működik. Az egyedileg tervezett két extra tápegység csatlakozó pedig megfelelő mennyiségű energiához tudja juttatni a rendszert mindamellett, hogy a videokártyák stabilan működhetnek.

Az alaplap úgy lett kifejlesztve, hogy ellen tudjon állni a különleges üzemeltetési körülményeknek is, melyek mellett a hagyományos alkatrészek meghibásodnának. Ráadásul a Biostar TB350-BTC alaplap a legújabb AM4-es processzorfoglalattal van ellátva, mely külön öröm lehet az AMD Ryzen szerelmeseinek. Az alaplap 32GB DDR4-2667 memóriát támogat. A megfelelő hálózati teljesítményért egy Realtek Gigabit LAN lett beépítve.

A kimeneti csatlakozókat tekintve a Biostar TB350-BTC rendelkezik PS/2 támogatással és egy DVI video outputtal. Rengeteg USB port áll rendelkezésre mind a 3.1 mind pedig a 2.0 szériából.

Az alaplap specifikációja már kikerült a Biostar honlapjára, azonban a konkrét ára még nem ismert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük