Bitcoin Amszterdam 2022: a konferencia, amiről te sem akarsz lemaradni

A kerékpárosok és az örök szabadság hazáját hamarosan a kriptovaluta közösség szellemisége járja át. A csatornákkal és hidakkal szabdalt Amszterdam városában ugyanis október 12. és 14. között megrendezésre kerül az évtized egyik legnagyobb Bitcoin konferenciája, a Bitcoin Amszterdam 2022. De jóval többről szól mindez, mint ahogyan azt egyesek gondolnák!

Milyen lehet napokat egy olyan közegben eltölteni, ahol megértenek, ha Satoshi Nakamotóról beszélsz? Milyen érzés lehet olyan emberekkel találkozni, akiktől az első szavaidat tanultad meg a Bitcoinról? Sörözni egyet, megosztani egymással a bitcoin befektetés örömeit, és egy reggeli kávé mellett közösen bíztatni azt a fránya árfolyamot, hogy mozduljon már meg végre?! Milyen lehet első kézből értesülni a legfrissebb bejelentésekről, fürkészni az előadók arcát, mielőtt elmondják, hogy mire készülnek? S végül, milyen érzés lehet átbulizni egy éjszakát, ahol, ha a „Pump It Up” című zene szól, mindenkinek az alábbi videó jut eszébe?

Mert a Bitcoin Amszterdam konferencián nemcsak a Bitcoin ethoszt szívhatjuk magunkba, és az is biztos, hogy Adam Back sem komoly hangvételű prédikációval készült (az az de, azzal szokott). Azon túl ugyanis, hogy a Blockstream vezérigazgatója, valamint Peter McCormack és Matt Odell is színpadra viszi a BTC iránti lelkesedését, a szervezők egy igazi szabad szellemű konferenciát rittyentettek össze, ahol a közösség otthon érezheti magát, és mindenki a maga módján ünnepelheti a centralizáció nélküli utópisztikus világ beköszöntét.

Mi mondjuk: egy percig sem fogsz unatkozni a Bitcoin Amszterdam konferencián!

Az előzőekben bemutattuk a konferencia történetét, meséltünk bővebben az előadókról, és nagyvonalakban felvázoltuk, hogyan képzelhetünk el egy ilyen konferenciát. Most viszont ideje egy kicsit az előadások utáni órákra is kitérni, mert bizony nem fog megállni az élet – mégiscsak Amszterdamba megyünk!

A szervezők a napokban közzétették a programlista és az események részleteit. A Bitcoin Week keretein belül október 12-én például egy Whale Night, avagy kifejezetten a VIP részlegről érkező bálnák és OG-k exkluzív estéje kerül megrendezésre. De lesz előtte egy közös kocogás is, amelynek keretében Bitcoin feliratú pólóban a plebsszel közösen fedezhetjük fel a várost. Ha pedig úgy tetszik, a Bitcoin Unleashed rendezvény résztvevőivel folytathatjuk utunkat, és egy izgalmas networking után közösen perdülhetünk táncra. A szervezők az egész városba leterítik a narancssárga szőnyeget: a művészek kibontakozására az Art Gallery ad majd lehetőséget, de lesznek ám kocsmatúrák, afterpartyk, no meg közös hajókázások is a csatornákon. Az eseményt a Sound Money Fest zárja majd, ahol minden érzékszerved megmozdul, keveredhetsz, elvegyülhetsz, végigtáncolhatod az éjszakát. S nem fogod kitalálni, ki lesz a fesztivál csillaga…

A felejthetetlen élmények, a bátrak, a szabad szelleműek, a nyughatatlanok otthona vár bennünket Amszterdamban. Mi ott leszünk! Ha egy előadó, program, vagy maga a rendezvény felkeltette a figyelmedet, kövess minket közösségi média felületeinken, hogy első kézből tájékozódj a konferencia eseményeiről:

Ne feledd, a minél közelebb érünk a kezdés időpontjához, a jegyek ára annál feljebb kúszik. Csapj le még most a kedvezményes belépőkre! Pump It Up!

ÉS NE LEGYEN PARA! A BITCOIN ÁRA NEM AZÉRT MEGY FEL-LE JOBBRA-BALRA A KÖZÖSSÉGIS KÖZHIEDELEMMEL ELLENTÉTBEN, MERT EGY KISVÁROSNYI BITCOINISTA ÉLVEZI AZ ÉLETET A HÉTVÉGÉN. 😉